Hvad er en Average Frustrated Chump(AFC)?

Mindsets, ego, målsætninger, one-itis

Hvad er en Average Frustrated Chump(AFC)?

Indlægaf Fsharp » tirs 26. feb 2013 00:10

Hvad er en Average Frustrated Chump(AFC)?

En average frustrated chump(AFC) er ham du har højst sandsynlig været før. Du fandt sikkert The Game fordi at du var frustreret over at du ikke scorede nok piger - du var en average frustrated chump.

At ændre sig fra AFC til PUA er en rejse hvor man flytter sig fra et mindset til et andet. I løbet af denne rejse kan man fra tid til anden falde tilbage i sit gamle AFC-mindset. Men hvad kendetegner AFC-mindsettet? Eller med andre ord, hvilke tanker har en AFC typisk?

Jeg har forsøgt at liste nogen af dem jeg kender her.

Supplication
Man giver dyre eller romantiske gaver alt for tidligt i forholdet, eller man gør tjenester selv om man godt ved at man bliver udnyttet.

Oneitis
Hvis en pige har givet én en lillefinger falder man pladask for hende og sætter hende op på et piedestal. Selv når hun sårer én eller ikke behandler én ordentligt, så tilgiver man hende ubetinget.

Kvalificerer sig selv
Man ønsker at vise man er på en helt bestemt måde, f.eks. romantisk anlagt eller en rigtig gentleman for at vise man ikke er som andre fyre. Ser andre fyre som fyre personer der kun vil udnytte kvinde til sex (http://www.danskpickup.dk/viewtopic.php?f=15&t=794)

Reaktiv
Man reagerer følelsesmæssigt, bliver sur, eller lignende over tilfældige eller ligegyldige ting/personer.

Outcome dependent
Man er ekstremt fokuseret på ét bestemt target og er afhængig af at det bliver en succes med hende. Lykkedes det ikke bliver man frustreret eller skuffet. Man har ikke forstået at target ikke er noget specielt og man vil kunne finde samme kvaliteter i andre piger.

Stort ego
Stort ego og meget beskyttende omkring det, ses f.eks. ved at man negger i overdreven grad, er meget cocky/funny (mest cocky), man tør ikke bevæge sig ud af sin komfortzone. Frygter at man bliver afvist fordi ens ego så tager skade.

Safe-player
Man er bange for at tage handling og gemmer sig bag meget defensivt game hvor man venter på at hun tager handling først. Man er bange for afvisningen og regner med at man kan score hende over SMS. Tør ikke eskalere forholdet og ryger dermed i friendzone.

Er oppe i sit hoved
Tænker ALT for meget over sine approaches i stedet for bare at gøre det. Tror det findes et perfekt tidspunkt at approache en pige. Dette tidspunkt findes ikke, men der findes dog tidspunkter som er dårlige pga. logistik.


Der findes sikkert flere, så kom bare med dem...
Brugeravatar
Fsharp
T1000
 
Indlæg: 1271
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:09
Geografisk sted: Kbh

Tilbage til Innergame

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster