Nyt liv!

Mindsets, ego, målsætninger, one-itis

Nyt liv!

Indlægaf kristian_ » søn 8. sep 2013 23:17

Hej, jeg er i den situation at der er ting i mit liv jeg gerne ville lave om på for at opnå et bedre liv.

Jeg har næsten altid været i et forhold og idag bor jeg alene og gjort det i et par uger nu. Jeg syntes til tider det er svært, især hvis jeg har en hel lørdag eller søndag alene. Aner ik hva jeg skal lave og har jeg tømmermænd bruger jeg hele dagen på sofaen. Det mit ene problem.

Et andet problem er at jeg bliver utrolig rastløs når det hedder weekend, der skal bare ske noget! Hvis ikke der er nogle som er klar på noget så bliver jeg deprimeret. Hvis det ender med jeg tager kokain, bliver jeg ofte sur på mig selv, som også medføre en mindre depression. Jeg har altid været i en vennekreds med stoffer. Når jeg tager kokain score jeg ikke damer, får lavt om på nat og dag og jeg kan ikke sige en skid posetivt om det. Dog har jeg en lille afhængighed til det som gøre jeg ikke kan sige nej. Afhængigheden er der ikke i andre selvskaber som ikke tager stoffer, men at undgå at se så stor en del af vennerne kan være svært til tider, hvis det kun er dem jeg har mulighed for at lave noget med, som sagt der skal ske noget, jeg skal være social!

Jeg har personligt en god hver dag når jeg arbejder, træner og får lavet mad. Andre praktiske ting er bonus.
Udover det prøver jeg at ses med venner til noget kaffe så meget som muligt, så har egentlig ikke problemer med at få hver dagen til at gå. De par timer jeg er alene og ikke laver mad bruger jeg på film, spil eller læse om personligheds udvikelse og score damer :)

Min rastløshed og følse af manglende socialisme i weekenderne gør også at jeg ikke får lavet det jeg ville. Har en lækker lejlighed i centrum som jeg ville gøre en masse ved, men som ikke bliver til ret meget, fordi jeg ligger med tømmermænd, eller bare ikke gider lave det alene.

Det var alt sammen lidt nemmere med en kæreste, da jeg ikke var lige så rastløs og følte ikke træng til at være social da jeg jo havde en. Samtidig havde jeg meget nemmere ved at få lavet ting, selvom jeg var alene om det, bare jeg vidste kæresten også var her.

Jeg har udfordret mig selv lidt, ved at tage en uge i supporten fra imorgen af. Normalt sidder jeg med større it systemer, men er aldrig ude ved slut brugeren. En uge i supporten gør at jeg kommer hen face to face og hjælper dem med deres problemer. Jeg elsker at være social da det giver mig noget, men har også en smule angst til tider, så derfor ser jeg det lidt som en udfordring for mig selv :)

Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal arbejde på, men det jeg søger er nok at kunne nyde en weekend uden det behøver at gå op i druk, stoffer og tømmermænd. Men stadig have været social og få færdig gjort nogle af mine projekter. En stabil hverdag selvom det hedder weekend!

Med hensyn til mit game, ville jeg gerne begynde at spille på de piger der rent faktisk siger mig noget. Det sidste stykke tid har jeg kun været et svin overfor dem og de har slet ikke givet mig noget af det jeg har søgt udover bekræftelse. Det ligger ikke til min natur og være et svin og det har jeg os valgt at stoppe med, så har droppet alle dem jeg skrev med.

Det skal nævnes jeg er super dårlig til planlægning og er meget spontan.
kristian_
Happy Meal
 
Indlæg: 85
Tilmeldt: man 20. feb 2012 13:34

Re: Nyt liv!

Indlægaf Ross » søn 8. sep 2013 23:54

Jeg har lige et par spørgsmål.

Hvorfor er du mindre rastløs når du har en kæreste? og hvad var nemmere?
Hvordan er du deprimeret dagen efter du tager coke, hvad går det præcist igennem hovedet på dig?

Hvad vil du gerne opnå med game og selvudvikling? (og bonus - hvorfor?)
Regret is the mindkiller.
Brugeravatar
Ross
Angel of the Sun
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 13:08
Geografisk sted: København

Re: Nyt liv!

Indlægaf kristian_ » man 9. sep 2013 20:17

Det gode spørgsmål....

Jeg har altid været rastløs når det blev weekend også da jeg var i et forhold. Os en af de ting som måske har ødelagt forholdene, da mine ex'er har været træt af jeg ikke har kunne tage 2 weekender i træk der hjemme på sofaen..
Men jeg kunne godt overvinde denne rastløshed hvis jeg virkelig havde en hyggelig weekend med kæresten, eller hvis vi sammen havde planer dagen efter, så kunne jeg også godt holde mig hjemme med en god følelse i kroppen.
Så rastløsheden er langt større nu hvor jeg er alene, men den har altid været der.

Dagen efter jeg har taget coke kan der køre mange tanker i hovedet på mig. En af tankerne er at jeg siger til mig selv jeg ikke skulle gøre det og så skuffer jeg mig selv ved at gøre det. Jeg tænker jeg har smadret hele min dag fordi jeg ikke har fået søvn. Jeg tænker jeg ikke har fået en skid ud af at tage det, men kunne have haft en lang sjovere aften på alkohol kun. Jeg tænker jeg har brugt alt for mange penge, da det er røv dyrt. Jeg tænker det lort for træning. Jeg tænker på mine venner som altid giver den lidt ekstra gas med det lort og til sidst sidder og ikke kan formuler en sætning, hvilket jeg faktisk får det helt dårligt af at se på og medføre trælse tanker som "hvorfor skal vi altid tag det?", "ham der stopper sku aldrig med det lort"...

Jeg ville gerne opnå det at være en mere attraktiv person over hele linjen. Jeg har det lækkert inden i når jeg hygger mig i et selvskab og kan mærke at folk nyder mit selvskab. Som en mere attraktiv person, ville jeg bedre komme ud og dække de sociale behov jeg har, tænker jeg.
Jeg ville gerne fjerne den lille angst jeg stadig til tider kan have, når jeg skal møde nye personer, eller præsenter noget. Det noget jeg allerede har arbejdet længe på og det også blevet godt, men det må gerne blive bedre.
Som en mere attraktiv person ville folk også mere tage kontakt til mig, end omvendt.
Med hensyn til game, så ville jeg gerne finde veninder, bollevenner, kærester som er hb8 og opefter. Jo pænere/sødere piger jeg er sammen med, destro mindre er min rastløshed og jeg ville faktisk kunne slappe mere af i hendes selvskab. Det giver mig en god bekræftelse hvis en flot og sød pige gider prioiter mit selvskab.
Desuden er jeg meget pige glad generalt :)

Var det svar nok, ellers skal jeg nok prøve at uddybe endnu mere
kristian_
Happy Meal
 
Indlæg: 85
Tilmeldt: man 20. feb 2012 13:34

Re: Nyt liv!

Indlægaf Ross » man 9. sep 2013 21:56

Jeg har altid været rastløs når det blev weekend

Ja det fangede jeg i første post - men hvorfor? .. Jeg vil have dig til at tænke over og forstå hvorfor du bliver rastløs, du skal have ord på det... og jeg vil gerne have at du prøver inden du læser videre.

"hvorfor skal vi altid tag det?", "ham der stopper sku aldrig med det lort"...

Kender dit miljø og ved det kan være svært at komme ud af, men det er du nød til med mindre du ender præcis som den ven du ryster på hovedet over.. Cola smadrer din hjerne fuldstændig, drik en redbull istedet eller noget kaffe.

Det virker som om du gør dette fordi det bare er noget du gør med dine venner fordi de gør det? .. og så skænker du vist ikke konsekvenserne på lang sigt særlig meget tanke.. i hvert fald ikke før du har det skidt dagen efter.

og her kommer vi til hvad i min mening er kimen til dit problem og 2 ting jeg ville fokusere på (hvis jeg rammer rigtig)
1. Du gør ting du ikke har lyst til for at opretholde et image/status og særligt for at folk skal respektere dig. Man får jo mere respekt med en pæn pige under armen og tag coke med venner.. Du skal jo være tough..
2. Du handler før du tænker.. og så fortryder du bagefter... Jeg gætter på at vold osv også har været et issue for dig?

Din rastløshed, vil jeg gætte på, kommer fra en helt grundlæggende følelse af ubehag over de 2 ovenstående issues.

Game kan ikke hjælpe dig alene tror jeg desværre, den vil medmindre du aktivt tager hånd om din rastløshed, bare gøre det endnu værre for dig - fordi du med game kommer i endnu flere situationer der frister til at være utro, en douche, tage stoffer og fucke dit liv op. Du bliver populær hvis du gamer, men hvis du ikke kan håndtere den popularitet så smuldrer dit liv mellem fingre.
Regret is the mindkiller.
Brugeravatar
Ross
Angel of the Sun
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 13:08
Geografisk sted: København

Re: Nyt liv!

Indlægaf kristian_ » man 9. sep 2013 22:43

Godt jeg har kun lige læst det øverste indtil videre...

Jeg bliver rastløs fordi jeg er bange for at gå klip af noget? Jeg HADER hvis andre har det sjovt uden mig og kan ikke væmmes tanken at alle gutterne skal til karneval, men jeg ikke kan komme med af den ene eller anden grund. Jeg kan decideret blive jaloux hvis jeg opdager mine venner har lavet noget sjovt uden mig, eller jeg pludselig ser en facebook opdatering med noget sjovt jeg ikke var klar over...
Men jeg har faktisk utrolig svært ved at forklare det, for det er ikke altid derfor jeg er rastløs.
Jeg kan føle mig stressende for at nå det hele, altså alle planer med at mødes med folk. Kan føle mig stresset hvis de andre er begyndt at drikke kl 8 og der er damer til festen og jeg er ved min kammerat som ville tage det med ro med at komme derhen.

Jeg tænker rigtig meget over hvad alle andre laver og sammenligner med hvad jeg selv laver. Ved ikke hvorfor jeg altid skal tænke på hvad andre laver og om de nu har det sjovere. Når jeg selv har det rigtig sjovt forsvinder tanken om hvad andre laver!
kristian_
Happy Meal
 
Indlæg: 85
Tilmeldt: man 20. feb 2012 13:34

Re: Nyt liv!

Indlægaf kristian_ » man 9. sep 2013 22:56

Rigtig godt svar du kommer med.

1. Du gør ting du ikke har lyst til for at opretholde et image/status og særligt for at folk skal respektere dig. Man får jo mere respekt med en pæn pige under armen og tag coke med venner.. Du skal jo være tough..

Det er tildels rigtigt. Jeg har ikke altid været den sjoveste, mest sociale og mest selvsikre i venne gruppen. Det er har medført at jeg har behov for at at konstant bevise mig overfor gruppen, da jeg er langt længere fremme idag og det skal de se! Status/Image som du kalder det. Jeg tager ikke coke for at være sej, men fordi jeg har en lidt en afhænighed af det og pisse svært ved at sige nej, eller retter sagt svært ved at lade værd med at spørge om jeg ikke må få noget. Men igen det kun et issue når det ligger på bordet og jeg er sammen med de forkerte. Med den pæne pige får jeg en del respekt og det ville jeg kunne lig at vise overfor vennerne, det helt sikkert!


2. Du handler før du tænker.. og så fortryder du bagefter... Jeg gætter på at vold osv også har været et issue for dig?

Du rammer så meget plet! Derfor gøre jeg af og til også nogle dumme ting, men absolutte også nogle sjove ting og uforusigelige ting. Vold er slet ikke et problem, hader at slås, men jo da jeg var 16-20 var det sku meget sejt og der skulle man jo kunnne slåsse i min venne kreds. Så jeg har da prøvet at banke folk og selv blive banket og været med til at ødelægge samtlige fester. er 24 idag.

mit game i lørdags fik mig også på skæve veje og pludselig sad jeg med 2 tøser og en perker oppe i min lejlighed og sniffede cola hele natten. Ved ikke lige hvorfor det pludselig endte sådan, men det er da et godt eksempel på at game ikke altid hjælper mig, for finder jeg de forkerte tøser, sker der hurtige forkerte ting.

Hvad ville du anbefale hvis ikke game hjælper?
kristian_
Happy Meal
 
Indlæg: 85
Tilmeldt: man 20. feb 2012 13:34

Re: Nyt liv!

Indlægaf Ross » man 9. sep 2013 23:10

Som sagt vil game i dette tilfælde højst sandsynlig blot gøre det hele lidt værre for dig, fordi det bare vil give dig endnu flere chancer for at komme til at fucke tingene heeelt op.. og jo det er da sjove oplevelser, men alt med måde.. Her taler jeg af erfaring, ;) som nogen af de andre der kender mig herinde nok kan skrive under på.

Du skal ikke nødvendigvis droppe at game, men du bliver nød til undervejs at have meget fokus på det selvdestruktive og rastløse element (og måske endda droppe at drikke helt i en periode).. Der er så mange mennesker derude, specielt når stoffer er involveret, som er rigtig gode til at spotte en gut som er spontan og impulsiv - og så udnytte ham groft.. Det har du helt sikkert set eller oplevet gætter jeg på.

Find en fornuftig wing, måske en lille nørdet type - I vil begge have egenskaber og input den anden mangler.
Regret is the mindkiller.
Brugeravatar
Ross
Angel of the Sun
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 13:08
Geografisk sted: København

Re: Nyt liv!

Indlægaf kristian_ » man 9. sep 2013 23:16

Der kommer mange sjove situationer ud af det og jeg er os blevet udnyttet for at være ham den spontante der er frisk på det hele.

Men igen, det er sku ikke det jeg ønsker, ville hellere møde disse søde piger og spise sushi og spille bordfodbold i baren, det sku mere mig når det endelig kommer til stykket :)

Men jeg har ikke lyst til at stoppe med at game, jeg trænger til kvindeligt selvskab og jeg har et mål med at blive bedre til at score de pæne piger, eller i det mindste bare blive venner med nogle af dem. Jeg ønsker jo egentlig også et udvide min vennekreds, da jeg er villig til at skiftet rigtig mange af vennerne ud. Vi snakker nogle få stykker som er mere fornuftige jeg ville beholde.

Hvor finder man wings, her inde?

Jeg kunne godt gå med til at stoppe med at drikke i en periode, men det krævede også jeg havde noget godt selvskab det meste af tiden istedet. Så føler lidt for at få udvidet venneren og derefter kunne man stoppe med at drikke. Men det med nye venner er nok det sværreste!!!!
kristian_
Happy Meal
 
Indlæg: 85
Tilmeldt: man 20. feb 2012 13:34

Re: Nyt liv!

Indlægaf Ross » man 9. sep 2013 23:25

Tag med på beginner's night f.eks., eller skriv inde under "wing meetup" - kontakt nogle af de andre gamere.. Eller få en af dine fornuftige venner med på det og hold hinanden fast på en god udvikling. Som at læse bøger, se youtube videoer der handler om mere end bare sjov, udvid din horisont .. Den slags der også gør jer til bedre mennesker og ikke bare nogen der boller mere. Det er det der skal til for at score HB9+'erne..
Regret is the mindkiller.
Brugeravatar
Ross
Angel of the Sun
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 13:08
Geografisk sted: København

Re: Nyt liv!

Indlægaf kristian_ » man 9. sep 2013 23:39

det var sku godt sagt. Det med at gøre os bedre mennesker og ikke bare bolle mere. noget jeg måske bare havde troet gik hånd i hånd, men nej det gøre det sku ikke og så kommer man aldrig op på det rette niveauv ved kun at bolle en masse :)

har du evt noget materiale du kan anbefale, nu sidder jeg jo alene mange aftner og istedet for et spil league of legendes, ville jeg heller læse en bog?
Jeg har fået min ene ven lidt med på det og prøver at lære ham lidt af det jeg lære, men han er meget skeptisk over for det og spiller udelukkende på hans pumpet krop.... Men jeg tror jeg ville kontakte nogle af de andre gamer istedet.
kristian_
Happy Meal
 
Indlæg: 85
Tilmeldt: man 20. feb 2012 13:34

Næste

Tilbage til Innergame

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst