Side 1 af 2

Munke den

Indlæg: man 14. nov 2016 00:57
af ThiagoSilva
Jeg er generelt interesseret i Buddistisk tænkning og filosofi. Dermed syntes jeg, det er spændende, at forøge min kontrol over vaner og afhængigheder.
Er der nogle herinde, der har erfaring med faste, cølibat, afholdelse fra eurofuriserende stoffer, generel sund livstil eller andre former for munketilstande?

Jeg har længe gerne vil prøve, at leve en måned uden eurofuriserende stoffer (inkl. smøger), sex samt med et begrænset forbrug af sukker.

Re: Munke den

Indlæg: man 14. nov 2016 18:30
af Desire
- kolde bade hver morgen i 3 måneder
- Ingen onani i 3 måneder
- ikke se porno i et år
- Ingen alkohol i 1/2 år
- Træning 5-6 gange om ugen i et år

Det er nogle af de prøvelser jeg har gennemført. Ser det ikke som særlig buddhistisk. Bare at have disciplin.

Re: Munke den

Indlæg: man 14. nov 2016 20:57
af ThiagoSilva
Den med et halvt år uden alkohol lyder spændende. Hvordan var din oplevelse med det både under og efter ?

Du har ikke prøvet at afholde dig fra sex ?

Re: Munke den

Indlæg: tirs 15. nov 2016 00:01
af Desire
Det var i forbindelse med træning. Det gik fint. Tænkte ikke meget over det. Gik ædru i byen (men ikke så ofte) - det krævede dog mere.

Længste periode var under de 3 måneder med NoFap (Ingen onani), hvor jeg ikke havde sex i 45 dage. Det var ikke rart. Var ved at eksplodere xD

Re: Munke den

Indlæg: tirs 29. nov 2016 00:17
af ThiagoSilva
Desire skrev:Længste periode var under de 3 måneder med NoFap (Ingen onani), hvor jeg ikke havde sex i 45 dage. Det var ikke rart. Var ved at eksplodere xD


Det lader til at din afholdelse har været i forbindelse med en slags træningskur?

For at udfordre mig selv, så leger jeg med tanken om et psykologisk eksperiment om cølibat i en måneds tid eller to, hvor jeg dog godt må onanere. Jeg har en idé om at afholdelse vil få mig til at værdsætte det seksuelle mere, når jeg så vender tilbage. Samtidig vil det ligeledes frigøre en masse tid til at udvikle eller realisere mig på andre måde. Nogle der har erfaring med den slags eller kører i altid bare på?

Re: Munke den

Indlæg: tirs 29. nov 2016 00:29
af Kaizer
Kun med cølibat, pga. jeg har sådan nogle faser hvor jeg skejer ret meget ud, stort set ikke laver andet end at knalde og fx har sex med 7 piger på en uge. Kun afbrudt af kage-pauser. Så indimellem kan det være fint at begrænse det lidt, eller kanalisere det andetsted, hvis man gerne vil opnå andre ting i livet også.

Re: Munke den

Indlæg: tirs 29. nov 2016 00:36
af ThiagoSilva
Kaizer skrev:Kun med cølibat, pga. jeg har sådan nogle faser hvor jeg skejer ret meget ud, stort set ikke laver andet end at knalde og fx har sex med 7 piger på en uge. Kun afbrudt af kage-pauser. Så indimellem kan det være fint at begrænse det lidt, eller kanalisere det andetsted, hvis man gerne vil opnå andre ting i livet også.


Heftigt nok, jeg arbejder selv med et princip om at holde en hviledag ind imellem, ellers har jeg simpelthen ikke overskud til det.
Hvor længe har du afholdt dig?

Re: Munke den

Indlæg: tirs 29. nov 2016 00:58
af Kaizer
Onanere generelt ikke, og så er det som regel er det den sidste måned op til eksamen, hvor jeg trapper ned eller stopper at skulle have sex med alle mulige også.

Re: Munke den

Indlæg: tirs 29. nov 2016 01:02
af ThiagoSilva
Kaizer skrev:Onanere generelt ikke, og så er det som regel er det den sidste måned op til eksamen, hvor jeg trapper ned eller stopper at skulle have sex med alle mulige også.


Ambitiøst, sådan!

Re: Munke den

Indlæg: ons 30. nov 2016 01:22
af chrisjv
hahahaha jeg gik engang på cølibat - 30 dage, en dag fik jeg så ondt i mine boller jeg ikke kunne bevæge mig. Jeg opdagede jeg havde hvad der hed blueballs (troede den var en myte). Jeg læste lidt på det og opdagede at sæden havde opbygget sig i skridtet og derfor pressede mine boller. (jeg blev os liderlig bare ved at kigge på en billed). Cølibat kan ikke lade sig gøre.. alle der siger de lever i cølibat lyver, han du en normal kost og et normal testoron level er det umuligt fordi smerten føles som nogle har sparket dig i bollerne i en helt måned så sæden skal ud.

Desire havde du ikke problemer med blue balls eller lyver du.. jeg har prøvet 2 gange nu og begge gange fik jeg ekstrem blue balls over cølibat 14-30 dages tid.