Social Pressure - Breaking the comfortzone (af Mateo)

Mindsets, ego, målsætninger, one-itis

Social Pressure - Breaking the comfortzone (af Mateo)

Indlægaf Wired » ons 7. mar 2012 11:05

Wassup Guys...

Så skal vi til det drenge: et ekstremt vigtigt punkt for at blive god til det med kvinder men også vigtigt i sammenhæng med at have en kontinuerlig udvikling. For at være god med kvinder skal du være i stand til at tage et vist socialt pres og kunne udvise det lederskab, som vi begge ved, at du gemt derinde et sted.
…Men hvad er Socialt pres?

Socialt pres er en tynget følelse man oplever i sammenhæng med handlinger, der er uden for samfundets normer/ uden for ens personlig normer for, hvad der er ”tilladt” at gøre.
Et eksempel er den såkaldte nørd, der har brugt hele sit liv på at opnå en stor faglig viden - hvis han pludselig skal ud og opføre sig som en rockstjerne, vil han føle et pres fra omverdenen: et pres om at det han gør, er unormalt og at han skal tilbage til sin rolle som nørd.
Et andet eksempel er, hvis du står på et diskotek og den hotteste pige er omgivet af fyrer.. Hvis du så går hen til hende, vil der være et socialt pres på jer, da alle pludselig er fokuseret på det i gør. Socialt pres er når man ser en pige i toget/træningscentreret/gaden osv. og fordi, man føler, at folk holder øje med en, synes man, at det er forkert at starte en samtale idet, der eksisterer et socialt pres/ et vist normsæt som ”man ikke skal trodse.”

At kunne overkomme socialt pres er en langvarig proces og efterhånden bliver man mindre og mindre følsom over for dette pres. De virkelige interessante ting begynder dog først at hænde, når man ikke blot overkommer det sociale pres, men også er cool med det og udnytter det til sin fordel.

Forestil jer følgende scenarie: Jeg har en gave med til jer, jeg giver jer denne gave men i nægter imod al forventning at tage imod min gave. Hvem tilhører gaven så nu? Den tilhører selvfølgelig stadig mig. Socialt pres operere på samme måde, hvis I nægter at tage imod det sociale pres vil det vise sig hos den person, der prøver at lægge et pres på jer. Jeg har tit lavet skøre missioner når det gælder om at komme ud af min comfortzone og at være i stand til at håndtere mere socialt pres.

Engang gik jeg ind i et stort shopping center, tog alt mit tøj af og gik rundt i intet andet end boxershorts og snakkede med folk, hvad tror i der skete?


Folk kiggede først ekstremt mærkeligt på mig, men ligeså snart de så, at jeg var TOTALT cool og afslappet med det, begyndte de selv at påtage sig det sociale pres og blev forlegne, kiggede ned i jorden eller lod som om, at de ikke så mig. Jeg accepterede simpelthen ikke det pres de ”prøvede” at lægge på mig og som resultat stod de selv tilbage med det.

...Det er f.eks. også ekstrem sjovt, hvis du starter en samtale med en attraktiv kvinde og lad os så sige, at hun begynder at at spille fjollet: Hun har en total unødvendig Bitchy opførsel, hun hæver måske også sin stemmen og siger måske, at du skal skride.(Og det er UDEN, at du har været ubehøvlet.. Du har faktisk været total Cool) Kan du se, hvad det er, at hun gør? Ja, hun sætter et socialt pres på dig. Der er kun 2 måder, du kan respondere på:

  1. Du reagerer (Dette er IKKE godt.. det viser, at du ikke er komfortabel med det sociale pres) og det er GAME OVER baby..
  2. Du reagerer IKKE (Dette er ATTRAKTIVT... Du sub-kommunikerer, at hun ikke kan kontrollerer din realitet. HUSK: kvinder er tiltrukket af en mand, der er i sin egen realitet. En mand, der ikke lader sig påvirke af hendes BULL SHIT, der kan kontrollere sine egne følelser, kontrollere hendes og andres følelser... Kontrollere interaktionen.. )

I den her situation, der kan du f.eks. hæve stemmen "SPILLER DU OP???... HEY!!! SPILLER DU OP???" Helt seriøs, Heelt Cool... Hold øjenkontakt.. LAD VÆR MED AT VISE EN EMOTIONEL REAKTION som nervøsitet osv. Det du gør her er, at du sætter din egen test op for dig selv.. Og du BESTÅR.. Du viser, at du kan tage socialt pres og du vil se at 90% af gangene, vil HUN føle det sociale pres og lette det ved at GRINE..

Det her lyder meget interessant Mateo, men giv mig ”the pickup lines”, hvordan kan jeg bruge det her til at få kvinder?
All right. At kunne håndtere socialt pres er en essentiel faktor, når det gælder om at være i nuet, starte samtaler med kvinder og være ligeglad med hvad folk tænker om en. Ved at kunne håndtere socialt pres er der SÅ MANGE flere sæts tilgængelig for dig, idet du ikke skal tænke over hvad folk syntes om den givne situation hver ENESTE gang, og jo mere øvelse du får, jo bedre bliver du.

En anden ekstrem cool ting er at gå til steder med mange mennesker og starte samtaler med kvinder, hvor du snakker ekstremt højt, som vi var lidt inde på lige før, og bare accepterer det sociale pres fra omverdenen fuldstændigt( Ps. Kig kvinden i øjnene, hvis du begynder at kigge rundt ser du alle menneskene der kigger på dig og du bliver måske nervøs ).

I starten vil du erfare, at kvinden begynder at kigge rundt på folk og virkelig føler det sociale pres, men når hun ser, at du er totalt COOL og afslappet med det, så vil hun automatisk falde ind i samme rolige sindstilstand. Hun vil samtidig føle ekstrem stor tiltrækning i det, at hun automatisk ser dig som en person af høj værdi, der er vant til at være i fokus og i søgelyset. ”ER HAN EN ROCKSTJERNE?” "ER HAN MON SKUESPILLER." Samfundet har ideer om, hvordan bestemte mennesker opfører sig. Pådut dig de karaktertræk som vi forbinder med attraktive personer!
Dette er nok en af de BEDSTE måder at få massiv tiltrækning fra kvinder på en ekstremt kort tid. Måske virker det ikke de første 10 gange fordi, at du ikke er totalt kongruent med det. Jeg lover dig dog for, at når du ikke bare kan håndtere socialt pres, men rent faktisk også kan bruge det til din fordel, så vil dit game blive SÅ MEGET bedre! IT WILL EXPLODE!!!

En anden bonus ved det sociale pres er, at man føler sig i LIVE. Personligt er en af mine yndlingsmetoder til at starte samtaler men kvinder på er steder, der er ekstremt befærdede. F.eks. kan jeg finde på at starte samtaler med kvinder 3-4 borde væk fra mig inde på SunSet, imens der er ekstremt travlt…. Hehe… Får faktisk et smil på af at tænke på det her lige nu!

”Hey den her snak om socialt pres er faktisk totalt cool, men hvordan kan jeg blive i stand til at håndtere presset?”

Det vigtigste er simpelthen at gøre ting, der for DIG er ude af din komfortzone. Derfor er vejen til at kunne håndtere et pres meget individuel. Jeg har elever, der føler et pres ved at grine højt i bussen og jeg kender gutter, der lever af suset og starter samtaler med kvinder de ”mærkeligste” steder! Så du skal selv finde nogle missioner, som du føler presser dig. Nøgleordet her er, at du er ærlig over for dig selv og ikke vælger ting, der er alt for nemme. Her får du nogle forslag... så du får ideen:

  1. Køb et porno blad og sid og læs det i S toget, når der er myldretid.. Se virkelig ud til at nyde det.
  2. Spænd en dildo fast på hovedet, tag et ur på og gå rundt og spørg folk, hvad klokken er.
  3. Gør det til en vane at snakke højt og starte samtaler steder hvor det anses for ”unormalt”, fx bussen eller metroen, HUSK at snakke højt.

Dette er bare nogle ideer, find dine egne missioner der vil presse dig på det punkt, du føler er nødvendigt for, at du springer ud af din komfort-zone. Lige en disclaimer- Alt hvad du gør er på EGET ANSVAR, så hvis du vælger at rende nøgen rundt og lægge an på kvinder, kan du ikke give skylden til Mateo, når du skal i retten for Sexchikane..

Ps. Jeg er begyndt at gå ud HVER ENESTE dag igen, og har gang i mange nye koncepter/ideer. Nogle af tingene af mere avanceret stof- Glæd jer. Mere Info kommer snart.

Alt godt-Mateo
Wired
Seargeant O'Hara
 
Indlæg: 46
Tilmeldt: tirs 24. jan 2012 10:43

Tilbage til Innergame

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 6 gæster