Strategi for re-close gammel f-close...

Scoring med elektronisk grej

Strategi for re-close gammel f-close...

Indlægaf Hemingway » fre 5. jul 2013 13:48

Hey Co-PUAs,

Jeg har brug for noget strategisk sparring. Måske virker det meget simpelt hvad der skal gøres - men jeg vil gerne lukke den her rigtigt første (læs anden) gang; tror ikke der er plads til trial and error hos denne scoring:

F-closede en HB10 under Distortion for en måned siden. Hun var fuld og det gik nemt, selvom hun ikke rigtigt diggede mit normale game. Sad ved siden af hende ved et bord på en bar og snakkede lidt med hende, lidt kino, tog hendes hånd og da vi skulle hjem, spurgte hun hvor jeg boede. Da vi kom hjem til mig, lavede hun lidt LMR og challenge a la 'du ved jo slet ikke om vi skal knalde', men jeg prøvede at dominere hende og sagde det skulle jeg nok bestemme, flåede tøjet af hende etc. Hun virkede som om hun var oppe og køre mens vi knaldede og det var ret god sex.
Næste morgen er stemningen en helt anden - hun har massive tømmermænd, beklager sig og vil bare ud af sengen så hurtigt som muligt. Rent faktisk så hurtigt at hun ikke får sine trusser på som ligger under sengen og som hun ikke får med sig. Da hun virker rimelig irritabel og bare gerne vil have en taxa, bestiller jeg sådan en til hende, får en art høfligt farvelkram og så ser jeg ikke hende mere. Jeg havde glemt både navn og ikke fået noget telefonnummer så mine muligheder for at finde ud af hvad hun hed var ikke-eksisterende. Jeg hører ingenting fra hende og det er så det.

Bum. Så, her til morgen - en god måned senere - ligger der en friend-request fra hende på Facebook. Weird. Tog mig lang tid at gennemskue hvem tøsen egentlig var og troede først det var et eller andet russisk porno-scam, men langsomt kunne jeg genkende hende. Og nu står jeg så her, usikker på hvad hun egentlig vil og hvad jeg skal gøre herfra. Mine første tanker:

1. Hun vil have sit lingerie tilbage (Er fransk undertøj ikke rimelig dyrt?) og vil prøve at skabe noget basal kontakt inden hun beder mig om at sende trusserne til hende.
2. Hun vil knalde mere. Som fuck-buddy eller noget mere kæresteagtigt.
3. Hun vil have mig i sit netværk - enten fordi hun ikke vil ses/føle sig som typen der bare går ud og random knalder en fyr uden en eller anden form for efterfølgende forbindelse eller fordi hun synes jeg er cool.

Andre bud?

Hvis I kan linke til andre tråde hvor en lignende udfordring er gennemgået eller I har egne erfaringer, hører jeg meget gerne råd til hvordan jeg går videre herfra. Hun er den hotteste pige jeg har knaldet i år så jeg vil gerne spille mine kort rigtigt. Og hører gerne hvorfor I tror at hun har ventet 5 uger med at vise en form for interesse. Alle overvejelser modtages med kyshånd.
Brugeravatar
Hemingway
Fætter kanin
 
Indlæg: 17
Tilmeldt: man 9. apr 2012 01:21
Geografisk sted: København

Re: Strategi for re-close gammel f-close...

Indlægaf Fsharp » fre 5. jul 2013 14:21

Hvad hun vil? Aner det ikke, der kan være 1000 grunde til at hun kontakter dig. Alle tre grunde du nævner er lige så gyldige som alle andre. Vi ved det ikke.

Men faktum er at hun har kontaktet dig. Det er en kastet bold og den vil du gerne spille videre på.

Hun er den hotteste pige jeg har knaldet i år så jeg vil gerne spille mine kort rigtigt. Og hører gerne hvorfor I tror at hun har ventet 5 uger med at vise en form for interesse. Alle overvejelser modtages med kyshånd.

Du har allerede puttet hende op på et højt piedestal. Grunden til at du havde held med at score hende i første omgang var - sandsynligvis - at du ikke puttede hende op på et piedestal, men blot gjorde hvad du nu følte for. Det samme gjorde hun sikkert, måske.

Hun er ikke speciel fordi hun er en 10'er. Jeg har selv en kæmpe tendens til selv at putte dem op på en piedestal, men de gange jeg har haft en 9-10'er på gaflen var det fordi jeg blot gjorde som jeg plejede uden at skæve til hvor lækre de var.

Så mit forslag ville være at køre den helt casual og stille og roligt. Joke lidt med hende, men du skal nok ikke joke for meget med at hun glemte sine trusse hos dig da det måske kan virke som en antydning af at hun er let på tråden, hvilket ingen beskyldes for. Men giv hende lidt gas for at hun var stiv eller noget andet uskyldigt. Kald hende evt. en stalker og sig at du troede hun var et russisk scam :D

Og hvis hun blot har kontaktet dig for at få sine trusser, så inviter hende på den kaffe hun ikke fik den morgen hun forsvandt så hurtigt.

Blot mine hurtige tanker...
Brugeravatar
Fsharp
T1000
 
Indlæg: 1271
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:09
Geografisk sted: Kbh

Re: Strategi for re-close gammel f-close...

Indlægaf Chacruna » man 8. jul 2013 00:49

Hey Hemingway, tak for sidst! :) Hvis hun har added dig på facebook efter så lang tid er det fordi hun vil have mere sex med dig (måske forhold på længere sigt hvem ved). Tro mig det er ikke tilfældigt og det er ikke fordi hun vil have sit lingeri tilbage (med mindre det er noget hun har fået af sin nu afdøde mormor og det derfor har affektionsværdi, men det lyder ikke så sandsynligt). Bare skriv lidt hende over facebook, og foreslå så at ses efter et par beskeder frem og tilbage. Det er noget min bror oplever meget det der med kvinder der pludselig tager kontakt til ham over facebook. Som regel har de haft noget kørende med en fyr/kæreste og så er de blevet single igen og så kommer de i tanker om hvor lækker han er og kontakter ham.
I Am Jack's Complete Lack of Surprise
Brugeravatar
Chacruna
Godzilla
 
Indlæg: 792
Tilmeldt: lør 8. jun 2013 03:45
Geografisk sted: København Bitches!

Re: Strategi for re-close gammel f-close...

Indlægaf Hemingway » man 8. jul 2013 21:52

Chacruna - tak i lige måde; en succesfuld aften well completed.

Tak for respons på ovenstående, Fsharp og Chacruna.

Jeg er begyndt at chatte med hende så nu må vi se om der kommer et skrald ud af det. Det går rimelig sløvt, vi har ingenting tilfælles (udover sex forhåbentlig...) og hun er kedelig som så mange andre smukke, selvoptagede kvinder så det kræver en del af mine PUA-skills. Men jeg giver det mit bedste skud og skal nok rapportere tilbage hvordan det spænder af...
Brugeravatar
Hemingway
Fætter kanin
 
Indlæg: 17
Tilmeldt: man 9. apr 2012 01:21
Geografisk sted: København

Re: Strategi for re-close gammel f-close...

Indlægaf Vildgut » tirs 13. aug 2013 13:44

Den lyder som om den er ret on... Hun jagter dig, du er foran.

"Hun er kedelig", aah mon dog, måske du bare bruger dine "sædvanlige PUA SkilzZ som du altid gør ved smukke selvoptagede kvinder", og det er det som du gør forkert. Hvis det gentagne gange sker ved smukke kvinder tror jeg fejlen ligger hos dig :)

Hvad er det som gør Denne her kedelig?

Mfg VildGut
Take my hand, and enter my world...
Brugeravatar
Vildgut
Seargeant O'Hara
 
Indlæg: 49
Tilmeldt: ons 30. maj 2012 20:14
Geografisk sted: København


Tilbage til Tinder, Online dating, SMS, phonegame

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 4 gæster