Side 1 af 1

Kan en fyr få for meget sex i et LTR?

Indlæg: ons 7. okt 2015 10:43
af Kami
Mest til de unge...

Forestil jer, at I er kæreste med en vildt sød og pæn pige. Ikke noget der, hun er max attraktiv i jeres øjne.

I har et fedt forhold, afbalanceret, plads til hinanden, bekræftelse, delte interesser osv.

Forestil jer så, at jeres kæreste er rimelig glad for sex. Hun lægger ofte op til både sex og blowjobs, uden at presse på eller blive træls hvis hun afvises. Hvis I lægger op, er hun 19/20 gange på - også med at eksperimentere, selvom det er midt i madlavning osv.
Sexen er god, rigtig god.

Kan det blive for meget? For let? Mister I motivationen henover tid, hvis der ingen modstand er? Når I overhovedet ikke skal arbejde for det?

Re: Kan en fyr få for meget sex i et LTR?

Indlæg: ons 7. okt 2015 11:11
af Gnome
Mit korte svar er... Nej... Jeg har virkelig nydt sex med min partnere, men igen mine længste forhold har varet 1½år - så tag det med et gran salt. Hvis der er frække billeder involveret har jeg faktisk ikke set porno, men kun brugt de billeder (især hvis de var lidt nasty, men er vel en fyr). Det hjælper til at holde sexen ved lige mener jeg.

Edit: Jeg ER stadig ung! Jeg ser i hvert fald ung ud.

Re: Kan en fyr få for meget sex i et LTR?

Indlæg: ons 7. okt 2015 11:30
af Vagabonden
Nu anser jeg mig selv som en af de unge, og jeg er "teoretisk set" i den situation du har beskrevet.

Så for at svare på dine spørgsmål kort.

Jeg syntes ikke selv det bliver for meget, så længe som du også selv har beskrevet, at hun ikke bliver træls hvis hun bliver afvist. Jeg mister dog lidt motivationen til at forfører hende = sex, idet at der ikke rigtig er noget at kæmpe eller arbejds for, det sker bare lige meget hvad hvis jeg prøver det mindste. Ingen modspil overhovedet, det er nærmest bare "kom og tag mig everyday".

Det er jo "lidt" ligesom mystery's cat string theory.

Men en ting er sikkert, sexen er og forbliver stadigvæk perfekt.

Re: Kan en fyr få for meget sex i et LTR?

Indlæg: lør 10. okt 2015 14:20
af Chacruna
Det kan hverken blive for nemt eller for meget.

Re: Kan en fyr få for meget sex i et LTR?

Indlæg: søn 11. okt 2015 16:02
af Hypoton
Meget nemt. For meget sex/villighed dræber forholdet lige så nemt som for lidt sex/villighed gør det.

Re: Kan en fyr få for meget sex i et LTR?

Indlæg: man 12. okt 2015 09:59
af Chacruna
Hypoton skrev:Meget nemt. For meget sex/villighed dræber forholdet lige så nemt som for lidt sex/villighed gør det.


for mig er kun for lidt sex/villighed negativt, så du kan bare sende alle dine ukomplicerede piger min vej :D

Hvis det virkelig er rigtigt at det fungerer sådan for dig bør du nok overveje hvorfor du selv er så kompliceret på det punkt. Jeg har mødt en del kvinder der er på 20/20 og det er det eneste der virker for mig, faktisk de to piger jeg har haft mine største crush på var utroligt nemme, jeg har også været sammen med piger der var nemme hvor vi ikke blev sammen, men aldrig fordi de var "nemme", så har der været andre grunde, som at de blev needy eller ikke var intelligente nok at snakke med.

I min erfaring er det de absolut bedste piger der er på 20/20, jeg ville slet ikke overveje et forhold med en der ikke var.

Re: Kan en fyr få for meget sex i et LTR?

Indlæg: ons 14. okt 2015 07:52
af Kami
De tanker, der førte til spørgsmålet, viste sig ikke at handle om villighed, men inkongruens (hos mig). Via min nemhed fik jeg signaleret en slags ligegyldighed, som jeg bestemt ikke føler. Da jeg fik skruet lidt på denne knap, blev tingene igen som jeg sætter pris på. En høj frekvens udelukker ikke en høj kvalitet.

Re: Kan en fyr få for meget sex i et LTR?

Indlæg: tors 12. nov 2015 23:05
af Lillo
Kan det blive for meget? For let? Mister I motivationen henover tid, hvis der ingen modstand er? Når I overhovedet ikke skal arbejde for det?


Henover tid ja..

vi mænd skal have modstand, lidt ligesom man har et skænderi og kvinden flækker en verbalt, så er det der manden tager fat og knepper hende, i den situation er det det bedste sex "føler man begge 2 " fordi det skete på tidspunkt.

at kvinder styre "sexen" kan godt henover tiden blive kedeligt.

Re: Kan en fyr få for meget sex i et LTR?

Indlæg: fre 13. nov 2015 00:05
af James Collin
Aldrig aldrig aldrig og aldrig...

Hvis jeg havde en kæreste der var sådan der, så ville jeg sku være lykkelig.

Sex er bare en anden måde at kommunikere på, mærke hinanden på og føle hinanden på. Det kan jeg aldrig få nok af, så længe det ikke er sexen der er i centrum for forholdet og vi to i forholdet kommer i førsterække før sexen i forholdet. Så må hun springe på mig alt det hun vil, føle mig og mærke mig alt det hun vild, der er en grund til jeg er hendes og ikke en andens.

Selvfølgelig er folk forskellige og har forskellige præferencer, så det der fungere ikke for alle.

Men hvis du keder dig fordi din kæreste gerne vil udtrykke, at hun vil dig rigtigt meget og har et lidt højer sex drive end dig. Så vil jeg sku sige, at det er synd for en. Det er selvvfølgelig en anden ting, hvis du ikke kan holde til lige så meget sex som hende, men så finder man et kompromis, der fungere for begge. For det er jo hende du vil ikke og elsker hende for den hun er og ikke sexen hun kom med?

Men hvis det kommer an på, hvor for meget sex du får af din kæreste om du keder dig, kan lide hende. Så er du nok ikke så glad for hende, som du alligevel troede. For man plejer gerne at se udover sexen i længden ellers kommer forholdet aldrig til at fungere...

Masser af god sex er en ting, men at få et forhold til at fungere rent praktisk. Det er en helt anden historie og tror ikke man kan få meget sex af den man elsker, kun for lidt ellers er du sku sammen med hende af de forkerte årsager hehe.