Hvordan får jeg min ekskæreste tilbage?

Kærester, fuckbuddies, haremmer, åbne forhold.

Hvordan får jeg min ekskæreste tilbage?

Indlægaf DraperJR » lør 21. jan 2012 02:18

Her er en glimrende artikel, som stiller skarpt på de problemer, man møder, hvis kæresten slår op.

Du er havnet her fordi din kæreste har slået op med dig. Jeres forhold er definitivt fortid, og nu føler du, at dit liv er slut. Måske føler du også, at din ekskæreste er den eneste pige eller kvinde, du nogensinde kommer til at elske.

- Din ekskæreste er ikke speciel – og det er din situation heller ikke. Tonsvis af fyre har gennemgået præcis det samme som dig og langt størstedelen af os er kommet godt videre.

- Du skal i gang med at udfordre og udforske dig selv. Du havde et liv før du mødte din eks, hvor du havde masser af venner og måske endda en six-pack. Find dit gamle jeg frem fra skuffen og integrer ham med din nye, mere erfarne og mere modne person.
Senest rettet af DraperJR lør 3. mar 2012 00:45, rettet i alt 3 gange.
DraperJR
Nyklækket
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: lør 3. mar 2012 00:31

OFFI min kæreste er skredet og jeg SKAL have hende tilbage

Indlægaf Fætter Stream » tors 26. jan 2012 19:28

Hermed DPC officielle tråd for folk der vil have deres kæreste tilbage. Dvs alle tråde om emnet bliver merget herind.

Gode posts i tråden blir løbende pasted herop.
When a brod's down between your legs sucking your dick, you don't give a FUCK about what her face looks like. - David X
Brugeravatar
Fætter Stream
Troldmanden i tårnet
 
Indlæg: 1385
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 11:37

Re: OFFI min kæreste er skredet og jeg SKAL have hende tilb

Indlægaf Fsharp » tors 26. jan 2012 21:28

Her er hvad The Glove skrev på det gamle TGO.

Hej og velkommen til TGO.

jeg har lavet den her tråd til dig hvis kæreste lige har slået op, eller forholdet er helt ude og vende og du ikke kender ind og ud af dig selv.

jeg vil starte med at fortælle meget kort hvad the game går ud på,

hele ideen med the game, er stort set at gå til damer, ligesom man går til cykling eller stangtennis. jo mere du træner jo bedre bliver du.

The game er herved også en noget dyb vandring ihvertfald for nogen, for alene det faktum at man skal erkende: "hey jeg er måske ikke så god til pigerne alligeve"l, eller: "hmm bare jeg var BEDRE til det med pigerne". er en anderkendelse af ens manglende evne, og allerede her har man bevist at man er bevidst om sig selv, og vil gøre noget ved det (faktisk et stort skridt at tage)

Men tilbage til emnet, kæresten er slem og hun vil ikke hvad du vil. og hvorfor så det....

du har måske været for needy,
ikke udvist dig nok som en mand,
ikke haft en høj nok værdi,
ikke kunne tilfredstille hende ( og ja det betyder noget for piger, og ja også DIN pige! hun er ikke en lille engel som du gik og troede nej)

kan vi hjælpe dig med disse ting?

sagtens. det er min personlige erfaring at ved at lærer the game og bruge tid på det er mine evner indenfor piger gået fra at være noget heldigt der skete i ny og næ. til at være noget jeg ikke gider at tænke over da det stort set kommer af sig selv. jeg har også fået det bedre med mig selv, og er mere udadvendt, samt udarbejdet en masse andre issues som jeg personligt havde, som jeg anvendte selvsamme metoder til at slippe af med.
jeg har ved siden af mig set andre gamerer med samme oplevelser eller noget lignende og jeg må erkende at fyrer som jeg ikke vurderede til at være synderligt tiltrækkende har kunnet trække tøser hjem på stribe. og det er sku fedt alt sammen for det viser bare man kan skabe sin egen virkelighed.

det er ret nice ikke? og det skal du lige lærer,,, men men!
at få "game" er ikke noget der sker over natten, og det kommer til at tage tid. hvis dit mål herinde er at få din eks tilbage må jeg være ked af at skuffe dig men det går bare ikke. jeg har selv haft enkelte tilfælde herinde som jeg har prøvet at guide frem sådan at personen kunne få eksen tilbage (vil ikke sige hvem men hvis personen vil stå frem må personen gerne det) og det eneste vi kunne konkludere, var at da det enkelte individ faktisk havde lært game og scoret sin eks tilbage fandt han ud af at hun var røvkedelig.

Faktum er at de fleste forhold ikke går i stykker på grund af enkeltstående tilfælde men på grund af noget der har kørt i længere tid, som drengen eller pigen ikke gider længere. da det er et generelt problem kan det ikke løses med en hurtig handling men derimod med en længere varende ændring i tilfældet hvor det er pigen der dumper fyren, en ændring af fyren.

har flere gange følt mig som mændenes udgave af joan ørting. og har prøvet at hjælpe folk med deres forskellige problemer, da jeg altid har kunnet lide at hjælpe folk, men jeg må erkende at i de her tilfælde er det somregelt noget fundamentalt der er helt galt, og for at hun skal ville have dig igen skal du ændre dig, men chancen for at du ændrer dig til en person som gider hende er tilsyneladende ikke særlig stor (har ihvertfald ikke set det endnu)

Jeg har selv roddet rundt med eks kærester post game, måtte konkluderer at min store kærlighed var irriterende at hører på, og manglede totalt sans for logik og stoppede med at snakke med hende igen. en pige jeg havde brugt et halvt år på at være depressiv over (sikke mange layes jeg gik glip af!!!!)

men skal du så lærer game?
Ja! gud skal du så! Du scorer flere piger hvis du gider at interessere dig for at score piger. Og the game kan hjælpe dig! men det kan et dagligt bad, sund mad fornuftigt tøj og en smule træning også, det her giver dig bare det sidste edge over de andre konkurrenter. og det er en fed rejse.
og hvis man bare gerne vil have en kæreste kan det også lade sig gøre (undertegnede befinder sig i et forhold)

har du en sart sjæl skal du ikke læse det her!
det er forår! det bliver varmere og det varme tøj kommer af! pigerne som drengene kan mærke det og alle vil ud og kigge på markedet, folk der hyggede sig i vinteren i små forhold vil nu ud og kigge efter mere "attractive" partnerer. det her er min overbevisning og jeg har set et stigende antal kæreste issues tråde p.t.

som jeg ser på det har du 1 af 2 valg. sætte dig ned og tude imens din eks ligger og nuller sig op af en anden fyr.
eller gå ud og fyrer den max af og score nogle tøser!

livet er for kort til at være en chode!

Handsken out.
Brugeravatar
Fsharp
T1000
 
Indlæg: 1271
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:09
Geografisk sted: Kbh

Re: Sådan kommer du videre, når kæresten har slået op

Indlægaf Fsharp » fre 27. jan 2012 12:31

God post. Mange gode pointer.
Brugeravatar
Fsharp
T1000
 
Indlæg: 1271
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:09
Geografisk sted: Kbh

Hvordan får jeg min ekskæreste tilbage?

Indlægaf Domino » søn 29. jan 2012 23:44

Fra anden tråd:

Sådan kommer du videre, når kæresten har slået op

Disclaimer:

Jeg har ikke selv skrevet denne artikel. Den er skrevet af en gut, som jeg boede med på et tidspunkt. Vi arbejdede begge på et projektsite, hvor vi skrev omkring livet og udvikling generelt. Al ros til denne artikel bør derfor gå til Sandfluen. Dette projekt kan findes ved at søge på titlen til denne artikel på google.com.


Du er havnet her fordi din kæreste har slået op med dig. Jeres forhold er definitivt fortid, og nu føler du, at dit liv er slut. Måske føler du også, at din ekskæreste er den eneste pige eller kvinde, du nogensinde kommer til at elske.

Du vil sikkert også gerne vide, hvordan du får din ekskæreste tilbage. Der findes nemlig ingen andre ligesom hende. Din reaktion er ganske naturligt, men jeg vil ikke give dig falske forhåbninger. Du finder ingen magisk pille i det her indlæg, ligesom du heller ikke finder en trinvis vejledning til, hvordan du får din ekskæreste tilbage.

Hvis du ikke orker læse lige nu, skal du selvfølgelig ikke tvinges. Derfor har opsummeret indlæggets essens i punktform nedenfor, så du hurtigt kan komme i gang. Alle punkter uddybes naturligvis længere nede i teksten.

 • Din ekskæreste er ikke speciel – og det er din situation heller ikke. Tonsvis af fyre har gennemgået præcis det samme som dig og langt størstedelen af os er kommet godt videre.
 • Du skal i gang med at udfordre og udforske dig selv. Du havde et liv før du mødte din eks, hvor du havde masser af venner og måske endda en six-pack. Find dit gamle jeg frem fra skuffen og integrer ham med din nye, mere erfarne og mere modne person.
 • Drop al kontakt til din eks. Der kommer intet godt ud af det – og du rammer kun dig selv, hvis du tror, at du kan få hende tilbage. Du er alt for sårbar lige nu, og giver hende alt for meget magt, ved at give hende indtryk af, at hun ved hvor hun har dig.
 • Socialisér – Gå i byen, genskab kontakten til dine gamle venner, eller få nogle helt nye. Omgiv dig selv med positive mennesker, der kun vil dig det bedste.
 • Start i et fitnesscenter eller til sport – form den krop og det udseende, der bedst muligt repræsenterer din personlighed.
  Nu handler det om dig – og ikke om hende. Dit liv, din fremtid og dine drømme. Lav om på dit liv for din egen skyld og ikke for hendes.

Din ekskæreste finder dig ikke interessant, før du finder hende uinteressant. Hvis du alligevel – på trods af mine råd – vil have din ekskæreste tilbage, så husk følgende: Hun bliver først interesseret, når hun kan se, at du er interessant i andres øjne – og at du ikke længere er interesseret i hende.

Lad os starte med at etablere indlæggets præmis. Med andre ord den grundholdning, der gennemsyrer indlægget fra start til slut:

Jeres forhold er slut – og det er ikke en dårlig ting. Du går en spændende tid i møde, hvor du skal genetablere kontakten til den person du var, før du mødte din ekskæreste.

Med præmissen solidt på plads, er vi klar til at rykke videre i dagens tekst.

Den første tid

Først er det vigtigt du er klar over, at det er i orden, at du har det skidt lige nu. Dit hjerte er blevet revet ud af brystkassen, trampet på og efterladt til hundene. Medmindre du er sociopat eller på anden vis ude af trit med dine følelser, vil du naturligvis angre tabet af en person, som har stået dig nær. Det er helt i orden og det er vigtigt, at du ikke skynder dig videre fra denne fase, eller lader som om, at du har det fint, hvis det ikke er tilfældet.

Omvendt skal du huske på, at du også havde et liv, venner og kvinder i dit liv, før du mødte din ekskæreste. Og det kan du få igen så snart du føler, at du er ovenpå igen.

Den første tid handler om at finde tilbage til den person, du var engang, og forene den med dit nye og mere erfarne jeg. Du tager med andre ord alle dine positive erfaringer med og parrer dem med den person, du gerne vil være. Resultatet bliver, at du kommer ud på den anden side som et langt mere modent og stærkere menneske.

Du skal omstrukturere dit liv og vænne dig til, at telefonen ikke ringer så ofte, som den gjorde engang. Måske er det en hjælp for dig, at du bare lader telefonen ligge, når du er ude, og på den måde langsomt vænner dig af med, at du hele tiden checker den for nye beskeder fra hende.

Her er et par simple råd, der kan hjælpe dig igennem den første fase af et forlist forhold.

 • Drop al kontakt med din eks, uanset hvem der slog op med hvem. Hver gang du taler med hende lægger du effektivt en eller to uger til din helingsproces. Slet hendes nummer, Facebook og alle andre ting, der minder dig om hende.
 • Sørg for at udfordre dig selv. Dyrk ekstremsport, læs bøger, lær koreansk på et aftenkursus, eller byg det drivhus i haven, du altid har drømt om. Lav en liste over ting du vil opleve, før du dør – og start fra toppen.
 • Start i et fitnesscenter eller til en sportsgren. Lad endorfinerne arbejde for dig og nyd den ekstra selvtillid du hurtigt får opbygget.
 • Find tid til introspektion. Se indad og reflekter over, hvem du er. Et godt ordsprog siger, at du ikke er klar til at være i et forhold, før du er klar til at leve uden.

Afhængig af hvor lang tid I var sammen, og hvor meget du følte for hende, kan den første fase af din udvikling tage alt fra to uger til et par måneder. Giv dig selv den tid du har brug for og lad være med at kaste dig for hurtigt ud i nye relationer til med piger.

Du er nødt til at holde fast i, at du udvikler dig for din egen skyld. Jeg har set rigtig mange tilfælde med fyre, som gør dit og dat for at nære det spinkle håb om, at ekskæresten en dag vil opdage hvad hun går glip af. Det udvikler sig hurtigt til en skjult dagsorden, som kollapser det øjeblik du får hende tilbage, hvis det sker. Så falder du med det samme tilbage i de samme rammer, fordi du giver slip og slapper af ovenpå din generobring.

Det vil du med al sandsynlighed gøre fordi du savner trygheden eller bekræftelse. Det du skal forstå i den sammenhæng er, at en ny pige er ren og skær symptombehandling. Det underliggende tab bliver ikke forløst og det kan vise sig skadeligt for dig – og den pige, du er begyndt at se – på lang sigt.

Genopstandelse

I den anden fase af din udvikling er du allerede et godt stykke videre. Bruddet er kommet lidt på afstand, og du har haft tid til at finde dig selv i murbrokkerne. ’Os’ er omsider blevet til ’jeg’ og du har så småt sunket, bearbejdet og accepteret, at dit forhold til din ekskæreste nu er en del af din fortid.

Din selvtillid er så småt begyndt at vænne dig tilbage, du har fået kontakten til vennerne igen – og måske fået et par nye venner med på vejen. Pigerne omkring dig har lagt mærke til din positive udvikling og du begynder så småt at kunne overskue tanken om, at være i et forhold igen. Måske har du besluttet dig for, at du slet ikke er forholdstypen.

Du er nået til et punkt hvor du har indset, at din ekskæreste ikke var noget særligt. Du er glad for de tider og gode stunder I havde sammen, men samtidig indset, at der findes tusindvis af skønne kvinder derude, som er endnu dejligere – og som du passer bedre sammen med.

Det er det fede ved livet. Det er én stor rejse, som kun bliver bedre. Din nye kæreste vil altid være en forbedring i forhold til den gamle. Du kender dig selv bedre, du har fået flere erfaringer og lært mere om, hvor dine grænser går.
Domino
Happy Meal
 
Indlæg: 55
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 19:00
Geografisk sted: Aalborg


Tilbage til Forhold og kærester

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst