Seksuel værdi - V'et i DHV

Generel teori og diskussion for nybegyndere

Seksuel værdi - V'et i DHV

Indlægaf Atahualpa » lør 26. jan 2013 03:28

Affødt af en diskussion her den anden dag. Der er lidt rod i hvad DHV betyder, en af tingene der er rod med er hvad for en value/værdi guruerne snakker om.

Det er personens SEXUAL VALUE - altså "hvor fedt ville det være at knalde den her person." Den er åbenlyst meget forskellig - f.eks. er det mindre fedt at knalde en fed 50årig kvinde der er grim som arvesynden end en smokin' hot 19årig. For pigerne: Det er mere fedt at knalde Brad Pitt end stener-Ronnie fra Q8.

Pga. biologi kigger de to køn på forskellige ting.

Vi kigger MEGET på LOOKS, fordi godt udseende = ung og sund = god chance for at hun kan føde solide unger samt overlever fødslen så hun ka amme dem, els dør de jo alligevel og så er man lige langt. (Der er nok også nogen andre ting der er vigtige, gir f.eks. mere mening at avle med en intelligent kvinde end med en der er dum som et bræt - men det ved pigerne vel bedst?)

Pigerne kigger på KAN HAN SKAFFE RESSOURCER. Hun ved godt at VI overlever fødslen, så hun er interesseret i at vide om vi kan skrabe mad sammen til hende og ungen i den tid hun ik kan andet end at vralte rundt. Tre måneder er sq lang tid uden mad! Hvordan ved de så at man kan de? Jow det er ikke så meget en fysisk ting - en stor stærk fyr kan jo være useless hvis han er dum som en dør. De kigger på en slags helhedsbillede, efter ting som: Intelligens, sociale kompetencer (bl.a. humor), stabilitet, dominans (= social status). Hvis en fyr har selvtillid, og det kan hun checke ved at fucke med ham, så har han det jo nok fordi han har tjek på nogen ting. Så høj selvtillid = +'er i sexual value. De kigger på alle mulige forskellige ting, og det ka godt være sådan at hvis man har sygt meget af en ting, f.eks. muskler, så kan hun fire lidt på de andre ting. Derfor der er så mange forskellige PU-metoder.

Fyre kan ha V på = 0. Hvis hun vurderer at han bare ikke kan skaffe ressourcer, tja så er det bare selvmord at knalde med ham (her taler vi virkeligt fucked op typer). Kvinder kan ha en meget lav V, men den kan ikke være 0. EN fyr kan tænke "Shit hun er nasty, men jeg ka ikke få andet, så må hellere nuppe hende her". Det er derfor der er stort set ingen kvinder der er barnløse, mens der er en vis %del
mænd der er det.

Fyre vil hellere end gerne knalde en pige med en langt hørere V end ham selv. Piger vil helst knalde fyre der er ca i hendes egen league, ellers er der for stor risiko for at han smutter. (tror jeg, ikke heelt sikker)

Nu kommer det vi snakkede om:

En fyr kan sjusse sig frem til en kvindes sexual value +/- 5% bare ved at kigge på hende. For en pige er der en meget større usikkerhedsmargen. Da hun blir straffet med en ubehagelig død for at gætte forkert er hun lidt forsigtig. Så hun går ud hun fra at vi har LAV værdi, og så er det op til os at bevise det modsatte. Hun er fair nok og gir os muligheden, dvs hun vil gerne snakke med os i fem minutter hvor hun faktisk ikke ved hvor højt vi ligger.

En anden ting der gør hun går ud fra at vi ligger lavt er den måde vores samfund er indrettet på. Det er desværre sådan at pigerne er lige så kønne som de ALTID har set ud, men os mænd er pga samfundsudviklingen kun en skygge af så selv. Den gennemsnitlige mand er et fysisk skravl, mega usikker og har sygt lave sociale kompetencer. Især dem der kommer hen til piger når de er i byen! PIgerne har toolet dem rundt og nasset øl af dem i årevis, de har teknikker til at slippe af med dem. Pigerne oplever også at de kan få sex ad libitum og at fyre står på pinde for dem. Når der kommer en random gut hen tænker hun jo, at han er nok også sådan.

Så en en fyrs sexual value "by default" lavere end en piges i hendes øjne. Game går ud på at få den op - så hun gerne vil knalde. Jo HØJERE pigens sexual value er, jo mere skal ens egen værdi self hæves. (Har aldrig selv gået efter 10ere, men ved nogen rigtigt dygtige games der rev piger hjem (Midas og AkaMe) har prøvet at bage på piger der omgikkes kendte, og det var bare umuligt, de ting de normale piger syntes var awsome var de bare ligeglade med. AkaMe prøvede med LOCs kæresten en gang lol.

Det kan sagtens være at ens game er sådan at man ikke gør specielt meget "aktivt" ud af hæve ens sexual value. De fleste træner vel og tager tjekket tøj på og lugter godt for at hæve den. Hvis man opfører sig afslappet og selvsikkert er den en anden "passiv" måde at få den opad. Åbner man direkte får man point for selvtillid osv. Det gør man også for at snakke højt og for at have et nice kropssprog. Man behøver såmænd ikke tænke specielt meget over det - men det betyder ikke at det ikke stadig "kører".

Derfor DHVer man stadig, altså Displays High Value altså Viser høj værdi, selv om man ikke bruger rutiner.

Rutinerne hedder DHV-rutiner, f.eks. DHV-historier - vi kalder dem tit bare for DHV og det er skidt...
Atahualpa
Private Johnson
 
Indlæg: 32
Tilmeldt: fre 8. jun 2012 04:14

Re: Seksuel værdi - V'et i DHV

Indlægaf pikhund » lør 26. jan 2013 18:15

Du mangler at skrive om H'et og L'et :)
god jul dit svin
Brugeravatar
pikhund
Seargeant O'Hara
 
Indlæg: 45
Tilmeldt: søn 10. feb 2013 20:44

Re: Seksuel værdi - V'et i DHV

Indlægaf AkaMe » ons 30. jan 2013 15:11

H: Højt
L: seLværd
AkaMe
Bølle Bob
 
Indlæg: 14
Tilmeldt: lør 21. apr 2012 20:33


Tilbage til Generelt om The Game

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 4 gæster