Sådan skaber du tiltrækning og kemi mellem dig og din date

Generel teori og diskussion for nybegyndere

Sådan skaber du tiltrækning og kemi mellem dig og din date

Indlægaf MandeMand » ons 17. feb 2016 01:12

1. Atmosfære og stemning
Sørg for en atmosfære og stemning, der er til din fordel: Hav kontrol over stemningen og atmosfæren det sted, hvor du møder en første gang. Sørg for det, og gør det strategisk. Her er 5 ting du kan for at kontrollere dine omgivelser og sørge for den bedst mulige tiltrækningskraft mellem jer:

Find et mørkt sted eller et sted med mørk belysning evt. oplyst af stearinlys. Det kan du også gøre derhjemme.
Steder med “sexede farver”, indretning og belysning – som rød, en fræk pink, blå eller andre “pornofarver”. Der er en grund til at folk hooker op med hinanden på de natklubber og barer der er stilet og elegant indrettet. Okay, ja der er nok flere grunde.

Alkohol i nærheden – Lad mig lige skrive færdig inden, du gør oprør. Jeg foreslår ikke du drikker dig ned eller hopper fra vandvognen, hvis du er tidligere alkoholiker. Men jeg vil kalde en spade for en spade og sige, at alkohol i moderate mængder øger dine odds ved at få dig til at slappe af berolige dine nerver før en date, det vil hjælpe dig til mere flydende samtaler (og det hele bliver mindre akavet) og få jer til at svinge bedre sammen. Drik med måde.

Vælg et unikt eller mindre kendt sted fem for en almindelig kæderestaurant. Det betaler sig at lave lidt research og invitere hende et sted hen, hun aldrig har været før. Det øger spændingen for hende, da det vil være en overraskelse at komme et sted hen, hun aldrig har besøgt før. Bare sørg for at have researched tilstrækkeligt før, du inviterer hende ud.

Sid tæt og retvinkelt sammen frem for at sidde direkte over for hinanden, hvis det er noget du kan sørge for. Undersøgelser viser, at hvis det skaber mere tiltrækning, hvis man sidder stuvet sammen i et hjørne frem for, at man sidder direkte overfor hinanden. Og det skaber også mere intimitet.

Baggrundsmusik: Hav noget blødt musik til at spille i baggrunden eller gå et sted hen der gør det. Hellere det end være i et lokale der er dødstille. På den anden side, så skal musikken ikke være så høj, så I er nødt til at råbe for at kommunikere – det er heller ikke godt.

2. Hav den rette mængde mod til at vise dig selv og være sårbar

Der bliver nødt til i det mindste at være noget, hvor begge parter viser sig selv og åbner op for at I skal gå fra ar være et bekendstskab til en tiltrækning rigtig forbindelse mellem jer. Hvis du stiller korte og simple spørgsmål og aldrig giver hende oprigtig og personlige oplysninger om dig selv, så vil din date heller ikke føle sig tryg ved at gøre det – og I vil være fremmede for hinanden, når jeres veje skilles, når aftenen oprinder. Hvis du prøver at skabe det perfekte billede af dig selv, og bekymrer dig om, at hvis du åbner dig op over for hende, så vil hendes perfekte billede af dig blive sat på spil. Ja så vil jeg blot ønske dig held og lykke, for så vil du aldrig åbne en oprigtig forbindelse til en kvinde.

Hvordan rammer man balancen med at åbne sig for lidt eller for meget? Nøglen er at dele lidt information af gangen, sørg for at indholdet er passende (frem for upassende), og sørg for at den mængde oplysninger i deler er ligeligt fordelt. Så med andre ord, skal du ikke dele hele din livshistorie med dem, hvis de kun har delt få ting om deres familie. Du skal også levere, det du nu fortæller, som positivt og selvsikkert. Du skal for eksempel ikke snakke om din skumle onkel, et smertefuldt brud fra en kæreste, en voldelig barndom eller tidligere psykisk sygdom. Del her og der et par personlige anekdoter eller nogle unikke ting om dig selv, hvis det er relevant. Måske nogle ting om din familie, hvor og hvordan du voksede op, karriereveje og andre lignende emner.

Vær i stand til at være ærlig og sætte ord på, hvad du ønsker i dit liv, i et forhold og i en partner, hvis du bliver spurgt. Men sørg for i det mindste inden for de 3 første dates ikke at afsløre deprimerende ting, eller ting der vil stilel dig i et uflatterende lys (glem alt om at fortælle hende om dine sygdomme, dine forfærdelige andre dates, din dårlige økonomi eller din fortid med utroskab – før senere evt.) Undgå at vise følelser for din date, og overøs hende ikke med komplimenter, og lad være med at sige ting, der vil få dig til at fremstå som en taber eller en, der er desperat. Er det så svært? Vær ikke en åben bog og vær heller ikke en lukket bog. Omgærd dig med en anelse mystik, og læg ud med lette emner før i går videre til de mere tunge emner.

3. Kvalitetssamtaler

Sørg for at få dine samtaler væk fra det overfladiske og til det, der kan give tiltrækning mellem jer. Det er meget vigtigt, hvis du vil undgå at havne i “vennezonen”. De fleste der ender i “venenzonen”, havner der, fordi deres samtaler kun indeholder det rentoverfladiske. Så selvom dig måske er venlige og positive, så kommer dig aldrig ned under overfladen og videre til næste trin. Hvilket er nødvendig, hvis man vil skabe en form for intimitet imellemjer. Tænk på de samtaler, du haar haft med tidligere dates, som ikke blev til mere. Var det mest small talk eller venlig snak, som kunne minde om noget man har med den man sidder ved siden af i et fly?

Hvis d er i tvivl, kan du altid bruge søskende-testen. Næste gang du er på date, elelr hvis du ser tilbage til en af dine tidligere dates, så forestil dig at bytte din date ud med din bror eller søster. Ville det være klamt set i forhold til jeres samtales indhold, dit kropssprog osv., eller ville det være helt fint? Så, hvis du er tiltrukket af en pige, så bør dit kropssprog, din energi og din måde at kommunikere på være mærkbar anderledes end, når du snakker med en af dine søskende (det må vi i det mindste håbe!). Så hvis du ikke sidder overfor din søster, bør du overfor din date være mere åben, byde ind med dig selv og være flirtende. Folk ender tit i “vennezonen”, fordi de udstråler samme energi, som hvis de snakkede med en ven eller deres søster. Og indholdet af deres samtaler skraber kun på overfladen, og de spiller det sikre kort. De fleste begår den fejl altid at stille de samme spørgsmål som: “Så hvor længe har du boet her i byen?, Hvor har du rejst henne?, Hvad fik dig til København, Hvilke hobbies har du?, osv… Men disse emener og samtaler stimulerer hverken vores sind, sanser eller giver anledning til at diskutere.

Efter sådan en date, så vil begge parter tænke, det gik godt, det var rar samtale og et venligt menneske. Meeeen, gnisten manglede simpelthen. Ja den gnist der giver kemi, og som vi bruget til at fastslå datens potentiale med.

Så istedet for at stille spørgsmål, som hun kan svare på i søvne. Så stimulér hendes sind. Få hende til at tænke ud af boksen. Udford hende, tving hende ud i en debat, kom på banen med nogle interessante samtaleemner, tal om aktuelle begivenheder eller sladder. Bekymr dig ikke om det sikre spil, bekymr dig kun om ikke at være clichéfuld og være som alle de andre, hun har datet. Få dem til begejstret eller passionerede over noget: stil spørgsmål der udfordrer hende, sætter hendes kreativitet eller hjerne til at arbejde – på den måde skaber du god energi imellem jer.

Here er nogle spørgsmål og emner, der vil stimulere en samtale:

Hvis du var “fanget” i hvilket som helst sted i verden, hvor skulle det så være?
Hvad vil du gerne have opnået inden du fylder 50?
Hvad synes du det mest sexede sted i verden er?
Forestil dig, at penge ikke er et problem, og du skulle planlægge den ultimative date – hvordan ville den foregå?
Hvem er den mest sexede mand og kvindei Hollywood? Og hvorfor?
Hvad har været den værste løgn, du nogensinde har fortalt?
Hvad er de vildeste du har oplevet, når du har været i ________?
Forstår du, hvor jeg vil hen? Vær dristig og sjov. Stil spørgsmål, som ingen andre har stillet hende før. Bare vær anderledes. Og vær altid flirtende i din måde at kommunikere på, og vær ikke bange for at drille og være sarkastisk lige fra starten af. De fleste mænd begår den fejl at liste uden om emner der er usikre eller potentielt er kontroversielle. Eller også undgår de at være drilske og sarkastiske for ikke at fornærme kvinden, og spiller i stedet det venlige og sikre spil. Kvinder er ikke så skrøbelige, at de ikke kan klare, at du er lidt flirtende eller laver lidt sjov med dem. Afmærk dit territorium og stimuler hendes sind.

4. Fysisk kontakt

Forstæk tiltrækning gennen berøring og beføling. Det er vigtigt, at du indleder med fysisk berøring lige fra starten af daten. Nej, det betyder ikke at du skal gramse på hendemed det samme, og det er ikke en undskyldning for at opføre sig klamt – det jeg prøver at fortælle er, at du skal få din date til at føle sig tryg ved din berøring så tidligt som muligt, så når du senere gradvis øger din berøring, så er det velset og føles naturligt og godt for hende. Så start daten med give hende et kram og et lille kindkys (i bedste sydlandske stil). Kindkysset er en tradition i fler kulturer, så man kan bruge det i hele verden (næsten), ,og de fleste kvinder opfatter det endda som nobelt og sofistikeret.

Mange mænd rør næppe pigen på hele første date (eller anden og tredje) og når de så endelig tager sig sammen for at gå efter kysset uden at have etableret fysisk kontakt i forvejen, så føles det akavet. I bliver nødt til at blive trygge ved hinandens berøring, og du bliver nødt til at vise din date, at du er et menneske med en seksualitet, og at duer i stand til røre og kysse hende. Dette passer på mænd og kvinder, men især mænd. Jo længere du venter med at røre hende, jo sværere har hun ved at forestille sig kysse og have sex med dig (og kinder vil også sætte tvivl ved din seksualitet, hvis du ikke har forsøgt dig på anden date). Jo mere du rører, jo større er chancen for at hun vil se dig som en mulighed for at have en romance eller sex med.

Så under daten, så tag dine muligheder for at røre hende (på passende måder og steder). For eksempel kan du røre hende på armen, hvis du har givet et kompliment til den måde hun er klædt på, placere din hånd på den nederste del af hendes ryg, når hun træder ind ad ind dør foran dig eller røre hendes hånd eller skulder, hvis hun siger noget sjovt eller noget du er enig i, osv.. Så stå ikke med hænderne i lommen, når hun snakker til dig, hav ikke korslagte arme og drej ikke din krop eller positur væk fra hende – det vil bare hæmme intimiteten mellem jer. Hver gang du rører din date, så bliver hun mere og mere tryg ved dig, og sandsynligheden for at hun rører ved dig øges. Så din intimitets barriere vil blive nedbrudt hurtigere, og det vil øge jeres connection hurtigere også. Så hvis du ikke er den type, der kan lide at røre ved andre, så har du bare at lære det, hvis du videre med din date.

5. Maskulin og feminin energi

Gå efter, at den maskuline og feminine energi er ligeligt fordelt under daten. For at forstærke tiltrækningen mellem jer og øge oddsene for, at daten bliver succesfuld, så skal du sørge for, at der e den rette balance mellem maskulin og feminin energi. Hvis en mand fremviser for meget feminin energi eller kvinde viser for meget maskulin energi – så vil det skabe problemer. Så mand dig op og indtag din naturlige rolle som mand; som forsørger, beskytter, leder og en der tager handling. Vis hende, atdu kan tage styringen og være manden ved at planlægge de første par dates og giv hende en A og en B-mulighed. Vær selvsikker under daten, og sørg for at al kommunikation med en tjener elelr andet serveringspersonale foregår gennem dig. Forudse hendes behov, og tag dig af dem, før hun når at udtrykke dem.

F.eks.: Hvis du ser hendes drink er ved at være tom, så bed bartenderen/tjeneren om at give hende en ny, eller spørg hende om hun vil have mere at drikke. Spørg hende, hvad hun har lyst til at drikke, lige efter I har sat jer (eller vent til tjeneren kommer over. Kvinder føler sig som regel ikke trygge ved at være den, der foreslår at bestille drinks, men tro mig 9 ud af 10 gange vil de helt sikkert have en, og gerne hurtigt, fordi de også er generte ogvil dulme nerverne. Hvis jeres date er uden for, og hun fryser, så ilbyder du hende din jakke eller beder tjeneren om at tænde varmelampen, hvis I sidder udenfor en cafe. Når regningen kommer, så tager du dig af den uden problemer, uden at trække din lommeregner frem og uden at bede hende om et bidrag. Også selvom hun griber ud efter sin pung, så siger du bare: “Den klarer jeg”.

Udstrål styke og lederskab under daten.

Vær opmærksom på de her nøglefaktorer, når det kommer til tiltrækning mellem mand og kvinde . og du vil opleve forbedringer med det samme. Giv gerne feedback.
MandeMand
Gummi Tarzan
 
Indlæg: 6
Tilmeldt: tirs 19. jan 2016 23:41

Re: SÅDAN SKABER DU TILTRÆKNING OG KEMI MELLEM DIG OG DIN DA

Indlægaf Fame » ons 17. feb 2016 02:05

Virker lidt som "bedstefars gode almen-kendte fornuftsråd". Der er ikke meget reelt kød på. Bare mine tanker.
Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!” ― Johann Wolfgang von Goethe
Fame
Godzilla
 
Indlæg: 787
Tilmeldt: lør 11. okt 2014 15:00
Geografisk sted: Aarhus (39 år)

Re: SÅDAN SKABER DU TILTRÆKNING OG KEMI MELLEM DIG OG DIN DA

Indlægaf Glow » ons 17. feb 2016 02:09

fedt med et fyldigt indlæg herinde (savner lidt længere uddybende posts som dette - bla. fra MIG SELV) men er ret uenig. Og jeg tænker lidt RTFM. Grundlæggende har du imo et begrænsende mindset for "god dating" imo der fokuserer for meget på traditionel "romantisme" og kan meget lede direkte i orbiter/friendzone spanden trods at du beskriver at man skal være maskulin osv. Det runger bare lidt tomt og "traditionelt" i mine ører og jeg savner reelle anvisninger der gør en forskl på både vedr. eg. berøring og maskulin -feminin kontrast skabelse (udover at du betaler, sørger for drinks og giver hende din jakke)

Kemi (Din titel) skaber du bedre ved følgende:

Datingkemi handler om vibes som vækker hende og dig. Afsættet for din vibing er dine følelser. ergo fokuser der.
1) din lyst til hende
2) din nysgerrighed og interesse for hende
3) din glæde over hendes selskab
Resten er "bare" logistics der skaber små rundt om stemninger men RULLER på den centrale vibing. Hvis du kommer fra de 3 steder vil kommunikation flyde og din intuition og feel for hende skabe en meget federe oplevelse fra hvilken tingene flyder.

Hvis du vil fokusere på mere centrale dele så er følgende vigtigere end det meste af det du fremhæver:
* Oprigtig nysgerrighed
* positionering side til side(aka proximity)
* begrænset berøring og mild sensuel vibing(sug hende ind, nyd hende som kvinde)
* at være ledende fysiskt
* at drive samtalen, pressure on pressure off, Men IKKE 1000 Spørgsmål fra tracy cox.
* øjenkontakt og pause
* Social proof og social autoritet.

just my 2 cents
Heard you not the type that you take home to mom
Brugeravatar
Glow
T2
 
Indlæg: 1183
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 21:10

Re: Sådan skaber du tiltrækning og kemi mellem dig og din da

Indlægaf Kami » lør 20. feb 2016 23:10

All the shit a woman needs to live through just to get laid. All the shit..
Kami
 


Tilbage til Generelt om The Game

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 5 gæster