Spark mig i gang

Generel teori og diskussion for nybegyndere

Spark mig i gang

Indlægaf Clams » ons 15. feb 2017 22:15

Jeg er en 18 årig knægt, som mere eller mindre er blevet træt af ikke at kunne score. Den rejse som jeg ønsker at starte på nu bliver hård og lang, da den i høj grad kommer til at fokusere på mit inner game, hvilket er forholdsvis lavt for tiden. Men først lidt om mig:

Jeg er som sagt 18 år gammel og har dyrket sport på internationalt niveau i alle mine teenage år. Jeg har derfor isoleret mig i en meget stor grad og holdt mig til ligesindede, hvilket har været mine holdkammerater, da jeg kun har kunne drikke alkohol 1 måned om året. Det har været meget svært for mig at blive en del af et fællesskab, da vores ungdomskultur i meget høj grad er påvirket af alkoholkulturen, men samtidigt er jeg som barn blevet mobbet dagligt, hvilket har gjort at jeg har meget svært ved at vise følelser og samtidigt i høj grad er bange for at blive afvist. Jeg forsøgte at få opmærksomhed lige inden gymnasiet, hvilket gjorde at jeg var ved at komme ud i seriøs kriminalitet som gjorde at jeg cuttede alt kontakt med mine tidligere klassekammerater. I løbet af min gymnasietid blev jeg mere og mere seriøs med min sport, hvilket gjorde at jeg trænede op imod 3 gange om dagen, hvilket i høj grad gik ud over mit energiniveau i skolen. Jo mere seriøs det blev, jo flere af mine holdkammerater faldt fra, hvilket har gjort at jeg lige nu er den eneste tilbage. Ingen af os har desuden kontakt længere pga. flere problemer som er alt for lange til at kunne blive forklaret i denne post. Jeg begyndte at socialisere mere i løbet af min gymnasietid og slackede mere og mere på min sport pga. manglende motivation. Jeg kom ud af min ensomhed og har fået mig nogen ret gode kammerater som jeg helt sikkert værdsætter meget.

Jeg mødte desuden en pige som jeg nu desværre er gået hen og fået oneitis på. Hun er udviklet sig til at være min allertætteste veninde jeg nogensinde har haft og hun har på mange måder fået mig til at åbne op, hvilket jeg værdsætter i meget stor grad. Jeg føler dog at jeg er endt lidt som en emotionel tampon og føler lidt at jeg bliver udnyttet. Jeg fik ikke vist hende min intention fra starten, hvilket har ødelagt mine chancer hos hende fuldstændigt. Derfor forsøger jeg nu at komme mig over hende. Vi skriver sammen hver evig eneste dag, men jeg ved ikke helt hvordan man bedst muligt kan ende venskabet? Nogen råd her?
I sidste uge trak jeg mig fra landsholdetog har nu valgt at gå all in på game. Jeg vil indhente alt det jeg har tabt imens jeg har spildt alt for meget tid på min sport. Mit problem er dog at jeg er jomfru og aldrig har kysset en pige. Min social circle er desuden meget lille, hvilket også er noget jeg skal have arbejdet med. Jeg overvejer meget stærkt at købe The Natural by RSD Max, da jeg virkelig er ivrig efter at komme ordentlig i gang. Jeg kan tydeligt mærke at det bliver en lang og hård forandring, men det er bestemt noget jeg ser frem til.

Mine spørgsmål og sticking points alt i alt:
- Manglende selvtillid
- Ekstrem god til at skabe rapport og deep rapport, men har svært ved at vise min intention, hvilket gør jeg friend zoner mig selv
- Bliver set lidt som ”ond”, da jeg er utrolig dårlig til at give komplimenter
- Oneitis på min bedste veninde
- Frygt for at gå efter kysset (bange for at blive rejected)

Jeg er ikke vant til at skrive den her slags opslag, så jeg håber det er nogenlunde overskueligt. Min historie skal ikke ses som en undskyldning eller for at i skal have ondt af mig på nogen måde, men mere bare for at forklare min situation, så i bedst muligt kan hjælpe.

Håber i vil hjælpe mig i gang!
Clams
Fætter kanin
 
Indlæg: 15
Tilmeldt: lør 10. dec 2016 02:34

Re: Spark mig i gang

Indlægaf Kaizer » tors 16. feb 2017 00:53

Bare hop ud i det, der vel ikke så meget andet at sige :D
"Make it, don't take it, make it, don't fake it."
Brugeravatar
Kaizer
Angel of the Sun
 
Indlæg: 972
Tilmeldt: tirs 17. dec 2013 02:52
Geografisk sted: Cafeteriet på Faaborg-Cypern Overfarten

Re: Spark mig i gang

Indlægaf Desire » tors 16. feb 2017 10:07

Jeg ville ikke købe "The Natural", hvis jeg var dig. Programmet er lavet udelukkende for at tjene penge, og ikke med første omtanke på at hjælpe dig.

Som Kaizer siger. Spring ud i det?

De to vigtigste ting du kan gøre for at udvikle dig:
1. Tag action - Du lærer 100x mere af at gå ud og snakke med kvinder end at læse en bog om, hvordan du gør det.
2. Reflekter - Skriv log (her eller på din egen harddisk - doesn't matter).

Game er faktisk ret simpelt. Hvis du GØR noget. Hvis DU tager handling. Så får du resultater. Jeg har nok snakket med 3...4...5000 kvinder siden jeg aktivt startede?

Drop at score din veninde. Fokuser på DIG og at LÆRE. At fortælle, hvordan du skal få vendt din relation til noget seksuelt, er ligesom at fortælle et nyfødt barn, hvordan man går og forvente, at barnet er i stand til det.
"You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
Brugeravatar
Desire
T1000
 
Indlæg: 1953
Tilmeldt: fre 21. nov 2014 23:12
Geografisk sted: København

Re: Spark mig i gang

Indlægaf Thebond » tors 16. feb 2017 21:05

Halløj mate :) Tag det roligt. Jeg havde det på samme måde, da jeg endda havde social angst i min rigtig ung alder :D
Men bum, det er færdigt, og jeg taler sådan set med alle folk jeg møder. Fitness, togstation osv. Fear of Rejection is gone.

Jeg kan godt se det du vil, du vil gerne ændre dig selv og det kan jeg godt forstå. Jeg er 100% enig med Desire hold dig fra RSD langt fra og også de andre populære PUA hjemmesider som PuaTraining osv.
Jeg ville anbefale at du holder dig fra væk fra pua community gennerelt. Ikke som fælleskab (fx dette forum) men livstilen og frauds som Tyler og Max. PUA livstilen kan virkelig fucke din mentalitet op.
Der er ikke noget der hedder game, det er opfundet ;)

Som Desire siger, så skal du Tage Action.
Og igen så enig med desire, du lærer ikke end skid af det der står i bøgerne. Practice er vigtigt!

Fx mig lige nu:
Jeg arbejder på at create en affiliate hjemmeside, der kan booste min indkomst, jeg læser mega mange bøger om det, hvordan jeg får success, men er det garanteret, nej?
Jeg må acceptere og take action og gå ud og faktisk gøre det og at jeg kan faile og miste nogle penge på hvilket som helst tidspunkt. Men men men jeg kan altid prøve igen! :)

Du siger du ikke kan score? Hvorfor? Jeg går ud fra at du ikke engang forsøger :)
Er det fordi du er bange for afvsning som du siger og så snakker du ikke til nogle piger eller?

Vi kan ikke sparke dig i gang, Du skal sparke dig selv i gang ven! :D

Du er velkommen til at skrive til mig, jeg ved ikke om du har set mine andre posts, men jeg har meget kendskab til hvordan hjernen fungerer, som hobby.
Jeg kan give dig noget free self-help der ikke er snake oil, og så kan du arbejde på din selvtillid :)
[size=150]Denne bruger er inaktiv og må gerne slettes.
Brugeravatar
Thebond
Happy Meal
 
Indlæg: 97
Tilmeldt: lør 30. apr 2016 18:16
Geografisk sted: Inaktiv bruger

Re: Spark mig i gang

Indlægaf Clams » fre 17. feb 2017 15:56

Jeg snakker med rigeligt med piger. Jeg har dog svært ved at eskalere fra kysset og fremefter. Det lykkedes mig for det meste altid at eskalere til lige inden kysset, men jeg får aldrig taget mig sammen til at tage skridtet og få efter kysset. Nok mest en frygt for at blive rejected. Jeg tager imod alt den hjælp jeg kan få, så hvis du gider bruge din tid på det thebond, så er jeg taknemmelig!
Clams
Fætter kanin
 
Indlæg: 15
Tilmeldt: lør 10. dec 2016 02:34

Re: Spark mig i gang

Indlægaf JollyJumper » fre 17. feb 2017 17:25

Jeg ville finde ud af at mødes med nogle gutter herindefra, og så ellers tage med dem i byen. Dette er selvfølgelig nemmest, hvis du bor i en stor by, så flyt evt. til sådan en, hvis du ikke allerede bor i en.
JollyJumper
Happy Meal
 
Indlæg: 96
Tilmeldt: tirs 14. feb 2012 13:49
Geografisk sted: Storkøbenhavn

Re: Spark mig i gang

Indlægaf Thebond » fre 17. feb 2017 19:13

Clams skrev:Jeg snakker med rigeligt med piger. Jeg har dog svært ved at eskalere fra kysset og fremefter. Det lykkedes mig for det meste altid at eskalere til lige inden kysset, men jeg får aldrig taget mig sammen til at tage skridtet og få efter kysset. Nok mest en frygt for at blive rejected. Jeg tager imod alt den hjælp jeg kan få, så hvis du gider bruge din tid på det thebond, så er jeg taknemmelig!


Hey brother. Fedt at du gør det. Det er fear of rejection du har. Fear of rejection er kendt gennerelt i samfundet. Det kan være jobsamtaler, optagelse på uddannelse osv. Men ja problemet er med damer her.
Men du er ikke specifk nok. Hvis du siger at du kun er bange for at blive rejected inden kysset?

Kan du åbne for piger uden problem? Også om dagen, i et suprmarked? Eller er det kun til fester om natten hvor du har fået alkohol?

For at jeg kan se hvor du står, så vil jeg gerne have at du beskriver (Hvis du ikke er komfortabel med at skrive det her, så pm mig her). Men det ville være bedst at du skriver det her i tråden, så andre kan se det og genbruge hjælpen.
Det du skal beskrive er:

Hvad er det præcis der stopper dig med at gå efter kysset?

Er der nogle ord der kører i hovedet som:

-Åh nej, det bliver akavet, hvis hun afviser mig.
-Hvad hvis hun afviser mig.
-Ej det er akavet, tænk hvis hun ikke vile blive kysset

eller lignende?

Danner du billeder i hovedet?
Fx du danner et billede hvor hun skubber til dig og siger du skal holde dig væk, inden du eskalerer.


Føler du noget?
Er du nervøs, føler du angst?

Ser du vores hjerne er super god til at predicte hvad der vil ske i fremtiden ;)

Efter jeg kan se hvor du står kan jeg give dig et 100% gratis program der er 100% bedre end RSD snake oil. Programmet gå ud på simpelthen at eliminere alt angst mellem kvinder. Så acter hun som en bitch og siger fuck dig, så vil du være ligeglad.
Det er et program på tekst, der er beskrevet de action steps du allerede skal tage, så du er fri for action plan. Og så er der kognitive metoder til at få dig til at tænke mere logisk i forhold til situationen. Fordi du dør ikke hvis hun rejecter dig.
Du tænker emotionelt om situation lige nu. "Åh mit hjerte bliver knust hvis hun rejecter mig" Lær du at tænke rationelt ligesom mig, så vil du sådan set være ligeglad med de ting.


Men du skal lave de lektier der er i programmet. Følger du tingene 100%, hver eneste dag. Så vil du efter 30 dage bliver så selvsikker mellem piger, at du vil kunne åbne for dem alle steder og i alle situationer. Uden nogen form for angst overhovedet.

Det er den bedste magic pille der er. Oh en ting. Det er ikke komfortablet, men du vil heller ikke være angst fuld. Der findes ingen ting effortless som kan fikse dine problemer, som en som chrisjv siger herinde
Som desire siger, take action. Du skal være klar på at tage risk. Ligesom aktier, du skal risikere nogle penge, få at kunne tjene. Her i denne situation skal du give de ukmfortable følelser lov til at være i dig, mens du dræber angsten.Den eneste måde at dræbe din afvisnings angst, er at opleve den.
Angsten er ikke problemet. Det er angsten for at føle angst der er problemet.
Approach anxiety er ikke problemet, det er frygten for at føle approach anxiety der er problemet.


True self-help is free. Hold dig væk fra PUA produtker.

Skriv hvor du står og så tager vi den der fra ;)

Der er altså simpelt at være confident med piger, det handler altså bare om at gå gennem den barrier der.
Seriøst det er ikke big deal at være selvsikker omkring piger. PUA community og voodoo-boodoo-hoodoo crap community gør sådan en stor ting ud af alle de anxities og phobias ;)
[size=150]Denne bruger er inaktiv og må gerne slettes.
Brugeravatar
Thebond
Happy Meal
 
Indlæg: 97
Tilmeldt: lør 30. apr 2016 18:16
Geografisk sted: Inaktiv bruger

Re: Spark mig i gang

Indlægaf chrisjv » fre 17. feb 2017 22:05

Thebond stop med at lyv omkr mig, at du er halv hjernedød og ikke forstår mine sætninger er ikke mit problem jeg siger det igen så du forstår det selv om jeg har sagt det før:

Jeg dyrker ikke voodoo-boodoo-hoodoo crap
Jeg forslår ingen herinde eller irl at dyrke voodoo-boodoo-hoodoo crap
voodoo-boodoo-hoodoo crap har aldrig været et værktøj der har haft den store effekt på mig.

Jeg acceptere at voodoo-boodoo-hoodoo crap virker for nogle.

Så fordi jeg acceptere at voodoo-boodoo-hoodoo crap virker på nogle, og andre mennesker der er skitzofrener tror de taler med dæmoner. Men det betyder IKKE at jeg går og taler med dæmoner selv om jeg tror på at andre tror at de gør det.

Vi gør intet stor ud af AA eller andre psykologiske fetish herinde, du læser tråde du kan se en lighed med i din egen personligehed og tror at det er de emner vi snakker om intet andet. AA kiddo
We're all gonna make it brah
Brugeravatar
chrisjv
Witch King of Angmar
 
Indlæg: 436
Tilmeldt: ons 18. apr 2012 21:05
Geografisk sted: I'm not your teacher, excuse me..

Re: Spark mig i gang

Indlægaf Thebond » ons 22. feb 2017 12:12

Nå Clams, jeg kan se at du har logget på et par gange uden at svare på det jeg har skrevet eller skrevet til mig. Jeg går udfra at du ikke gider. Jeg vill ikke bedømme dig på nogen måde, fordi det kan være du har travlt osv til at svare. Men hvis du forventer at du bare kan købe et "RSD" program og fikse dine problemer, som deres videoer/reklamer giver et billede af, så må jeg skuffe dig, at det ikke er sådan achievement ser ud.

Achievement handler om, op af trappe op af trappe og blive ved. Ligesom i bilen. I starten går den ud fordi du er dårlig med koblingen osv osv. Men igen, det er din nervøsitet der er et problem, du kan ikke være dig selv, og det er pga nogle frygt, derfor scorer du ikke. Det er ikke en big deal, på 30 dage kan du overkommme det.
[size=150]Denne bruger er inaktiv og må gerne slettes.
Brugeravatar
Thebond
Happy Meal
 
Indlæg: 97
Tilmeldt: lør 30. apr 2016 18:16
Geografisk sted: Inaktiv bruger

Re: Spark mig i gang

Indlægaf Clams » lør 25. feb 2017 23:43

Sorry, jeg har haft en ret turbulent uge og har faktisk heller ikke set dit svar før igår.

Mit største problem når jeg går efter kysset er helt klart at jeg er bange for at det vil blive akavet, hvis jeg bliver afvist. Og ja, jeg danner et billede af hvor jeg bliver skubbet og får af vide at jeg skal holde mig væk. Det er ret godt beskrevet.

Jeg har svært ved at finde ud af om det er nervøsitet eller angst, tror det er lidt en blanding faktisk.
Clams
Fætter kanin
 
Indlæg: 15
Tilmeldt: lør 10. dec 2016 02:34

Næste

Tilbage til Generelt om The Game

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 6 gæster