Side 1 af 2

Barcelona

Indlæg: tirs 18. apr 2017 20:24
af Soy
Hej DPF,

Jeg flytter til Barcelona til Juni i 8 måneder. Er der nogen, som kender til noget pickup dernede evt. bootcamps eller pickup artister?
Jeg tænker, at sparke mit game igang imens jeg bor dernede, og har tid til at øve mig og bruge ordentligt tid på det :D

Mvh.
Soy

Re: Barcelona

Indlæg: tirs 18. apr 2017 20:49
af Desire
Soy skrev:Hej DPF,

Jeg flytter til Barcelona til Juni i 8 måneder. Er der nogen, som kender til noget pickup dernede evt. bootcamps eller pickup artister?
Jeg tænker, at sparke mit game igang imens jeg bor dernede, og har tid til at øve mig og bruge ordentligt tid på det :D

Mvh.
Soy

Ikke det store. Men der er altid RSD Barcelona sitet på facebook.

Jeg kender til gengæld mere til de spanske piger :twisted:

Her er en god sætning du kan tage med dig og bruge: "Te voy a comer todo hasta que olvides tu apellido"

Re: Barcelona

Indlæg: tors 20. apr 2017 17:51
af Gnome
^ Det betyder "Hej, jeg har svamp i skridtet, kan du være sød at fjerne det med din tunge?". Ja, jeg var i Spanien i påskeferien - trust me! :D

On topic så er de spanske piger ret kønne (self varierer ens personlige preference), men jeg har ingen erfaringer med dem rent personligt. Spanske piger virker dog til at være mere feminine end danske, og hælder måske mere til de traditionelle kønsroller? Det er dog en mavefornemmelse, har ingen empiri på det.

Re: Barcelona

Indlæg: tors 20. apr 2017 22:24
af JollyJumper
Arh det betyder nok snarere, at han vil slikke hende, til hun glemmer sit efternavn. "Comer" betyder godt nok "spise", men de bruger det vel ligesom på engelsk, hvis sætningen skal give mening... Eller også vil han bare spise al maden i hendes køleskab ;)

Re: Barcelona

Indlæg: tors 20. apr 2017 22:50
af Desire
Præciso. Suavemente! "I wanna eat you out until you forget your family name" ;)

Helt sikkert mere traditionelle kønsroller. Og så er de vandt til mænd, der er følsomme, så det gør altså ikke noget at turde udtrykke sig.

Re: Barcelona

Indlæg: søn 23. apr 2017 13:41
af Gregersen
Gnome skrev:Spanske piger virker dog til at være mere feminine end danske, og hælder måske mere til de traditionelle kønsroller? Det er dog en mavefornemmelse, har ingen empiri på det.


Ja, ja, ja og ja!

Danske piger er ca de MINDST feminine i hele europa desværre, og især i syd-europa er de meget feminine. SÅ frækt <3

Re: Barcelona

Indlæg: søn 23. apr 2017 17:10
af Desire
Synes også Østeuropa er meget godt med!

Re: Barcelona

Indlæg: fre 12. maj 2017 21:56
af vUlpeS
Nu er jeg ganske vist ikke så stiv i, hvordan det fungerer i Baskerlandet (O sea... qué soy un puto canario verdadero, cabron, ¿me oíste?) men jeg kan tilskrive mig, at de spanske nenas er væsentlig mere feminine, end de danske.
- Og væsentligt mere overfladiske, ligesom deres mandlige modstykker, der peacock'er BIGTIME (statussymboler er din ven; hvis du har en Audi og et guldur, behøver du ikke noget game). De er også mere prinsesseagtige, og har flere nykker, hvilket kan skabe en vis sexuel spænding, hvis man da ikke løber skrigende bort inden da.

Kønsroller er mere opdelte, og det er overordnet NOGET lettere at falde i snak med fremmede. Det forventes i høj grad, at manden tager handling, men omvendt så er las pibas ikke sene til at sende ret entydige signaler/ioi'er. Og de er løse på tråden, hvis der er interesse, hvilket betyder to ting: 1) Det er let nok at score dem som sådan, og 2) der ser en anden (5 andre?) ved siden af.

Det er normalt at drikke to genstande fremfor 15, så hvis du er til ethanal-forgiftning, så er det formentlig klogt at holde igen og lodde stemningen, inden der går dødsdruk i den. Man risikerer nemlig at tabe ansigt i Spanien, og det kan koste dyrt, da nationalsporten er giftig sladder (det er ikke sket for mig, men jeg har lagt øre til lidt af hvert efterhånden).

Det kan være en fordel at lære sproget, da de fleste foretrækker at tale deres eget sprog, og holder meget af at bedrive burlas, når der er guiris i farvandet (læs; du får det til dobbelt pris, og de gør storsmilende nar ad dig imens). Omvendt kan man score MANGE billige point på at vise interesse for sproget og kulturen.

NB! Som nævnt henvender dette sig til de kanariske øer. Barcelona er formentlig anderledes pga diversiteten, men omvendt er noget af det, jeg nævner, regulær spansk kultur.

Re: Barcelona

Indlæg: lør 13. maj 2017 22:24
af Desire
Hvor har du boet og hvor længe?

Re: Barcelona

Indlæg: lør 13. maj 2017 23:52
af vUlpeS
Desire skrev:Hvor har du boet og hvor længe?

Hhv Puerto del Rosario, Fuerteventura og Santa Cruz Capital, Tenerife. Hovedstæder begge to, dvs langt færre turister (læs; ik' så meget Disney-pis). Det er varmere på Fuerteventura, mens kulturen er mere sprød på Tenerife. Samlet set et års tid.