Side 1 af 1

Søger wing i trekantsområdet

Indlæg: søn 26. mar 2017 15:56
af Trippychiller
Hej ung fyr i starten af 20'erne jeg bor i trekantsområdet, og jeg vil gerne finde en eller flere wings. Jeg vil gerne sarge i byer, som Vejle, Kolding, Vejen, Esbjerg og Horsens. Jeg er også interesseret til, at tage længere væk på weekendture osv. Det er ligemeget hvor du bor, alt har interesse bare skriv.

Lidt om mig selv og mit "game" ;)
Jeg fandt "The Game" helt tilfældigt på en hjemmeside for et par måneder siden, der var en der fortalte om den i kommentar til et billede. Jeg læste bogen, og det gik op for mig hvorfor piger ikke har været min stærke side. Jeg har et godt udseende, men min selvtillid har nok ødelagt meget. Jeg har altid været en god fyr, og ham der den sjove. Det er jeg sku træt af, nu skal der ske noget. Et af mine yndlings ordsprog er "learn by doing" så vi skal ud og brænde nallerne, ud hvor det gør ondt.

Vi skal nok lære hinanden, at kende lidt først osv. det finder vi ud af. Mine eneste forventninger er, at du ligesom mig er klar til at gøre en indsats og arbejde med dig selv, eller allerede har været igennem det.

Nogen der ved om, der er nogle møder eller noget i den kommende fremtid?

Trippy over and out! :mrgreen:

Re: Søger wing i trekantsområdet

Indlæg: man 10. apr 2017 14:19
af Don Romeo
Hej Trippy! Jeg er ikke Dansker, jeg er Græker-Englander og så håber at jeg kan skriver på engelsk? If thats ok, well, Im based in Odense, and have been thinking about what I can offer and what other guys need. Also curious to learn more about peoples takes on pulling Danish girls. And any differences perceived by guys, between the English-language stuff and how gaming is in Danmark.

If you know any Odense people, or youd like to have a chat over a coffee/beer, let me know.

Cheers,

Don Romeo

Re: Søger wing i trekantsområdet

Indlæg: tors 29. jun 2017 23:02
af giant_ego
Hey Trippy (og andre der læser), jeg er lige hoppet på forumet her og så lige dit indlæg. Jeg er selv fra trekantsområdet og jeg søger en/flere til at push mig en smule, og naturligvis den anden vej. Day game/ night game er fint.
Jeg tænker alt fra Kolding, middelfart, vejle, horsens, århus hvad der lige er muligt.
Jeg har før "snust" til game men fik aldrig dengang gjort noget særligt ved det. (desværre!!!) ,, hverdagen indhentede mig, arbejde arbejde arbejde, forskellige længere forhold, og ja nu står jeg her og er klar til at nu skal der virkli ske noget. Jeg tror dog jeg er lidt for svær at komme ud af min comfort zone tit og ofte. det kunne være fedt med nogle forskellige missioner og sparring og kunne push hinanden så "giant ego" kan blive til "less ego". so to speek.
Hvis det kunne være noget for nogle herinde, kan du/i jo skriv til mig herpå. Så kan vi tag den derfra..

Hilsen Thomas

Re: Søger wing i trekantsområdet

Indlæg: fre 1. dec 2017 00:58
af Shw90
Hej trippy! Jeg vil super gerne være din såkaldte "wingman". Har ikke så meget erfaring, men er pt i gang med læse the game.
Jeg er bosat i Brørup, som ligger tæt på Vejen og jeg søger også wingmen's her i trekants området. Så jeg er meget villig til at mødes med dig.
Måske skulle vi lige prøve at lære hinanden at kende først?

Re: Søger wing i trekantsområdet

Indlæg: lør 3. mar 2018 23:58
af Trippychiller
Hej jeg ved ikke hvordan man sletter disse opslag, jeg har flyttet lokation, så dette opslag er ikke aktuelt.