Wing i Aalborg

Find en wing at gå ud med!

Wing i Aalborg

Indlægaf Moreno » søn 26. nov 2017 18:28

Hey Gents!

Lidt om mig:

- 34 år
- Kom ud af et længere forhold for 4 mdr. siden med en pige, som jeg faktisk scorede "while sarging". :D HB9!
- Har skiftet mellem single-perioder med ugentlig byture, makeouts/one-two nights stands til perioder med en fast kæreste. Generelt har mine sticking points ift. at score stabilt været ret minimale (i al beskedenhed self! :) ).
- Min "taktik" (hvis man kan kalde det dét) som har fungeret rigtig godt for mig, har været at holde fokus på at have det sjovt i byen med kammerater/veninder, være social/udadvendt startede i det små og så bygge energien op i løbet af aftenen. Dette frem måske at fokusere for meget på HBs fra start til slut, uden at have den rigtige energi ind i det.
- Jeg tror vel meget på at være "outcome free" og være "selvunderholdt" samtidig med at åbne og være social/udadvendt med alle.
- Ellers en stille rolig type. Cand.merc, stabilt arbejde, bil, ejerlejlighed, spiller fodbold, træner osv.

Så jeg leder vel efter en wingman / gå-i-byen buddy fredage/lørdage, som kan supplere hvad socialt man ellers har. Det kunne sagtens være torsdage, fredage og/eller lørdage kl. 22 til 00/01/02 uden der nødvendigvis behøver at være alkohol involveret. For mig er dét at komme ud og socialisere som betyder noget.

Én fra Aarhus er også cool, hvis du vil en tur i gaden eller jeg en tur til Aarhus :)

Spørgsmål er velkommen - smid en besked og så kan vi jo se om ikk vi kan lægge en plan :)
Moreno
Nyklækket
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: søn 26. nov 2017 17:48

Re: Wing i Aalborg

Indlægaf MILOAA » lør 2. dec 2017 20:33

Hej Moreno.
Nu bor jeg ikke selv i Aalborg længere, men hvis du ikke ved det, kan jeg i hvert fald sige, at der er ca. 10+ guys der jævnligt går ud i Aalborg. De skriver mest på en Facebook-gruppe, som er hemmelig – men hvis du sender mig en privatbesked med dit navn, kan jeg tilføje dig til gruppen :). Og glæd dig til at møde de drenge ;)

Ift. mig selv er jeg flyttet til netop Aarhus, og kommer ind i mellem til Aalborg (fx på lørdag, hvor jeg dog nok bliver julefrokost-fuld).
Men aller helst vil jeg egentlig være en del af en lidt større gruppe, da wing meet-ups med fx 10 andre plejer at fungere godt for mig ift. socialt momentum og AA – og jeg er ret rusten "for tiden" ;-)
MILOAA
Gummi Tarzan
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: fre 9. jan 2015 20:46


Tilbage til Wing meet ups

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster