Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Så spørg om råd herinde!

Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Indlægaf heyson25 » tirs 29. sep 2015 23:40

Goddag de herrer.
Jeg er i følgende situation, og jeg leder efter din hjælp/analyse.

Situationen lyder følgende;

Jeg har været så heldig, at få fingre i en af de piger alle gerne vil have. Problemet er bare, at jeg ikke fatter hendes signaler.
Det skal lige tilknyttes, at vi har kendt hinanden i nogle år, og har været ret gode venner.
Vi har bollet i et par måneder, og det forholder sig således, at vi begge har været sammen med andre i den tid.
Men de gange jeg har været sammen med nogle, har hun reageret ved at spørge ind til hvem, hvor ofte, om vi stadig ses osv.

Derudover er vi ofte sammen i over 24 timer. Det vil sige, at vi hygger, laver ting, mad, film og går ud og sådan.
Vi skriver dagligt sammen, og enten tager hun initiativet til at starte en samtale, ellers gør jeg. Nogle gange cutter hun den dog, på de mærkeligste måder.
Hun nævner nogle gange noget med kærester, hun/joker med det - så det virker som om, at det bestemt ikke er noget hun vil. Men for et par uger siden, sagde hun at hun nok godt kunne tænke sig at finde en. Som bonus kalder hun mig skat i sjov.

Mit problem er bare, at jeg ikke kan finde ud af, om hun gerne vil mere end sex? Men hun siger ofte og pointerer, at vi er bollevenner.
Jeg er heller ikke typen, der flåt mit hjerte ud, for at beskrive hvad jeg føler og vil. Men jeg har da før fortalt hende, at jeg synes, at hun er super hyggelig at være sammen med, og at jeg godt kan lide hende. Hun fortæller derefter, at det er gengældt.

Der hvor filmen knækker er, at hun i den tid vi har ses, har været sammen med et par stykker andre, og at hun stadig ser den ene fyr lidt (en gang om måneden bl.a sidste weekend). Og det er hele fundamentet for, at vi min signalkodning fucker fuldkommen og afdeles op. Er der nogle af jer champs, der kan klargøre nogle eventuelle afkodninger af dette for mig, før jeg fortæller hende, at jeg måske ikke synes, at det er fedt, at hun stanger med andre (Man vil jo altid gerne være den eneste). Er vi bollevenner, eller skal jeg få fingeren ud og gå efter at sætte den ring på hende, eller lade hende være?

Mvh. en semi fortvivlet herre der leder efter noget feedback angående situationen.
heyson25
Nyklækket
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: tirs 29. sep 2015 23:24

Re: Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Indlægaf Glow » ons 30. sep 2015 00:23

Heard you not the type that you take home to mom
Brugeravatar
Glow
T2
 
Indlæg: 1183
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 21:10

Re: Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Indlægaf Glow » ons 30. sep 2015 00:27

glem analysen af hvad hun definerer jer som
lad ikke hende/jeres nuværende forhold definere det
kommunike hvad du vil
prøv at kommuniker mellem linjer at i ikke er bollevenner
stille og roligt
små bemærkninger hvor du er seriøs og laver en kæresteframe med hende (subkommuniker det)
opfør dig som om i faktisk var kærester - hvordan ville du behandle hende hvis hun var din kæreste?
ny opførsel
Se hvordan hun responderer
men stille og roligt - stiiiiiillle og roligt...
og verbaliser ikke hvad i er.
skift blot til boyfriend mode..
lad hende undre sig og lave nye tanker om dig/jer
Senest rettet af Glow ons 30. sep 2015 11:17, rettet i alt 1 gang.
Heard you not the type that you take home to mom
Brugeravatar
Glow
T2
 
Indlæg: 1183
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 21:10

Re: Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Indlægaf Kami » ons 30. sep 2015 02:07

Find ud af hvad du selv vil
Verbaliser det.

Jeg knaldede rundt med en fyr, rammen var defineret som fuckbuddy relationship. En dag siger jeg: "Jeg er nødt til at ændre i vores oprindelige aftale omkring rammerne for vores relation. Hvis det her *peger på os begge to* skal fortsætte, er det slut med at ses med andre - jeg har allerede lukket ned for mine andre flirts m.v., så du kan enten gøre det samme eller lade være med at skrive til mig igen efter i nat. Og så synes jeg i øvrigt, at du er ret nice." *Eskaler til sex*

Jeg var afklaret med ikke at høre fra ham igen, men efter at han lige havde sundet sig oven på min det kontante udmelding, så hoppede han på limpinden.

I har datet/knaldet/set hinanden længe nu. Hun ved hvem du er og hvad du giver. Du er forhåbentlig ikke en hundehvalp der vil acceptere en ringere relation med hende end hvad du egentlig har lyst til, bare for at være sammen med hende.

Så tag en beslutning, fortæl hende hvad du gerne vil og gengælder hun det ikke.... GFTOG mate.
Kami
 

Re: Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Indlægaf Gnome » ons 30. sep 2015 09:11

Aaahhh jeres forhold minder ret meget om den sidste pige jeg datede seriøst. Hende jeg datet (Le Lingerie fra min log) var sammen med andre fordi jeg også var, da vi ikke var eksklusive. Hun fortalte at hun følte hun var nødsaget til det, da det var mig der havde sagt vi stadig skulle se andre - selvom hun inderst inde kun havde lyst til mig. Jeg tænker at hende du dater måske føler det samme?
Mit råd er så, skynd dig at få sagt, hvad du føler inden det er for sent. Jeg endte op med ikke rigtig at kunne tackle at pigen jeg havde fået følelser for knaldede rundt (selvom jeg gjorde det samme), og gjorde det forbi med hende. Så hurry up, buddy! Det gør kommer til at gøre ondt, hvis du udvikler stærke følelser for hende også hun hugger i andre.
"Husk. Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet. Tak fordi I kiggede med." Thomas Mygind, vært på Fangerne på Fortet.
Brugeravatar
Gnome
Angel of the Moon
 
Indlæg: 883
Tilmeldt: lør 11. jul 2015 15:24
Geografisk sted: København

Re: Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Indlægaf Glow » ons 30. sep 2015 14:10

hehe - gaming er paradoxalt!

Blot for at give lidt baggrund for min tilgang til dine overvejelser:

afhængig af hvor hun er - er den verbale tilgang meget risikofyldt
den nonverbale "act as if" model lave mange SMÅ risiko eskaleringer men uden konfrontation
dvs. du bruger hvert move til at læse hende og se hvordan hun spiller tilbage på ideen om kærester i forhold til spejling og kompliance
snakken kommer helt af sig selv så
men skiftet er mere blødt.
og du kan øve dig lidt i at mærke hende undervejs
den er mindre risikofyldt og vender hende langsomt rundt hvis hun ikke lige gik og tænkte som i gnomes tilfælde.
desuden lærer du her en mere blød tilgang og vil få en slags træning i og model til at fornemme hende bedre i forhold til hvordan du står nu (snot forvirret?!)

i speak game. håber det gir mening ;-)
Heard you not the type that you take home to mom
Brugeravatar
Glow
T2
 
Indlæg: 1183
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 21:10

Re: Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Indlægaf James Collin » tors 1. okt 2015 21:53

heyson25 skrev:Goddag de herrer.
Jeg er i følgende situation, og jeg leder efter din hjælp/analyse.


Hun er helt væk i dig hehe...
Men gerne vil være sikker på at du også er glad for hende på den måde, før at hun overhovedet tør udforske muligheden og ser hvad det kan blive til, da hun også er bange for at miste dig :)

heyson25 skrev:Situationen lyder følgende;
Jeg har været så heldig, at få fingre i en af de piger alle gerne vil have. Problemet er bare, at jeg ikke fatter hendes signaler.


Tør du springe ud i det, er det du skal afgør med dig selv? :)

heyson25 skrev:Det skal lige tilknyttes, at vi har kendt hinanden i nogle år, og har været ret gode venner.
Vi har bollet i et par måneder, og det forholder sig således, at vi begge har været sammen med andre i den tid.


Du er trygt og det hun er glad for og kan se potentiale i og derfor udforsker med skat og alle de mærkelige ting piger nu end gør, når de er usikre på sig selv, men gerne vil alligevel.

heyson25 skrev:Men de gange jeg har været sammen med nogle, har hun reageret ved at spørge ind til hvem, hvor ofte, om vi stadig ses osv.


For at finde ud af, om dit forhold har ændret sig til hende. Så hun ved om hun skal lukke ned for de følelser hun har, så hun ikke bliver så såret ved det.

heyson25 skrev: Hun nævner nogle gange noget med kærester, hun/joker med det - så det virker som om, at det bestemt ikke er noget hun vil. Men for et par uger siden, sagde hun at hun nok godt kunne tænke sig at finde en. Som bonus kalder hun mig skat i sjov.


Hun er vild med dig hehe, hun ved bare ikke hvordan hun skal sige det eller måske ikke selv er klar over det og derfor kalder dig skat, til du tager skridtet...

Men du kan jo næsten ikke få flere hints min ven hehe...

heyson25 skrev: Mit problem er bare, at jeg ikke kan finde ud af, om hun gerne vil mere end sex?


Hun vil have mere, men kun hvis du også vil ellers prøver hun bare at finde ud af om, hun skal lukke ned for de følelser.

heyson25 skrev: Men hun siger ofte og pointerer, at vi er bollevenner.


Hun er bange for at give sig selv væk, hvad nu hvis du opdager at hun er vild med dig, så har hun slet ingen forhandlings kraft. Og er helt pinlig over det, hvis du nu ikke har det på samme måde...

heyson25 skrev:Jeg er heller ikke typen, der flåt mit hjerte ud, for at beskrive hvad jeg føler og vil. Men jeg har da før fortalt hende, at jeg synes, at hun er super hyggelig at være sammen med, og at jeg godt kan lide hende. Hun fortæller derefter, at det er gengældt.


Nope hun lyver for dig, hun er mere end glad for dig. Hun ved bare ikke hvad hun skal gøre, for at få en afklaring på om du er vild med hende på kæreste måden, som hun udforsker og derfor kommer alle de mærkelige udsving :)

heyson25 skrev:Der hvor filmen knækker er, at hun i den tid vi har ses, har været sammen med et par stykker andre, og at hun stadig ser den ene fyr lidt (en gang om måneden bl.a sidste weekend). Og det er hele fundamentet for, at vi min signalkodning fucker fuldkommen og afdeles op.


Hvis du ikke gad hende eller hun ikke ved hvor hun har dig. Skulle hun så lade være med at se ham og hvis hun ikke ved hvad du vil, skulle hun så stoppe?

Ham den anden fyr, er hendes backup hvis du i virkeligheden bare brugte hende som sex, så kan hun altid trøste sig med ham den anden fyr.

Så er der ikke mere forvirring :)
Brugeravatar
James Collin
MacDaddy
 
Indlæg: 113
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:40

Re: Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Indlægaf chrisjv » søn 4. okt 2015 16:19

Alle piger jeg har kneppet mere end 1 gang, har altid villet noget mere end blot "bollevenner", jeg tror det ligger i kvinders dna. Måske vil folk herinde ikke gi mig ret, det er cool i forstår ikke kvinder, og de fleste kvinder ville også benægte denne statement, fordi de ikke forstår kvinder biologi.

Jeg er ikke venner med 1 kvinde jeg har kneppet, og jeg har kneppet mange, hvorfor? Jeg er ellers en flink fyr, og utrolig gavmild :D

Derefter ville jeg ALDRIG kunne være sammen med en kvinde der har kneppet andre selv om vi havde et "åbent forhold" hvis du virkelig tror du har fundet kærligheden har du ikke behov for at kneppe andre selv om han gir dig lov.
We're all gonna make it brah
Brugeravatar
chrisjv
Witch King of Angmar
 
Indlæg: 436
Tilmeldt: ons 18. apr 2012 21:05
Geografisk sted: I'm not your teacher, excuse me..

Re: Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Indlægaf Kami » man 5. okt 2015 00:38

chrisjv skrev:Alle piger jeg har kneppet mere end 1 gang, har altid villet noget mere end blot "bollevenner", jeg tror det ligger i kvinders dna. Måske vil folk herinde ikke gi mig ret, det er cool i forstår ikke kvinder, og de fleste kvinder ville også benægte denne statement, fordi de ikke forstår kvinder biologi.

Jeg er ikke venner med 1 kvinde jeg har kneppet, og jeg har kneppet mange, hvorfor? Jeg er ellers en flink fyr, og utrolig gavmild :D

Derefter ville jeg ALDRIG kunne være sammen med en kvinde der har kneppet andre selv om vi havde et "åbent forhold" hvis du virkelig tror du har fundet kærligheden har du ikke behov for at kneppe andre selv om han gir dig lov.

´
Det med kvindelig biologi er ret omdiskuteret. Ideelt set, hvis en kvinde er smart, så finder hun en alfa til at give hende gode gener til afkommet, mens hun tooler en beta til at tage sig af ungerne og være en god far for dem, mens de vokser op.

Derfor kan man godt argumentere for, at kvinder biologisk set er wired til utroskab: Kæreste med betaer, der tilbeder dem og vil gøre alt for dem/familien, men knalder alfaer i smug for at score deres sæd.


Ovenstående ræsonnement kan fyre dog ikke så godt lide. De kan bedre lide, at kvinder er små prinsesser der er "wired" til monogami, mens mænd ifølge dém er wired til at hore rundt og have flere kvinder i deres harem.


Jeg plejer som regel bare at konstatere, at var naturen gået sin gang, var alle de ikke-monogame døde af AIDS for længe siden, så måske er det meget godt, at man skrinlægger det der biologi for en stund, som argument for noget som helst der har med sex og sexkultur at gøre.


Ift. det sidste du skriver omkring kærlighed og monogami: Prøv at Google polygami og polyamora. Nogle folk, også kvinder, kan godt adskille sex og kærlighed.
Kami
 

Re: Bollevenner - kærester - hvad er det hun vil

Indlægaf chrisjv » man 5. okt 2015 15:44

Kamikee skrev:
chrisjv skrev:Alle piger jeg har kneppet mere end 1 gang, har altid villet noget mere end blot "bollevenner", jeg tror det ligger i kvinders dna. Måske vil folk herinde ikke gi mig ret, det er cool i forstår ikke kvinder, og de fleste kvinder ville også benægte denne statement, fordi de ikke forstår kvinder biologi.

Jeg er ikke venner med 1 kvinde jeg har kneppet, og jeg har kneppet mange, hvorfor? Jeg er ellers en flink fyr, og utrolig gavmild :D

Derefter ville jeg ALDRIG kunne være sammen med en kvinde der har kneppet andre selv om vi havde et "åbent forhold" hvis du virkelig tror du har fundet kærligheden har du ikke behov for at kneppe andre selv om han gir dig lov.

´
Det med kvindelig biologi er ret omdiskuteret. Ideelt set, hvis en kvinde er smart, så finder hun en alfa til at give hende gode gener til afkommet, mens hun tooler en beta til at tage sig af ungerne og være en god far for dem, mens de vokser op.

Derfor kan man godt argumentere for, at kvinder biologisk set er wired til utroskab: Kæreste med betaer, der tilbeder dem og vil gøre alt for dem/familien, men knalder alfaer i smug for at score deres sæd.


Ovenstående ræsonnement kan fyre dog ikke så godt lide. De kan bedre lide, at kvinder er små prinsesser der er "wired" til monogami, mens mænd ifølge dém er wired til at hore rundt og have flere kvinder i deres harem.


Jeg plejer som regel bare at konstatere, at var naturen gået sin gang, var alle de ikke-monogame døde af AIDS for længe siden, så måske er det meget godt, at man skrinlægger det der biologi for en stund, som argument for noget som helst der har med sex og sexkultur at gøre.


Ift. det sidste du skriver omkring kærlighed og monogami: Prøv at Google polygami og polyamora. Nogle folk, også kvinder, kan godt adskille sex og kærlighed.


Du snakker om dine egne problemer, og ikke resten af kvinder. At kvinder render rundt og knepper alphaer, og finder en beta far, er et westligt problem, og ikke worldwide. Japanske kvinder f.eks er sindsyge loyale. Ingen danske kvinder kan adskille sex og kærlighed det kan jeg garantere, kærlighed er også sex, bare med et nyt label.. kærlighed er at prøve at gøre sex mere spændende intet andet.

Nu har jeg været i det her community siden 2005, jeg behøver ikke læse omkring polygomi og monogami.. De mennesker der skriver om det der, skriver om dem selv, og de vil finde beviser på folk er ligesident som dem.

Jeg går hverken indfor polygami eller monogami, det er præcis som at sige er du liberalist eller socialist.

Jeg har en god historie omkring kærlighed, jeg var 13 år i skolegården, drengene snakker om piger, en siger ligepluslig at han har følt kærlighed, jeg bliver meget interesseret fordi på det tidspunkt havde jeg allerede kneppet piger, men aldrig følt kærlighed.. jeg spørger ham, hvordan føles det? Han fortæller det er ligesom at have sommerfugle i maven.. Jeg vender mit hoved om, jeg ser en pige, min mave begynder at kilde helt vild.. Der forstod jeg kærlighed, og jeg har aldrig følt det siden.. Jeg er 25 idag.
Senest rettet af chrisjv man 5. okt 2015 15:55, rettet i alt 2 gange.
We're all gonna make it brah
Brugeravatar
chrisjv
Witch King of Angmar
 
Indlæg: 436
Tilmeldt: ons 18. apr 2012 21:05
Geografisk sted: I'm not your teacher, excuse me..

Næste

Tilbage til Er du kørt fast med en pige?

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster