Side 1 af 2

Opretholde attraction long distance

Indlæg: søn 23. jul 2017 00:53
af DML
Mødte for noget tid siden en ret lækker brunette i byen som jeg sidenhen har haft kontakt til en del gange. Vi har kysset flere gange, dog aldrig haft sex. Hun er lige flyttet virkelig langt væk for mig, hvilket gør det svært at lukke den. Det som jeg egentlig bare gerne vil vide er hvad i har af gode erfaringer i forhold til at opretholde attraction med denne lange afstand til hinanden? Gider ikke skrive med hende hver evig eneste dag og forventer heller ikke det er nødvendigt. Vil bare gerne have muligheden for at lukke den næste gang jeg er i hendes område.

Re: Opretholde attraction long distance

Indlæg: søn 23. jul 2017 02:30
af Happytalk
Det her er vidst alles hade emne :D

Lidt inspiration:
- Skriv til hende at i skal have en is/øl/vin næste gang i ses = her future pacer du et event i skal lave i fremtiden.
- Få hende på snapchat.. det er hurtigere bare at sende tilfældige billeder end at skal skrive smser.. så kan du bibeholde og dele lidt at din hverdag med hende. Dette er en nem måde hvor du ikke skal skrive en roman og det tager ikke lang tid..

alternativt - quotet fra viewtopic.php?f=17&t=3956&p=33382&hilit=fame#p33382
Jeg oplever også flakes. Jeg skriver altid "god tur/arbejdslyst/bedring" på hvad end deres forklaring (red. get-out-of-jail-excuse) er, og slutter af med, "måske en anden gang :-)".
Så lader jeg den uden handling dø eller leve. Derfra er det så op til hende at sætte et andet møde op.

Re: Opretholde attraction long distance

Indlæg: man 24. jul 2017 00:08
af DML
Det lyder meget fornuftigt det der! Jeg vil forsøge at sætte noget op med hende i fremtiden og ellers bare snappe løs :) :)

Re: Opretholde attraction long distance

Indlæg: man 24. jul 2017 03:31
af Chacruna
I min erfaring er der ikke noget at "opretholde". Hvis hun var attracted da i var sammen, så er hun det sikkert stadig når i ses igen, uanset hvor lang tid der går og uanset hvor lidt i skriver.
Der er en helt masse ting som er uden for din kontrol. Som fx at hun kan møde en anden hun vælger at være sammen med istedet for dig pga logistikken eller fordi hun ser det som en "opgradering" eller whatever.
Tilgengæld kan du sikkert godt fucke det op, hvis du virker for needy eller tror du skal "opretholde" alt muligt. Så jeg ville sige hold den kontakt du har lyst til og ellers bare chill :D

Re: Opretholde attraction long distance

Indlæg: man 24. jul 2017 19:04
af Desire
Derfor er det så vigtigt at bygge nok attraction op fra start af. Hvis i eksempelvis bare har brugt et par timer sammen er chancerne små..

Men nu hvor du ER i din situation, så læs op på text-game. Jeg gør mig ikke selv i det, men man kan sagtens bygge attraction og øge interessen over text.

Noget tid tilbage skrev jeg med en tysk pige, jeg tidligere har lagt an på og kysset med. Den løb lidt ud i sandet dengang. Skrev så lidt med hende, om ikke hun skulle til dk. Hun var lidt uinvesteret i samtalen. Så skrev jeg: "well if you dont come to copenhagen, how can I hit on you zuckerschnute?", og sjovt nok spikede det hendes interesse markant derefter (ikke at beskeden er vanvittig)..

Re: Opretholde attraction long distance

Indlæg: man 24. jul 2017 20:30
af Chacruna
Jeg mødte faktisk engang en pige i en bus, snakkede måske med hende i 5 minutter og fik hendes nummer. Derfra lykkedes det mig ikke at sætte en date op fordi hun skulle på rustur og havde travlt med studiestart og alt hvad der er forbundet med det. Så jeg glemte alt om hende, og 3-4 måneder efter stødte jeg på hendes nummer da jeg bladrede min telefon igennem. Jeg tænkte why the fuck not, og skrev til hende at hun skulle komme forbi, hvilket hun gjorde (no text-game required). :D

Så man kan altid prøve, for der er altid "the law of averages".

Og jeg er totalt enig med Desire btw. Med mindre man ligner Zyzz, så behøver man nok ikke så godt game når det kommer til stykket og kan slippe afsted med lidt af hvert :D

Re: Opretholde attraction long distance

Indlæg: tirs 25. jul 2017 00:29
af DML
Hehe mister jeg hende, så mister jeg hende :D Det er mest af alt lidt for lærdommens skyld at jeg vil prøve og se om jeg kan holde den kørende. Takker endnu en gang for jeres input, det er altid behjælpeligt! Jeg har aldrig selv brugt helt vildt meget tid på text game og tænker at ligesom der er en million teori indenfor "normal" pick-up, så er der vel ligeså mange indenfor text-game. Er der noget i kan anbefale?

Re: Opretholde attraction long distance

Indlæg: ons 26. jul 2017 07:20
af Desire
90 % af kommunikation er alt andet end det du siger. Derfor er du begrænset til 10% af skalaen når du skriver. Og derfor er text-game en kategori helt for sig selv - selv om noget går igen.

Re: Opretholde attraction long distance

Indlæg: ons 26. jul 2017 08:44
af Chacruna
Desire skrev:90 % af kommunikation er alt andet end det du siger. Derfor er du begrænset til 10% af skalaen når du skriver. Og derfor skal han adskille det fuldstændig, selv et par ting går igen.


Det her er et godt eksempel på en cliche der ikke er belæg for, men som bliver brugt til at demonstrere en vigtig pointe. Så jeg er enig med Desire, men ikke i clicheen :D

Re: Opretholde attraction long distance

Indlæg: ons 26. jul 2017 16:02
af Fame
Desire skrev:90 % af kommunikation er alt andet end det du siger. Derfor er du begrænset til 10% af skalaen når du skriver. Og derfor er text-game en kategori helt for sig selv - selv om noget går igen.


En understøttelse i, at kommunikation er mere end 10% mening i ord:
http://www.creativityworks.net/mehrabian-nights-an-informative-tale-about-miscommunication/