Side 1 af 1

Opstart af gamle scoringer

Indlæg: lør 30. sep 2017 23:50
af GoldenMedusa
Hey, så er jeg tilbage efter at være blevet drevet rundt i manegen af en pige fra min klasse i 2 måneder, som så til sidst beslutter sig for at hun bare gerne vil være venner med mig. Så nu er jeg igang igen :)

Jeg har så i anledning af den triste oplevelse med hende der, besluttet mig for at prøve at genoplive nogle gamle folk jeg har added på snap fra byen, som jeg måske har k-closed eller lign., da jeg ikke kan finde tid til at gå i byen lige for tiden, men jeg kan godt finde tid til at mødes med dem om eftermiddagen.

Jeg kan huske at jeg så en tråd herinde på et tidspunkt, hvor en af jer havde skrevet et skide godt eksempel på en genåbner, men jeg kan simpelthen ikke finde det.
Hvis nogen ved hvad jeg snakker om, må i meget gerne lige skrive det haha, ellers tager jeg også gerne imod andre forslag :)

Re: Opstart af gamle scoringer

Indlæg: søn 1. okt 2017 10:29
af Desire
Jeg plejer at skrive: "Jeg er træt af alt den stilhed i vores forhold. Jeg slår op!"

Eller lignende.

Men det er bedre, at du laver et par af dine egne kreationer. Pointen er jo bare at skrive noget sjovt og anderledes, der skaber et emotional spike.

Derudover får du nok mere ud af at skaffe nye numre. Men forsøg da endelig.

Re: Opstart af gamle scoringer

Indlæg: man 2. okt 2017 22:51
af GoldenMedusa
Jeg tror jeg prøver den med stilhed, den er god. Jeg prøvede selv bare sådan "Det er meget længe siden jeg har hørt fra dig, hvad får du tiden til at gå med?" hvor jeg blev left on seen, så nu er jeg klar på de mere friske haha

Re: Opstart af gamle scoringer

Indlæg: man 2. okt 2017 23:34
af Desire
Prøv at bemærk den kæmpe forskel der er, på din besked og den jeg viser.

Den jeg viser har playfulness, roleplaying og bringer hendes ud af hendes numb state. Det er utraditionelt at skrive.

Alle drenge spørg hende, hvad hun laver.

Be different. Læs noget tekst game, det kommer du længere med end at kopiere en besked. Ellers får du bare samme dårlige resultat i besked nr. 2.
Der findes ikke én besked, der fikser det hele. Det er dir mindset og DIG der skal score hende.