Side 1 af 1

Friendzoned

Indlæg: ons 7. feb 2018 02:50
af Dantac0_0
Hej allesammen,
Jeg skriver herinde fordi at jeg desværre står i denne situation at jeg er blevet friendzoned af en pige jeg har kendt i noget tid. Vi har haft noget kørende for noget tid siden hvilket endte med at vi droppede kontakten og genoptog den for en del måneder siden. Hun ved udmærket godt at jeg vil være mere end venner, men bliver på en eller anden måde ved med at friendzone mig. Det skal siges at jeg snakker med en del andre piger og at jeg generelt har forbedret mit game samt selvtillid markant det seneste stykke tid, men kan ikke forstå at jeg ikke kan komme ud af friendzonen. Synes det har været svært at tage action ved f.eks. at kysse hende eller lignende når vi er sammen. Hun virker generelt mest tilfreds med at have mig i friendzonen og er begyndt at omtale mig som en ven her på det seneste. Er der nogle her der har nogle gode råd til hvordan jeg slipper ud.

Re: Friendzoned

Indlæg: ons 7. feb 2018 06:40
af DML
Vis interesse/intent
Eskaler fysisk
Se andre piger/lad være med altid at available.
Lad være med at være der for hende som en ven. Gå ind som lover og ikke provider.

Det er lige hvad jeg kan nå at skrive nu her. Der findes en masse andre tråde herinde om præcis samme problemstilling. Du friendzoner kun dig selv. Hvis du viser interesse og eskalerer fysisk, så kan du ikke falde i friendzonen.

Re: Friendzoned

Indlæg: ons 7. feb 2018 19:00
af Thebond
Jøsses! Det er utroligt hvordan folk er hypnotiseret til alt det samfundet siger.

Friendzone findes ikke, det er 100% bullshit!

DML gører det klart. Vis mere interesse, hun har ikke friendzoned dig, hun ser dig bare ikke som en sexparter/kæreste fordi du har vist for lidt interesse og flirtet for lidt, mere er der ikke i det :D

Re: Friendzoned

Indlæg: ons 7. feb 2018 22:24
af Desire
For mig er der ikke noget alternativ, når jeg er interesseret i en pige.

Dvs. enten har vi en seksuel relation eller os er vi bare bekendte. Jeg bliver ikke venner med piger, som jeg vil kneppe. Det er ukongruent.

Hvis du vil have en pige så eskaler fysisk indtil hun eventuelt siger nej. I så fald bruger du din tid på andre kvinder, og måske får hun lyst senere.

Dit problem er, at du vil et, men går med til noget andet.