Sexual State Projection - Gunwitch

Åbnere, rutiner, gambits.

Sexual State Projection - Gunwitch

Indlægaf Pastor » man 29. okt 2012 02:14

Det er et trick fra Gunwitch Method. Det er den nemmeste måde at få en interaktion til at skifte fra at være en flirt til at være ladet med liderlighed.

Vi kender alle det, at vi bliver smittet af andres følelsesmæssige tilstand. Hvis du er til en fest og elle er super glade og i hopla, så bliver du også glad. Hvis du snakker med nogen der er sure og i dårligt humør, så bliver du også selv sur.

Det fungerer formodentlig på grund af de hypede spejlneuroner som neurologerne fornyligt fandt. Det er en del af hjernen der "spejler" folk omrking og, altså den gør det samme de gør. Hvis du ser en gut der får et los i bollerne, så sender dine spejlneuroner signaler rundt, så du også oplever en form for 'ouch' tilstand. Man kan høre det 'ouch' til fodboldkampe, hvis en spiller får bolden i bollerne.

Gider ikke skrive mere om det - i kan google spejlneuroner og mirror neurons hvis i vil vide mere om teorien. Se f.eks. her http://louis.rostra.dk/andreart/Spejlneuroner.html

Nå men hvad kan vi så BRUGE det til?

Jo hvis følelser smitter i mellem mennesker, så kan man ændre andre menneskers følelses mæssige tilstand ved at du ændrer sin EGEN følelses mæssige tilstand, og så læner du dig tilbage og lader den andens spejlneuroner gøre sit arbejde og de får så 'downloadet' tilstanden.

(Man kan i øvrigt også bruge den den anden vej - hvis du er i byen og i dårligt humør, så find nogen der er glade. Så kan man leeche state fra dem. Eller det er kke leach, for de beholder deres. Men kopiering.)

Gunwitch brugte det til at gøre piger liderlige. Han gjorde SIG SELV liderlig - ved at sidde og forestille sig visuelt at pigen suttede hans pik mens han snakkede med hende og at hun var nøgen og den slags. Gør man det en ti minutters tid vil noget af den tilstand smitte over til pigen og voila.

Har selv brugt det på dates, når man har snakket færdig lidt og man gerne vil til og have det sexuelle til at komme i gang. Det er lidt forvirrende i starten at skulle køre en pornofilm i hovedet mens man følger med i samtalen og forstå hvad hun siger, så man kan ha nemt ved at tabe tråden i samtalen i starten :) Men man kan jo øve sig hver gang man snakker med en pige jo.

Det er et lille nemt trick der er nice at have baghånden, hvis man ikke er konstant liderlig af natur.
Pastor
Bølle Bob
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: man 16. apr 2012 23:53

Tilbage til Teknikker og taktikker

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster