Forholdsteori - rapport rutine

Åbnere, rutiner, gambits.

Forholdsteori - rapport rutine

Indlægaf VaVaVoom » lør 17. nov 2012 13:58

Anden gammel rutine. En rapport-builder. Den laver connection, og får samtalen over i "dybe" emner.

Det er et svar på spørsmålet "hvad leder du efter i et forhold". Man kan også starte emnet op selv, som en opinion opener. Bruges i afslappede miljøer i 1 til 1 situationer, f.eks på dates eller daygame."Jeg har en ny teori om forhold, og hvad et ideelt forhold er.

Først og fremmest skal der være lidenskab. Det er en fysisk forbindelse man har med hinanden, hvor du føler dig tiltrukket af ham, du får føle en varm følelse lige her i din mave (kino) og det spreder sig ud i hele kroppen, når du er sammen med ham - du kan helt glemme tid og sted og giver dig selv helt hen til oplevelsen.

For det andet skal man have nærhed og intimitet. Du føler en følelsesmæssig forbindelse med ham, som om du har kendt ham før og i lang tid, som om du altid har været bestemt til at kende ham... som om det var meningen med det hele, og du føler dig helt tryg og tæt med ham ... og det kan du kan føle det lige her i dit hjerte (kino)

Så har du brug for forpligtelse og engagement. Filosoffer har kaldt det en følelse af "pligt" ... hvor man føler sig sikker, man ved at det er en person, der er her for dig, at man begge vælger at være sammen ... det er en person, som du kan se dig selv med nu og i fremtiden ... og det findes mest i hovedet (kino)

Alle forhold er baseret på forskellige grader af de her elementer

For eksempel hvis du kun har lidenskab, men ikke intimitet og engagement, så ville det være en helt fysisk forelskelse. Altså som med one night stands. Hvis du kun har intimitet, men ikke lidenskab eller engagement, så er det bare venskab. Hvis du kun har forpligtelse, men ingen lidenskab eller intimitet, så er det et tom forhold. Ligesom en masse gifte ... meget trist

Så kan man have lidenskab og intimitet, men ingen forpligtelse. Det er en romantisk affære hvor man ved at det er nu eller aldrig, at der ikke er nogen garantier gør lidenskaben og intimiteten mere intens. Man kan have lidenskab og engagement, men ingen intimitet. Det er faste bollevenner. Og du kan have intimitet og forpligtelse, men ingen lidenskab. Det er ligesom bedstemor og bedstefar, de har en slags kammeratskab ... men de kan ikke huske sidste gang de gjorde det.

Det ideelle forhold handler så om balance, hvor der er de helt rigtige mængder af lidenskab, intimitet og forpligtelser ... men nu hvor jeg tænker over det, så er det måske bedre hvis der er mere lidenskab end de andre ting ... hvad tror du? "
VaVaVoom
Fætter kanin
 
Indlæg: 22
Tilmeldt: lør 17. nov 2012 13:12

Re: Forholdsteori - rapport rutine

Indlægaf VaVaVoom » lør 17. nov 2012 14:11

Fejlpost
VaVaVoom
Fætter kanin
 
Indlæg: 22
Tilmeldt: lør 17. nov 2012 13:12


Tilbage til Teknikker og taktikker

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster