Approach invitations

Åbnere, rutiner, gambits.

Approach invitations

Indlægaf Fsharp » tirs 12. feb 2013 00:46

Approach invitations
- når hun vil have din opmærksomhed

Hvad er en AI?
En approach invitation (AI) er noget piger gør for at få din opmærksomhed og dermed åbne hende. Hun har fået øje på dig og har bemærket at du er ‘the party’, lækker, sjov, kongruent, high-value eller hvad nu hun er ude efter, og hun er nu tiltrukket eller interesseret i at vide lidt mere om dig. Måske er hun bare på udkig efter en fyr til et one night stand og synes du passer ind. Under alle omstændigheder så er din underliggende besked at vil hun have din opmærksomhed.

Bemærk at der er et vist sammenfald imellem AIs og IOIs (http://www.danskpickup.dk/viewtopic.php?f=21&t=1607)

Hvad gør du når du får en AI?
Når du får en AI, så åbn hende med det samme. Du skal ikke sige ‘Hej, jeg så lige at du sad og kiggede på mig’. I stedet så åbn hende som du normalvis ville, eller start en helt almindelig samtale (hun er jo interesseret i dig så det er ret beset lige meget hvad du siger, bare få hende i snak).

Du er sandsynligvis ikke den eneste som har set hendes AI: Andre piger har sikkert set hendes AI. Du kan derfor kun forvente en enkelt eller nogle få AIs da hun ikke vil fremstå som ‘nem’ overfor andre piger i rummet. Hendes ‘window of opportunity’ lukker derfor hvis du ikke rykker lige når du har set hendes AI.

På en måde er AI at brud på den ‘kulturelle norm’, hvor manden initierer samspillet imellem mand og kvinde (manden udvælger og jagter sit target). Med en AI det faktisk kvinden som initierer samspillet, men det er stadig manden som må agere på den.

For og imod
Det taler imod AIs at det netop er kvinden der initierer samspillet og man dermed ikke selv bestemmer hvem man appraocher. Modsat vil en kvinde med lav selvtillid ikke sende approach invitations, og selve det at hun sender en AI er et tegn på at hun har høj selvtillid (high quality).


Eksempler på typiske AIs

Øjenkontakt
Hun holder øjenkontakt i længere tid end man normalt vil forvente (>1 sekund). Smiler hun tilmed til dig er den mere solid, måske hun også blotlægger huden ved halsen eller den øverste brystregion for dig. Det kan også hænde at hun holder øjenkontakt og pludselig bryder den ved at dreje hovedet og kigge væk. Dette er dog stadig en AI idet hun sikkert blot er genert eller ikke vil fremstå som en der stirrer.

Proximity
Der er ikke noget godt ord for ‘proximity’ på dansk, men det betyder at hun holder sig i din umiddelbare nærhed. Hun kigger ikke nødvendgivis i din retning, men hun står så hun er sikker på at du ser hende og får din opmærksomhed. Hendes formål er netop at du ser hende og åbner hende.

Der findes flere versioner af denne:
  • Hun bevæger sig rundt i din nærhed og hvis du flytter plads så dukker hun ‘tilfældigvis’ op igen i din nærhed.
  • Hun roder i sin håndtaske og ‘taber’ ting’ på gulvet ved siden af dig for at få din opmærksomhed
  • Leger med sin mobil i nærheden af dig uden egentlig at ringe eller skrive til nogen.
  • Hun ler højere når hun taler med sine veninder når du går forbi
  • Hun kigger på sine negle eller tjekker sin make up i hendes make up spejl når du er tæt på hende

Hun åbner dig
Hvis en pige åbner dig er det typisk AI. Nogle gange kan det være helt simple ‘chode-spørgsmål’ som ‘Hvad er klokken?’ eller ‘Har du en lighter?’ hvor hun samtidig forbliver i din nærhed. Det er altså en måde at få dig til at være opmærksom på hende. Andre gange åbner hun dig og starter en ‘rigtig’ samtale.

Komplimenterer dig
Kommer en pige hen og giver dig et kompliment er det også en AI. Dette er faktisk hvad den typiske AFC-fyr også gør ved piger, men sjovt nok kan piger også være AFC-agtige i deres adfærd.

Bliver introduceret
Hvis mere eller mindre fremmede piger introducerer dig til en pige. Dette er en ret god situation: Du får en pige serveret på et sølvfad, hun er åbenbart tiltrukket og du er godkendt af veninderne (det var jo dem som introducerede dig). Hvis energien er til det, så kan du close meget hurtigt i denne situation.

God jagt....


Disclaimer
Ikke alt er nødvendigvis en AI. Er man f.eks. mere end én meter væk fra en person, er det svært at se om personen kigger én på næsen eller i øjnene og man kan derfor blive snydt. Brug listen ovenfor som rettesnor, ikke guddommelig sandhed.
Brugeravatar
Fsharp
T1000
 
Indlæg: 1271
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:09
Geografisk sted: Kbh

Tilbage til Teknikker og taktikker

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster