Venue changes, venue moves og time bridges

Åbnere, rutiner, gambits.

Venue changes, venue moves og time bridges

Indlægaf Fsharp » ons 17. jul 2013 23:10

Venue changes, venue moves og time bridges

Fælles for disse tre begreber er at de både vedrører det logistiske og mentale. De har som formål at holde et vist energiniveau i settet over enten tid (time bridge) eller sted (venue change eller move).

Venue change
Et venue change er når man fysisk flytter sig fra et sted til et andet med sit target. Formålet er at skabe en forestilling om at I har brugt meget tid sammen og oplevet mange ting sammen. Ved instant dates laver man ofte en venue change. En venue change er også samtidig en compliance test, idet hun kun vil lade sig føre til et nyt sted hvis hun er nok attracted til dig og du har skabt nok comfort.

Eksempler på venue changes
  • I har siddet og snakket i en sofagruppe på en club og snakken begynder at fad’e lidt ud. Her foreslår du at I smutter over på en nærliggende bar du kender hvor det er nemmere at snakke sammen.
  • Det er sent på aftenen og I har snakket og danset. Du tager hende med videre på et madsted.
  • Du approachet target på stranden og tager hende efter nogen tid med over til en friluftskoncert i nærheden.

Venue move
En ‘mindre’ version af venue change, hvor man i stedet blot flytter sig indenfor sin nuværende venue. En isolering(http://danskpickup.dk/viewtopic.php?f=21&t=1068) vil også være en venue move.

Eksempler på venue moves
  • Tag hende med i baren
  • Tag hende med på dansegulvet
  • Gå ud og træk noget frisk luft sammen
  • Gå over og introducer hende til dine venner
  • Lav sjov med andre folk på stedet ved at lave rollespil

Time bridges
En time bridge skal sammenkæde day1(dagen du møder hende) med day2 (første gang i mødes kun jer to). Sammenkædningen har til formål at bibeholde attraction og comfort fra første gang i mødtes og minimere sandsynligheden for at hun flaker.

Time bridges benytter sig ofte af såkaldte future projections, hvor man forsøger at ‘male et billede’ oppe i hovedet på target om, hvordan næste gang I ses, bliver på denne her samme helt fantastiske måde.

Eksempler på time bridges
  • Du har mødt hende på et kunstmuseum: “Hvis du kan li’ de her fotografier, så vil du elske den udstilling der er nede på XXX. Jeg skal derned næste lørdag - du kan jo tage med. Udstillingen har mange billeder med en mening som man kan snakke om ligesom vi lige har gjort bla bla bla...”
  • Du har mødt hende på en bar og har snakket om musik: “Hvis du kan li’ jazz med et etnisk islæt så kan du jo joine mig og mine venner til en koncert onsdag aften. Det her band er sammensat af eksiliranere med træben bla bla bla...”

Bemærk at det i begge tilfælde er noget du i forvejen skal og blot tilfældigvis inviterer hende med.

Ved koble den fremtidige begivenhed til den nuværende undgår man samtidig at nævne ordet ‘date’ som for nogle piger vil trigge en alarm.
Brugeravatar
Fsharp
T1000
 
Indlæg: 1271
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:09
Geografisk sted: Kbh

Tilbage til Teknikker og taktikker

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster