Spørg efter tlf nr. kontra giv dit eget tfl nr.

Åbnere, rutiner, gambits.

Spørg efter tlf nr. kontra giv dit eget tfl nr.

Indlægaf MadGizmo » søn 18. okt 2015 13:58

Hej boys (og de få piger der også kigger med)

Jeg har kun været i gamet i en måneds tid nu. Jeg startede langt inde i processen da jeg aldrig har haft problemer med piger, men i den grad gavnede det mig at gå fra at give value ud til selv at osse af value.

Jeg har på den seneste måned kysset en del, haft sex med 3 og fået 17 numre (alle dem jeg har kysset med og haft sex med er talt med i de 17 numre).

Det jeg gerne vil dele med jer er at sige "Giv mig dit nummer så skriver jeg senere/imorgen" vs. "Tag din telefon op og skriv mit nummer ind - Navn + et hjerte" f.eks.


De første 3 uger spurgte jeg efter nummeret, og jeg opdagede at få nej hvor det overraskede mig fordi kemien var der. Og jeg begyndte at tænke det er en smule offensivt så jeg har i den sidste uge her givet mit nummer ud istedet for, og det har virket på 9 piger. ALLE 9 skrev tilbage dagen efter, 2 af dem ringede op samme aften. Det utrolig hvor god respons jeg får på at sige "Tag din telefon op og skriv mig nummer ind, jeg skal smutte nu men vi skal 100% snakke sammen igen".

PLUS bolden ligger hos hende nu! Og det ikke så ofte piger tager initiativ til hverken at åbne, score eller skrive til en dreng de kan lide. Så vil de hellere forblive single end at turde åbne deres flamme. Så det en fantastisk måde at sige HEY det her er mig, jeg er spændende as fuck, skriv til mig og find ud af mere :)


Hvad er jeres erfaring med spørge om nummer kontra give dit nummer?

Bolden ligger hos hende, det udstråler mere "Jeg er prisen her!" ved at give dit nummer ud og give hende the golden opportunity til at lære deres mr. grey på :)


- Madskillzz
MadGizmo
Nyklækket
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: man 12. okt 2015 05:26

Re: Spørg efter tlf nr. kontra giv dit eget tfl nr.

Indlægaf Chacruna » søn 18. okt 2015 16:04

Jeg giver ofte pigen mit nummer istedet for at spørge om hendes, men plejer som regel at få hende til at skrive med det samme så jeg også har hendes, det er smart at mit nummer er kodet ind i hendes telefonbog når jeg skriver til hende, men samtidig vil jeg også gerne have kontrollen med hvornår jeg kontakter hende og gider ikke risikere at hun er for genert til at skrive, hvis hun har mit nummer og jeg ikke har hendes.
I Am Jack's Complete Lack of Surprise
Brugeravatar
Chacruna
Godzilla
 
Indlæg: 792
Tilmeldt: lør 8. jun 2013 03:45
Geografisk sted: København Bitches!

Re: Spørg efter tlf nr. kontra giv dit eget tfl nr.

Indlægaf Desire » søn 18. okt 2015 17:08

50/50. Eller ved ikke. Lidt af hvert. Jeg kan godt lide at kunne initiere kontakt når det passer mig. Jeg ser fordele og ulemper ved begge:

Hun har mit nummer - Ofte har pigerne ikke helt samme følelse dagen efter som de havde, da man mødtes. Derfor kan det være en stor ting at skrive til en random fyr de ikke længere er helt sikre på. Hjertet er dog imo en god idé.

Jeg har hendes nummer - Jeg kan initere kontakt når jeg vil. Jeg kan genskabe nogle af hendes følelser fra mødet ved at refererer til noget internt vi havde sammen, og bygge komfort fra starten af. Endnu bedre kan jeg ringe til hende. Ulempe: At give sit nummer ud er en større ting end at få et nummer, hvor hun har kontrollen.

Din statistik lyder dog helt vild. Vil nu mere skyde på, at du har gjort dit forarbejde godt, og det ikke er fordi hun har fået nummeret fremfor omvendt.
"You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
Brugeravatar
Desire
T1000
 
Indlæg: 1953
Tilmeldt: fre 21. nov 2014 23:12
Geografisk sted: København

Re: Spørg efter tlf nr. kontra giv dit eget tfl nr.

Indlægaf MadGizmo » man 19. okt 2015 02:26

Jeg gjorde forarbejdet godt. Jeg har haft de vildeste 2 weekender med virkelig meget succes med game. Ædru og nærmest gået på en lyserød sky fordi alt virker så godt som det gør. Så hvis jeg lige er gået fra et set hvor jeg fik et nummer eller et kys, kan jeg gå direkte ind i et set med kun piger hvor halvdelen af dem er 10'ere og være fuldstændig intakt med mit game og hvem jeg er. Kan virkelig komme godt in state hvis jeg får succes med hvad jeg gør de første par åbninger :)

Men jeg siger altid de skal sætte et hjerte efter mit navn så de kan huske mig, og gør hende klart, du har mit nummer og skriv til mig imorgen kan jeg sige imens jeg krammer hende farvel :)
MadGizmo
Nyklækket
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: man 12. okt 2015 05:26

Re: Spørg efter tlf nr. kontra giv dit eget tfl nr.

Indlægaf Dreamz » man 26. okt 2015 18:02

jeg har i mange år levet med den generelle PUA regel, at man ikke skal give sit nummer ud.
tillæg til den regel, at man ikke skal spørge efter noget.

de to ting i kombination afføder, at jeg simpelthen bare kigger på pigen, og rækker hende min telefon.
piger ved godt, hvad det betyder.

addendum 1:
de sidste par måneder har jeg eksperimenteret lidt med at give dem mit nummer, når de spørger hvorfor jeg ikke har spurgt om deres endnu.
der er betydeligt højere ASD frafald på den konto, og jeg har ikke kontrollen over det, hvilket jeg ikke bryder mig om.

addendum 2:
jeg er generelt typen der trækker nummeret så langt som muligt, efter ONS'er kommer de som regel hele vejen med ud til hoveddøren og stikker en seddel i lommen på mig.
når jeg selv tager nummeret er det som regel fordi jeg er ved at sende dem væk (som i: det var hyggeligt, lad os gøre det igen en anden dag, jeg har nogle andre jeg skal tale med).
alternativt, fordi jeg nyder samtalen og mærker at de er et halvt skridt bagud når jeg gearer op for fysisk indhold; så er det mest for at bygge comfort. jeg bliver helst i samtalen bagefter, og det gør mig i stand til at bygge attraction meget hurtigt ovenpå.

facebook closes:
de senere år har jeg så lagt mærke til hvor meget I andre skriver om FB close.
'det er sgu da ikke et close' har jeg tænkt, ... men jeg er kommet lidt rundt, ...

min første præference er altid at tage mobil nummeret, men af og til, hvis man alligevel er der i samtalen at man viser noget på sin telefon, ...
så kan man lige så godt vise noget sjovt fra face - og så sender jeg dem linket til det sjove:
'hvad er dit efternavn?'
[søge på face]
[send besked]
[vis besked sendt]
jeg har ikke addet hende til vennelisten, har bare sendt noget der ligger i Other.
nogle anmoder om venskab. andre er mere ... krævende.
de skriver for det meste i den efterfølgende uge eller samme nat (bootycall), og så sender jeg mit nummer 'fordi jeg ikke har messenger'
(which is true, det er en sikkerhedsrisiko, og jeg er sikkerhedsspecialist, sådeeet)
og så skriver de som regel deres eget nummer, eller sender mig en SMS direkte
HOPELESS ROMANTIC <-> SEEKS FILTHY WHORE(S)
'Therefore one who is good at martial arts overcomes others' forces without battle, conquers others' cities without siege, destroys others' nations without taking a long time.' -Sun Tzu
Brugeravatar
Dreamz
Patrokles
 
Indlæg: 1030
Tilmeldt: lør 2. nov 2013 12:03
Geografisk sted: DK Øst

Re: Spørg efter tlf nr. kontra giv dit eget tfl nr.

Indlægaf James Collin » ons 28. okt 2015 17:35

Mine erfaringer med: nummer kontra give dit nummer?

Jeg vil sige den dag i dag, kæmper vi med langt hårde odds, end vi gjorde den gang, med at få et enkelt nummer eller give et nr.
Så jeg vil sige, at jeg anvender begge metoder alt efter kontekst.

Men vil sige at give sit nr, er langt mere en DLV end at hun giver sit nummer som en DHV og at hun giver sit nr, kan man bruge som IOI test.
Sorry den lidt tekniske MM tilgang, men forhåbentlig ender det hele med at give mening.

Grunden til at jeg mener at vi kæmper med langt hårde odds, end vi gjorde den gang: Er fordi at folk har jeg ved ikke hvor mange dating apps, facebook osv. og alle tror de kan score eller dislike folk som de vil, ikke behøver at svare fordi de har "så mange tilbud", men sjovt nok stadig er lige så alene når de kigger på facebook igen og derfor burger mere tid på deres dating app, facebook eller serier. Hvor de lever sig ind i en anden person, der har de dating kvaliteter de ikke selv har og scorer i serier eller what so ever. Men sjovt nok, er det stadig ikke det samme som at scorer i virkeligheden.

Summeret op: Folk går ud med en mentalitet om, at de kan score hvad som helst. Uden at tænke over, at det hvad som helst, også har noget have skulle have sagt, om det vil scores, af den anden pågældende person.

Derfor er vi langt mere villig til ikke at svare på numre, facebook osv., fordi vi vælter i fantom tilbud.

Det vil sige, at vores game skal være langt mere tight, gøre et indtryk eller have en god report før man giver eller spørg efter et nr.

Jeg vil også sige, at måden kontakten etableres på i forhold til hvem hvad, der giver numret, har en kæmpe betydning.

Nogen piger vil have at manden spørg efter numret og skriver først osv...,
hvor andre er ligeglade og hvis han ikke skriver, så skriver de først. Også er der dem, der bare skriver først.

Men vil dog altid sige, at det er bedre at pigen giver sit nr først, end man giver sit.

Hvis man giver sit, skal ens game fanme være tight og man skal satme have styr på sit skidt, for at få den hjem.

Men jeg kører altid efter kontekst og spørg kun efter FB(Facebook konto) eller lader dem indtaste deres FB også overvejer jeg, om at jeg gider at skrive. Numre bruger jeg ikke længere, fordi de er alt for fattig for information sammenlignet med en FB.
Brugeravatar
James Collin
MacDaddy
 
Indlæg: 113
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:40


Tilbage til Teknikker og taktikker

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster