Side 1 af 1

Fjollet game?

Indlæg: søn 31. jul 2016 22:45
af kcid
Hvad er jeres holdning til "fjollet game" - der er sikkert et bedre ord for det.

Når jeg siger fjollet game, tænker jeg på game hvor man svarer at man bor i drømmeland (lorteeksempel but u know), når hun spørg hvor man er fra. Har brugt det meget som icebreaker på de bedre hb's, men synes at der er nogle problemer med det i tekst-game. Især på Tinder, hvor man har minimal infor på pigebarnet.
Dog vil jeg sige, at hvis pigen i forvejen har meget positivt syn på en, så ser jeg ikke de store problemer. Men hvis hun først skal scores fx. efter et tinder-match, så føler jeg man kan tabe noget maskulinitet på det. Man bliver lidt for nuttet og ufarlig, hvilket jo tjener andre formål, som gør det lettere for hende at turde mødes hurtigt. Hvad tænker i?

Re: Fjollet game?

Indlæg: fre 26. aug 2016 01:00
af Desire
Jeg har også blandede erfaringer med det. Nogle gange har jeg mistet værdi, fordi pigerne simpelthen bliver for trætte af, at de ikke kan komme tættere på mig - jeg lader dem simpelthen ikke lære, hvem jeg er, når de viser interesse. Der er jo så bare tale om, at jeg ikke har kalibreret godt nok.

Mit tekstgame har altid mest været i retning af cocky/funny / banter, rollespil, story telling etc. Igen er det en hårfin grænse mellem, hvornår du bliver for useriøs, og hvornår du modsat ville blive for kedelig. Har set bl.a. MaxP køre noget tekstgame, hvor han kører fuldstændig ud af en tangent med sindsyge fortællinger og beskrivelser - but it works. Han virker ufarlig og sjov. Og det er sådan set ret så vigtigt på tinder, som kan være lidt skræmmende for piger, da de skal mødes med en fremmed.

Helt generelt er det i min verden aldrig dårligt at være sjov.

Re: Fjollet game?

Indlæg: lør 3. sep 2016 14:26
af Ross
Hvis du gør det ukongruent så er det virkelig skidt - fordi du dermed indikerer at du ønsker at skjule dine negative sider, som er en rigtig dårlig værdi at telegrafere.

Hvis du gør det kongruent (altså i overenstemmelse med hvad du selv syntes er sjovt og stopper længe før de andre syntes det er belastende), så telegraferer du at du er i stand til at omskrive sociale normer - det er en leder værdi og derfor meget godt at mestre.

Re: Fjollet game?

Indlæg: lør 3. sep 2016 22:07
af jffffi
Det er en krykke som så meget andet. Nogen piger synes det er sjovt og så falder der lidt fjas af. Derfor folk ender med at køre hårdt på med det.

Re: Fjollet game?

Indlæg: tors 8. sep 2016 17:06
af chrisjv
helt enig med fifi. Det er godt at bruge i starten, da man ikke ved hvad man skal tale med kvinder om. Det skaber humor derved attraction. Det er nok en af de bedste teknikker derude, hvis du ikke har forstand på psykologien bagved teknikken. Når man læser logs og hvor mange folk closer herinde tror jeg en stor del af forumet bruger den slags teknikker.

Men forskellen på disse teknikker og true pickup er ligeså stor som forskellen på mænd og drenge.