At flirte med fyre i byen

Find og scor ham du vil have

At flirte med fyre i byen

Indlægaf Athena » fre 8. jun 2012 21:13

En af de ting der gør pigegame så frygteligt frygteligt svært er mænds ego. For det meste skal du flirte ret meget, og det skal være ret direkte, men ikke for direkte, fordi du skal efterlade fyren med følelsen af at det er ham som har kontrollen, og at flirten var hans ide. (Alt med måde, der findes jo undtagelser.)

Der er nogle forskellige måder at gøre det på, alt afhængigt af kontekst er der forskellige metoder til at starte en flirt.

Miss Innoscent
Det er det næmmeste og samtidig det sværeste sted at starte en flirt. Det er nemt fordi de fleste tager i byen med et åbent sind omkring at score, så generelt set er de fleste åbne for approaches. Det er svært fordi der er sååå mange mennesker, så det kan være svært at skabe øjenkontakt og blive set. Chancen for at blive set er dog en del støre, hvis du ikke har uniform på (Dvs ikke tag en sort kjole på. Alle andre farver virker meget bedre, når det kommer til at fange en fyrs opmærksomhed.) Når først du har fået ham til at få øje på dig, er det en god ide at skabe øjenkontakt, og smile sødt og uskyldigt, for så at kigge væk. Her når vi så crucial point, og det er også her jeg selv har sværest ved at kallibrere. Men du er nødt til at skabe øjenkontakt igen, uden at det virker freaky. Samme procedure, og gentag den et par gange mere, medmindre du føler i din mave at det er for freaky. Hvis han ikke kommer hen til dig, så gå hen imod ham. Hvis han ser og du kommer, og stadig smiler, så er du mere end velkommen til at åbne ham. Do it! Virker til din avarage joe, Mr nice guy, good guy, bad guy, you name it.

Femme Fatale
Hvis du ikke har vanvittigt lang tid, så kan det her virke ret godt, selvom det kan ske at visse fyre bliver intimideret (Honestly, så fatter jeg ikke hvorfor, for det er vanvittigt hot.) Du kan gøre det her på mere end en måde. Den ene måde er ude på dansegulvet, hvor du igen kører hele proceduren med øjenkontakt. (Start med virkelig hurtig øjenkontakt og eskaler med længere øjenkontakt pr. gang) eller hvor du sidder ned. Lad være med at gemme dig alt for meget bag en drink, selvom et sugerør er det perfekte prop til den her "leg". Tag eventuelt sugerøret i munden og leg med det, mens du skaber øjenkontakt med en fyr. Smil, men lad være med at være uskyldig. Sørg for han kan se dine intentioner. Den her virker bedst på ældre fyre, gangster typer, dem med tattoveringer og lidt hårde typer. Virker knapt så godt på avarage Joe på 18, da han slet ikke ved, hvad han skal gøre med en kvinde som dig.

Hav det sjovt
Den nemmeste og sjoveste måde at flirte i byen på, er ved at have det sjovt. Dans, vær glad og imødekommende, og giv folk en chance. Så plejer der gerne at være nogle som selv approacher, og så skal du ikke være bange for at bruge Kino så han ved, at du har det godt i hans selskab. Start evt bare ved at røre ved hans arme når du taler med ham, og eskaler ved at opretholde øjenkontakt imens. Vis hvor fantastisk du er i din udstråling, og vær tæt på ham. Forhåbenligt forstår han hentydningen. Hvis du virker selvsikker, er det næsten ligegyldigt hvad du siger. Hell, engang gik jeg fra at åbne en gruppe til at kysse med en fyr på ca 30 sekunder, ved brug af kino og sætningen "Jeg elsker Jersey shore". Alt er muligt, når man har det sjovt.
Brugeravatar
Athena
Voodoo Master
 
Indlæg: 155
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 23:29

Tilbage til Pigegame

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster