Hvordan spotter man?

Find og scor ham du vil have

Hvordan spotter man?

Indlægaf Circe » fre 1. mar 2013 11:13

Spørgsmål:

Hvordan spotter man, om en fyr er single eller har kæreste? Små cues..? Fjollet at henvende sig til alle dem, der er optaget, hvis der er noget, der kan afsløre det :-)

Huggs, Circe!
Brugeravatar
Circe
Uglúk of Isengard
 
Indlæg: 357
Tilmeldt: ons 20. feb 2013 22:03

Re: Hvordan spotter man?

Indlægaf Athena » fre 1. mar 2013 11:21

1. Spørg.. Det hjælper helt klart. Hvis ikke ham, så en af hans venner.

2. Ellers kan du kende ham, hvis han er sammen med kæresten på, at de sidder sammen og kinoer eller sidder lidt tættere, end de ville gøre med fremmede mennesker. Hvis du er i byen/fredagssbar/kom-sammen, så kan det ikke lade sig gøre at spotte ham. Nogle med kæreste holder sig tilbage i byen, står lidt mere alene osv. Men de fleste er lige så sociale som dem uden kæreste, så på den måde, er det ikke til at adskille dem. :)
Brugeravatar
Athena
Voodoo Master
 
Indlæg: 155
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 23:29

Re: Hvordan spotter man?

Indlægaf Cheriot » lør 2. mar 2013 14:26

Jeg forstår nu godt din tankegang med at det ville være lidt fjollet at henvende sig til fyre som allerede er optagede. Men selvom du kan prøve at spotte de fyre, som Athena nævner lidt omkring, synes jeg det er en lidt begrænsende tilgang til tingene. Altså at du ikke bare henvender dig til de fyre du nu engang synes er interessante uden at skulle bekymre dig om de nu fx har en kæreste. Selvfølgelig er det lidt øv at finde ud af de allerede er optagede og det ville jo være dejligt nemt hvis det bare stod skrevet i panden på dem, haha :D Men worst case bringer de det nok selv på banen, og jeg tror uanset hvad at de fleste fyre bare vil blive glade og tage det som et stort kompliment at du viser interesse.

Lige såvel som du så måske desværre kan komme til at sortere nogle fyre fra, der rent faktisk er single men af helt andre årsager pludselig kan tolkes til at være optaget. Fx behøver det ikke nødvendigvis betyde noget at en fyr allerede sidder og virker ret optaget af at snakke med en anden pige(medmindre de selvfølgelig helt åbenlyst sidder og kysser etc.). Nogle gange er det jo bare en veninde, medstuderende, kollega eller lign.
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars." - Les Brown
Brugeravatar
Cheriot
King Kong
 
Indlæg: 521
Tilmeldt: fre 23. mar 2012 21:56


Tilbage til Pigegame

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 3 gæster