Sådan deepthroater man

Find og scor ham du vil have

Sådan deepthroater man

Indlægaf Sung » man 17. mar 2014 22:02

Deepthroat er en variation af blowjobs (stimulering af penis med munden), hvor hele den erigerede penis tages ind i munden og halsen uden at give opkastningsfornemmelser.

Er det muligt at kontrollere reflekserne, der giver opkastningsfornemmelser?
Ligesom mennesker, som bruger kontaktlinser lærer sig selv ikke at blinke, når de placerer selve linsen på øjeæblet, kan du lære dig selv ikke at få opkastningsfornemmelser, når en penis kommer ned i din hals.

Kan alle træne sig til at kunne udføre deepthroat?
Igen, ja. Men der er nogle begrænsninger. Et eksempel vil være en person med en lille oral åbning, der forsøger at lade en stor penis glide ned i halsen. Men en gennemsnitskvinde kan nemt lave en deepthroat på en gennemsnitspenis. Yderligheder, begge veje, er sjældne.

Er det virkelig besværet værd at træne kontrollen over opkastningsfornemmelserne?
Endnu engang, ja. Når du ser din mand stønne i fryd, medens du gør ting ved hans penis, som de fleste mænd kun drømmer om, så er det værd at have brugt tid på det. Det er specielt frydefuldt at lave en deepthroat på en der ikke forventer det. Deres øjne bliver store som en femkrone, når du lader hele længden glide ind for første gang.

Hvordan føles det for en mand?
De fleste mænd, der har prøvet en hel deepthroat, siger at de føler det som “en stram ring” om penis lige under hovedet, med den største følelse koncentreret på undersiden af penis. (Området på undersiden af penis lige nede under hovedet er det mest følsomme område. Hvis det bliver gjort rigtigt, kan du bringe din mand til en meget kraftig orgasme ved at slikke eller suge på dette sted).

Er der andre fordelagtige ting ved at lave en deepthroat?
Ja, Hvis du ikke kan lide smagen af sæd, men din partner gerne vil ejakulere i din mund, vil det ved en deepthroat være sådan, at hovedet på penis er så langt nede, at det har passeret dine smagsløg på bagsiden af tungen. Det eliminerer ikke smagen fuldstændig, men den er knap så stærk, hvis det bliver gjort på denne måde. Nogle kvinder har også tendens til at få opkastningsfornemmelser, hvis deres partner ejakulerer i deres mund. Her vil det igen hjælpe at have trænet sig selv i at kunne styre reflekserne, der giver opkastningsfornemmelser. Du kan begynde med at tage små mængder af sæd i munden, indtil du vænner dig til smagen og sammensætningen.

Hvad føles bedst for manden, at ejakulere i munden eller i halsen?
Det er et spørgsmål om, hvad man personligt foretrækker. Når han ejakulerer i din mund, kan du øge fornemmelsen af nydelse ved at lade din tunge smyge sig omkring hovedet af penis. Når ham ejakulerer i din hals, kan du slikke på hans testikelpung, hvilket er nydelse i samme grad, men en anderledes fornemmelse.

Fortæl mere om at slikke på testikelpungen!
Dette anses for at være en avanceret teknik og bør ikke forsøges, før du er fortrolig med, og har det godt med, dine deepthroat evner.

Er der andre avancerede teknikker?
Ja. Det involverer faktisk at lave en synkende bevægelse med hele længden af penis liggende på din tunge og ned i din hals. Dette er virkelig for viderekomne og bør ikke forsøges, for du føler dig godt tilpas med at slikke testikelpungen med hele penis i din mund og hals.

Fortæl mig mere omkring den synkende bevægelse!
Når du bruger musklerne i halsen, der er beregnet til at synke med, vil du frembringe en helt anden og anderledes følelse end ved blot at deepthroate. Du vil bruge dine muskler i din hals til at massere hele længden af penis. Du kan hurtigt bringe manden til orgasme, når du mestrer denne teknik fuldstændig.

Hvordan begynder du?
Du skal være så afslappet som muligt. Tag et langt, varmt bad. Drik et glas vin. Sæt noget afslappende musik på, eller få din partner til at give dig afslappende massage: bare gør, hvad der får dig til at slappe helt af. Du skal føle dig så godt tilpas som muligt. Før du begynder, fortæl din partner, at han ikke må skynde på dig, imens du forsøger at lære teknikken bag deepthroat. (Han vil, selvfølgelig, være spændt).

Du vil formentlig ikke være i stand til at lave en deepthroat første gang. Faktisk kan det tage uger, før du er i stand til at have hele længden af penis i halsen, uden at få opkastningsfornemmelser. Nøglen til at træne dig selv til dette, er at tage det i små, gradvist stigende skridt. (De der har kontakt linser vil forstå dette).

Positionen er meget vigtig, når man skal lave en deepthroat. Det bedste er at lade kvinden være øverst til at begynde med. På den måde kan du styre, hvor meget af penis, der kommer ind i munden og ned i halsen. Senere kan man prøve med manden øverst. Dette gør du ved at ligge på ryggen, henover sengen, med hovedet ud over kanten. Denne position tillader din partner at få penis så dybt ned i din hals, som han vil. Dette er også en avanceret teknik, og bør heller ikke forsøges før den basale teknik ved deepthroat mestres. Du skal være i stand til at holde dit hoved på en måde, som får din mund og hals til at være en lige passage.

Men først, grundig smørelse (glidecreme kan bruges) på penis. At penis er smurt og våd er meget vigtigt. En smurt penis glider lettere forbi tungen.

Efter at penis er blevet smurt, læg hovedet tilbage, så der så vidt muligt, er en lige passage fra munden og ned i halsen. Ræk tungen ud, lige forbi underlæben, og prøv at lægge tungen fladt i munden, som når du får undersøgt halsen hos lægen.

Det næste du skal gøre, er at presse din hals til at åbne sig ved at lade som om du gaber. Når du gør det, hjælper du med at kontrollere refleksen, der giver opkastningsfornemmelser. Lad penis glide så langt ned du kan, uden at det fremkalder opkastningsfornemmelsen. Hold den der i ca. 10 sekunder, og træk den så ud igen. Nu skal du gentage processen i så lang tid du finder det behageligt. Til at starte med, er det nok bedst at prøve ca. 10 gange. Slap så af i nogle minutter og prøv igen.. Den første aften, ville jeg nok ikke forsøge i længere tid end 10 minutter (husk at minde din partner om, ikke at skynde på dig på dette stadie). Du skal have lov til at bestemme, hvornår det er nok.

Når du har det rart med det første skridt, så tag penis ind i munden til det punkt, hvor du næsten kan mærke opkastningsfornemmelsen. Hold penis der i 10 sekunder. Når du føler , at du har trang til at kaste op, så prøv at åbne din hals ved at efterligne et gab. Efter et stykke tid, vil det få dine muskler i halsen til at slappe af og give meget lettere efter. Du vil blive i stand til at tage mere og mere af penis , hvis du fortsætter med at træne din hals. Du vil være nødt til at gøre det i det tempo, der passer til dig.

I gennemsnit bør du fortsætte med at træne din hals mindst 4 gange om ugen ( og mere, hvis du kan lide det). Du bør gradvist øge træningen fra 10 minutter til at blive ved i en halv time. Det vil nok tage en uge til 10 dage, eller længere tid. Bare husk at fortsætte i et tempo, der er rart for dig og tillader dig at øve i længere tid hver nat. På et tidspunkt, måske før du aner det, vil du have sunket din mands penis helt.

Den første gang du kan tage hele hans længde ind og holde det inde i så lang tid du har lyst( husk at komme op og få luft) er et øjeblik, du ikke lige vil glemme.

Først når du kan holde hans penis i din mund ubegrænset, eller når du udelukkende har brug for at tage den ud af munden for at trække vejret, kan du begynde at arbejde på de avancerede teknikker. Igen, når du så er optaget af at træne de avancerede teknikker, er små og gradvist stigende skridt det bedste.

En sidste ting: Nogle personer tror deepthroat er at presse din tunge op mod ganen og derefter presse penis ind i munden, hvor der er plads tilbage. Det er forkert! Når du laver deepthroat på den rigtige måde, vil din tunge være strakt en anelse forbi din underlæbe, bagsiden af din tunge vil være flad, så penis lettere kan glide ind og ud af din hals og penis vil være grundigt smurt. Alt andet er ikke en rigtig deepthroat!
Sung
Nyklækket
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: ons 15. feb 2012 22:29

Re: Sådan deepthroater man

Indlægaf DaBoss » tirs 18. mar 2014 22:16

Her er den originale deep throating theme music!


Og piger der deep throater bananer!
DaBoss
Fætter kanin
 
Indlæg: 16
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 12:21

Re: Sådan deepthroater man

Indlægaf Fsharp » tirs 18. mar 2014 23:01

Er det bare mig, eller er der latent pædo/cirkus-sound i deep throat musikken?
Brugeravatar
Fsharp
T1000
 
Indlæg: 1271
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:09
Geografisk sted: Kbh


Tilbage til Pigegame

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst