Sexguide – Rough sex (by jffffi)

FISSE samt fræk leg i numsen. Men hvordan?

Sexguide – Rough sex (by jffffi)

Indlægaf Glow » søn 22. jul 2012 03:30

Original artikel Fra jffffi på tgo http://jffffi.wordpress.com/2010/05/26/sexguide-rough-sex/

Guiden bliver præsenteret i små skridt. De er rangeret efter hårdhændethed som jeg personligt bruger. Det kan være du gør andre ting blidere eller mere hårdt og derfor er din personlige fremgangsmåde ikke helt matcher den her, men dog synes jeg den er fin nok til at kalde det en generel guide.
En anden grund til den er opbygget små trin er at nogen piger ikke bryder sig om alt for hård sex, mens andre piger ikke kan få det hårdt nok næsten. Derfor respekter din kvindes grænser og lad være med at bryde dem. Hvis du ikke kan klare dig med det må du finde en ny tøs. I værste tilfælde anmelder hun dig for voldtægt og det ville alligevel være pænt neder!

Lad ALTID tvivlen komme hende til gode. Hvis du er i tvivl om hun er vild med det så gå et skridt tilbage og lad den blive ved det.
Lad det være sagt, så er det min erfaring at kvinder jeg har været sammen med kan lide dominans/hård sex i en eller anden grad.
Vi tager udgangspunkt i at du har mulighed for frivillig sex med pigen, altså ingen voldtægtsfantasier her drenge.

Trin 1 er det jeg anser som det mildeste og såfremdeles i stigende intensitet. Hvis et trin er anoteret med a, b, c etc. betyder det at jeg opfatter dem som ligebyrdige i hårdhændethed.

1: Tag hende
Stort set alle kvinder elsker at blive taget. Så det her trin er yderst simpelt. I befinder jer i et ikke-seksuelt scenarie og du tager hende og forcerer hende roligt ind i soveværelset/sofa/nærmest bord og initierer sex. Du er manden, så det er også naturligt at du tager føringen på det her punkt.

2.a: Kast hende ned på sengen/sofa/etc
Som en naturlig videreførsel af pkt. 1 kan du kaste din kvinde ned på sengen, henover bordet eller noget andet. Igen for at forøge effekten af at “du tager hende”. Pas på hårde genstande m.m., du er ude efter den dominerende effekt, ikke at gøre skade på hende.

2.b: Kast hende op ad væggen
Lidt det samme som før. Kast hende op ad en væg, enten som et led i at trække hende mod en seng eller simpelthen for at have sex der. Igen gør det roligt og kontrolleret. En murstensmur kan gøre ondt hvis nakken får fuld smadder ind i væggen.

2.c: Hold hende fast i armene
En personlig starter-favorit. Både forspil og under sex. Mens hun er i sit undertøj kan man holde hende fast. Tag fat lige over albueleddet og trykker hendes arme ind mod hendes krop og ned i underlaget. Hold hende fast, men ikke klem til af alle krafter. Hvis hun giver lidt token resistance så hold hende fast. Giv hendes krop et elevatorblik og giv hende et sultent/dominant blik. Kunne du se hendes overgivelse til din natur? Det tænkte jeg nok.

2.d: Hold hende fast i håret
Variant af ovenstående. Tag en håndfuld af hendes hår med en strygende bevægelse og knyt din næve. Det vil derfor trække en smule i hendes hår, men ikke så meget at det vil gøre ondt. Pirrende beskriver nok intensiteten bedst. Hold fast mens du kysser hals/bryst/øreflipper eller under sex (personligt synes jeg det er bedst under missionær, så kan man se nydelsen i hendes øjne).

3.a: Træk hende i håret
De fleste kender nok den her. Tag pigen bagfra og tag fat i en lok af hendes hår og træk til. Start stille ud og øg så kraften, lad for guds skyld være med at give et pludselig ryk i håret. Personligt foretrækker jeg at gøre det kontrolleret, men kraftigt så hendes overkrop kommer til at være oprejst. Når hun er der så træk håret til side og giv hende et bid i halsen. Ikke vampire-style, men hårdt nok til at hun kan mærke det.

3.b: Spanking i røven
Endnu en udødelig klassiker. Når du alligevel er deromme kan man jo ligeså godt give hende et klask i røven. Også det her kan varieres i styrke.

4.: Hånden om hendes hals
Start med at ligge din hånd der hvor bryst og hals mødes. Hvis hun ikke gør modstand så før din hånd op om hendes hals som om du ville kvæle hende med en hånd. Lad være med at trykke til. Nøjes med at have din hånd der og gør brug af det sultne blik endnu en gang hvis i har øjenkontakt. Nogen piger vil tage sin hånd og ligge den ovenpå din som sikkerhed, det er derfor vigtigt du ikke trykker til så hun rent faktisk bliver kvalt.

5.a: Facepalm
En lidt hårdere udgave af at holde fast i håret. Brug en hånd på siden af hendes ansigt til at presse hendes ansigt ned mod underlaget. Hold fat om kæben på hende og skub hendes ansigt fra side til side så du har adgang til at kysse/bide/dufte til hendes hals, kind, øre etc. Tryk hende til siden når du virkelig tager hende hård og hiv hendes ansigt tilbage for at give hende det dominante blik og så gentag. Hvis du tager hende bagfra kan du skubbe hendes ansigt ned i en pude mens du spanker hende med den anden hånd. Der er tons af muligheder.

5.b: Spanking af brystet
Hvis nogen finder det interesseret så kan man også spanke hendes bryster med flad hånd eller tage fat i dem og klemme til. Igen af varierende styrke.

5. c: Hårde stød
I stedet for at lave duracell kaninen så fokuser på at få størst mål range of motion i dit stød. I stedet for at tænke hurtigt, så prøv at få mere kraft i. Ligesom et stempel i en motor så går du til en bestemt dybde hver gang, selvom der måske er lidt modstand. Specielt med langsomme, men dybe stød giver det en virkelig god effekt.
(Note: Dette kan også benyttes under analsex, det er dog en del hårdere, så gå langsomt frem, især for at undgå at gøre skade på hende)
De ovenstående ting er, efter min erfaring, hvad de fleste piger tænder på. Gentag efter behag, smid ting ind du selv elsker at gøre, juster intensiteten lidt alt efter de signaler din kvinde giver. Det er ekstremt vigtigt at kigge efter hvordan hun reagerer som nævnt i introen.

6. a: Lussinger
Der er vist ikke meget tvivl her. Kør din hånd i en rolig bevægelse langs hendes kind. Giv hende det blik jeg har nævnt nogen gange og tryk din hånd mod hendes kind. Start ud med en ekstremt lille lussing. Hvis hun reagerer godt så kan du justere op ad. Key her er at starte ekstremt stille ud!!

6. b: Kvælning
Det er ret få kvinder i min erfaring der direkte tænder på at blive kvalt. Nogen gør dog. Gør præcis som nævnt i [4], men den her gang klemmer du til. Gør det ekstremt kort tid i starten og juster op/ned alt efter de signaler hun giver.

6.c: Gagging
Hvis hun er den virkelig underdanige type eller bare tænder på det så kan du under et blowjob tage fat i knytnæve af hår i nakken på hende. Allerede der bliver blowjobbet lidt mere rough. Lad for guds skyld være med at presse pikken ned i halsen på hende på det her tidspunkt.
Observer hende om hun kan lide det og så fortsæt hvis hun kan. Brug hånden til at kontrollere rytmen, men lad hende styre hvor dybt hun får din pik i munden. Hvis dette tænder hende så begynd at hold hendes hoved fast et sekund når hun når den dybde hun er komfortabel med. Bliv ved med at observere hende. Hvis hun er vild med det så kan du nu LANGSOMT forsøge at skubbe hendes hoved ned over din pik. ALDRIG gør det pludselig. Hvis du føler noget modstand fra hende så stop. Det er hendes grænse. Respekter den.
Pas på med det her move. Virkeligheden er ikke som pornofilm. Det er ikke alle kvinder der bare elsker at spyttet vælter ud af mundvigene på dem.
Heard you not the type that you take home to mom
Brugeravatar
Glow
T2
 
Indlæg: 1183
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 21:10

Tilbage til Sex

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster