Side 1 af 1

Gode sex-locations rundt omkring i København?

Indlæg: ons 27. mar 2013 00:31
af Kaizen
Helst udendørs på grund af årstiden, semi public steder med lav risiko for at blive taget i det har også interesse ;)

Kan lægge ud med puslebordet i handicaptoilettet ved Nationalmuseets foyer/informationsskranke: solidt og perfekt højde hvis man er over 180cm

Re: Gode sex-locations rundt omkring i København?

Indlæg: ons 27. mar 2013 01:22
af Fætter Stream
Lol Kaizen

Dyrehaven ... når det bliver varmt. Der er også nogen steder i Amager Strandpark hvor man kan gemme sig bag nogen klitter (ved ikke om de har fjernet dem?)

+ det er nice at give en pige finger i en bus. Man kan snige hånden ind bag om ryggen på hende ret diskret, nederdel/kjole påkrævet

Re: Gode sex-locations rundt omkring i København?

Indlæg: ons 27. mar 2013 15:40
af Ross
Kongens Have efter lukketid er også et godt sted..

Re: Gode sex-locations rundt omkring i København?

Indlæg: tors 28. mar 2013 11:08
af Kaizen
Låser de da portene? Skal man gemme sig, eller kravle over hegnet?

Lidt detaljer om logistikken ville være godt før man står og skal have bakset en slatten post-orgasmisk trunte over hegnet ;)

Re: Gode sex-locations rundt omkring i København?

Indlæg: tors 28. mar 2013 12:26
af Ross
Ja de låser portene så man skal kunne smide hende over - men det plejer ikke at være et problem (og en nem måde at vise lidt styrke på). Det er det samme med Botanisk efter lukketid, men de har vist Pigge på hegnet.

Re: Gode sex-locations rundt omkring i København?

Indlæg: tors 28. mar 2013 13:53
af Fætter Stream
I Botanisk er der nogen steder hvor det er super nemt at kravle over

Re: Gode sex-locations rundt omkring i København?

Indlæg: lør 15. aug 2015 21:56
af Noah
H.C. Ørstedsparken er godt nok lidt ulækker og der er en del kondomer rundt omkring, men hvis man er ligeglad med dette har de et perfekt stop.
Til dem der har været derinde. Der er en bro. Hvis man går under broen i den ende tættest på søerne, så kan man ikke blive set fra noget andet sted i parken (Det kan man ellers de fleste andre steder).
Der er også noget frækt over at knalde samtidig med, at man kan høre folk går lige over en på broen - og risikoen for, at de får samme ide og går under broen.

Ved ikke, hvordan det generelt er på N Zahles gymnasium, men under sommerferien var der tilfældigvis åbent en dag. Går man ind ad porten er der en trappe ned til en cykelkælder, hvor man også kan knalde. Ved dog ikke om de generelt har åbent i ferierne eller, hvor meget man kan være i fred i hverdagene.

Fik også et blowjob lige foran elefanterne i Frederiksberg Have. Haven var lukket (vidste jeg ikke), så der var ingen mennesker. Har dog en bange anelse om, at jeg sikkert er blevet fanget på deres overvågning.

Vil man ud ad haven skal man bare gå bagom huset ved hovedindgangen. Ellers kan man ringe til en vagt, så kommer de og følger en ud (Så kender man også vejen til næste gang).