Penisstørrelse

FISSE samt fræk leg i numsen. Men hvordan?

Penisstørrelse

Indlægaf Action » fre 7. jun 2013 00:39

Læste Lionpua's log som jeg synes er guld. Der var lidt snak fra Boytoy om hvor badass han var, og han fik en PM fra mig om hans inspiration. Så kom der et svar med hans site, og jeg gloede sq noget da jeg så det her menupunkt.

http://www.boytoystory.com/nsfw-penis-enlargement/

Jeg føler mig helt gammel, for om nogen, så er jeg personen i min vennekreds der burde have kendskab til den slags.
Ved ikke hvorfor jeg bringer det. Jeg er helt chokeret :lol:
Whether you think you can or you can't, you're right.
Brugeravatar
Action
Konge af Burma
 
Indlæg: 223
Tilmeldt: man 25. feb 2013 23:28
Geografisk sted: Kbh

Re: Penisstørrelse

Indlægaf Fætter Stream » fre 7. jun 2013 18:55

Heh ja jeg har også set ham snakke om det flere gange. Det er pænt mærkeligt, men fair nok hvis det virker :)
When a brod's down between your legs sucking your dick, you don't give a FUCK about what her face looks like. - David X
Brugeravatar
Fætter Stream
Troldmanden i tårnet
 
Indlæg: 1385
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 11:37

Re: Penisstørrelse

Indlægaf Kong Kattelem » fre 7. jun 2013 22:49

Som Seneca udtrykker det: Livet er som et skuespil, det er ikke længden, men præstationen der tæller.
:-)
Brugeravatar
Kong Kattelem
Nyklækket
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: tors 6. jun 2013 15:06

Re: Penisstørrelse

Indlægaf Ross » fre 7. jun 2013 23:25

5 bro points for at citere Seneca (den yngre) lige der..

That is all..
Regret is the mindkiller.
Brugeravatar
Ross
Angel of the Sun
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 13:08
Geografisk sted: København

Re: Penisstørrelse

Indlægaf Action » lør 8. jun 2013 14:12

Størrelse og udformning betyder noget. Jeg ville dog klart vælge at bruge min tid på præstationsdelen som der påpeges.

I sidste ende vil man vel forbedre alle ting hvis man kunne og så kommer det ned til cost/benefit.
Eks. er der ting jeg hellere vil arbejde på pt. som eks. at holde længere, har købt the multiorgasmic man til formålet, end hive mig selv hårdt i pikkemanden til den blev længere hver dag i 6-16 timer i flere måneder.
Hvis det betyder så meget med størrelsen, så kan man jo overveje at få en operation hvor man hiver pikken frem, idet meget af den er gemt, eller få nogle botox indsprøjtninger. Pengemæssigt i forhold til tid investeret er det vel den bedste løsning...

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilke biologiske effekter det får når man hiver sig selv i pikken så meget (ikke onani, men forlængelse). Strukturen i huden og svulmelegemet indenunder må nødvendigvis blive mere porøs idet det er sådan man udvider den, og når man med tiden får sværere ved at få rejsning, så kan det være men fremskynder den effekt?
Det var eks. et skønhedsideal at have små fødder i det gamle kina, og de unge pigers fødder blev bundet stramt ind for at holde dem i små størrelse. Bagsiderne til det kan man vel selv tænke sig til...
Whether you think you can or you can't, you're right.
Brugeravatar
Action
Konge af Burma
 
Indlæg: 223
Tilmeldt: man 25. feb 2013 23:28
Geografisk sted: Kbh

Re: Penisstørrelse

Indlægaf Cheriot » søn 9. jun 2013 20:39

Gud, hvor mærkeligt haha.. Det har jeg aldrig hørt om før.. :lol:

Min eneste tanke er, hvad er formålet bag det? Som jeg ser det, er det primært fyrens eget ego der får noget ud af det. I hvertfald hvis fyren i forvejen har en ret normal størrelse og det ikke er fordi han for alvor render rundt med en ualmindeligt, lille pik.

Jeg kan se han fokuserer meget på det der med "size matters". Men der tror jeg nu han render rundt med en ret forkert opfattelse. I hvertfald i forhold til hvor relevant det i virkeligheden er for piger. Selvfølgelig kan man mærke forskel, andet ville være løgn at påstå. Men det er jo heller ikke altid på den positive måde jo større den er. Faktisk tror jeg de fleste piger foretrækker en ret normal størrelse. Desuden tror jeg heller ikke rigtigt de ekstra 2 cm en fyr kan få på den måde ville gøre den vilde forskel. Så hvis formålet er at forbedre selve sex'en eller gøre det bedre for pigen, så skulle man da meget hellere fokusere på selve præstationensdelen. Noget helt andet er mulige, ukendte konsekvenser som du også nævner. Man kan jo ikke vide om der er nogle uheldige konsekvenser på længere sigt. Det er trods alt ikke meningen huden skal blive helt udstrakt på den måde.
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars." - Les Brown
Brugeravatar
Cheriot
King Kong
 
Indlæg: 521
Tilmeldt: fre 23. mar 2012 21:56

Re: Penisstørrelse

Indlægaf repsej » søn 9. jun 2013 23:44

Den psykologiske faktor spiller vel en rolle for både mænd og kvinder hvad angår penisstørrelse.
repsej
Private Johnson
 
Indlæg: 29
Tilmeldt: ons 10. okt 2012 18:31

Re: Penisstørrelse

Indlægaf Action » man 10. jun 2013 00:56

repsej skrev:Den psykologiske faktor spiller vel en rolle for både mænd og kvinder hvad angår penisstørrelse.

I høj grad. Men mange overspiller rollen af et par centimeter. Har drengevenner som ikke turde gå i fællesbad, og mange andre historier. Det holder mange tilbage. Det er tabu af h* til for mange drenge. Andre har hele deres ego i deres store pikke, og det putter urealitisk meget fokus derpå, for det vil de selvfølgelig gerne gøre opmærksomme på.

Dem som er i balance med sig selv behøver ofte ikke gøre opmærksomme på det. Derfor er indtrykkene man får for "normalt" ofte forskruede fordi de kommer fra dem med store egoer, eller porno (mainstream porn) og det er derfor tabuer skal dø (med humor). Jeg kan da blot opfordre til at man googler lidt på gennemsnit rundt i verden hvis man er usikker på sig selv, eller tjekker den her, ellers kan man tage til Asien og være gud selvom man er ligbleg(skønhedsideal) og har en lille pik efter danske standarder (deres skeder er kortere) eller bruger andre kneb ligesom min vens far der aldrig havde noget imod at bade nøgen foran hans venner i deres pool.
Det kan godt være jeg har en lille pik, men pigerne er altid friske når jeg slikker mig selv på øjenbrynet ;)


Det er ens hjerne der diktere hvordan man vinder the game, og handler det om flest lays, eller faste lays så er det jo godt at lokke pigerne tilbage med en stor pik, (der fortsat vokser :lol: ), hvis man kun har en seksuel connection med dem. Hvis det er en del af et meget større arsenal, så fair nok, men jeg har svært ved at tro på at de mennesker der fokusere så ekstremt meget på deres udseende og pikstørrelse rent faktisk gør det som en ekstra ting. Jeg tror det får urealitisk meget fokus fordi man kompensere for noget, eller har det som stor prioritet i sit liv. Det er en generalisering, der er selvfølgelig undtagelser, og alle prioriteringer er fine hvis ejermanden er oprigtigt tilfreds.

Tror måske det er der game failer lidt, for man får kun styr på hvordan man lander damerne, men ikke fastholder dem. Det er i min optik ikke en god strategi at fastholde alfa, og have så meget fokus på attraction at man glemmer at arbejde på den man er efter førstehåndsindtrykket, som er meget af game. Altså at man fastholder hende ved konstant at vise man kunne få en anden. - Det går imod pigers søgen mod tryghed (selvfølgelig undtagelser).
Man skal være en nice person over for hende, og det skal man selvfølgelig kun gøre på et kæresteplan hvor man betaficere sig selv, fordi man føler for det. Synes derfor snakken om alfa/beta er lidt for ensidig. - Den er måske ensidig fordi der skal meget til at rykke folk på de her punkter.
Synes dog game burde deles op i get laid og get a girlfriend, eller have en klarere adskillelse omkring hvad du gør afhængig af ønsker.

Hvis der er nogen der bliver hjulpet af boytoys eksempel, så synes jeg det er super godt. Ellers må jeg sige jeg er ret skeptisk.

non-related: Synes derudover også det er sjovt at der bliver talt om at komme ud af sin comfort zone, men så snart folk begynder at få lays, så dropper de den attitude i stor stil.
Shit jeg er en kaffetræt studerende ligenu, håber jeg giver lidt mening.
Whether you think you can or you can't, you're right.
Brugeravatar
Action
Konge af Burma
 
Indlæg: 223
Tilmeldt: man 25. feb 2013 23:28
Geografisk sted: Kbh

Re: Penisstørrelse

Indlægaf Fætter Stream » man 10. jun 2013 04:12

Har netop set en video med Sten Hegeler på eb.dk hvor han snakker om et eksperiment hvor man puttede en række dildoer af varierende størrelse og i nogen piger for at se hvor meget forskel de ku mærke. Det viste sig de kun kunne mærke forskellen på de rigtigt store og de helt små - mens alt i midten føltes ens for dem.

Så det er mest psykologi, enig. Man tænker nok at stor pik = dominans, at fylde hende helt ud. Men de facto laves dominans bedst ved at være well dominant --- en veg fyr med en kæmpe pik vil være mindre dominerende end en domonant fyr med en lille pik der har læst og øvet sin Sex God Method. Man KAN heller ikke "fylde hende ud" uanset hvor stor en pik man har - fissen er jo lavet så den kan udvide sig, der kan komme en hel baby ud jo. Har fisted piger et par gange op til knoerne - det virkede OK nemt med glidecreme + tålmodighed så den kan udvide sig. No way nogen har en pik der er lige så bred som min hånd :)

Og så synes jeg også der ligger noget utilstrækkelighed i at man tænker "min pik dur ikke" ? Usund måde at tænke på. Selv om man gør den 2 eller 4 cm større så vil man jo stadig tænke det.
When a brod's down between your legs sucking your dick, you don't give a FUCK about what her face looks like. - David X
Brugeravatar
Fætter Stream
Troldmanden i tårnet
 
Indlæg: 1385
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 11:37

Re: Penisstørrelse

Indlægaf Fætter Stream » man 10. jun 2013 04:19

Det er ens hjerne der diktere hvordan man vinder the game, og handler det om flest lays, eller faste lays så er det jo godt at lokke pigerne tilbage med en stor pik, (der fortsat vokser :lol: ), hvis man kun har en seksuel connection med dem. Hvis det er en del af et meget større arsenal, så fair nok, men jeg har svært ved at tro på at de mennesker der fokusere så ekstremt meget på deres udseende og pikstørrelse rent faktisk gør det som en ekstra ting. Jeg tror det får urealitisk meget fokus fordi man kompensere for noget, eller har det som stor prioritet i sit liv. Det er en generalisering, der er selvfølgelig undtagelser, og alle prioriteringer er fine hvis ejermanden er oprigtigt tilfreds
HELT enig


Tror måske det er der game failer lidt, for man får kun styr på hvordan man lander damerne, men ikke fastholder dem. Det er i min optik ikke en god strategi at fastholde alfa, og have så meget fokus på attraction at man glemmer at arbejde på den man er efter førstehåndsindtrykket, som er meget af game. Altså at man fastholder hende ved konstant at vise man kunne få en anden. - Det går imod pigers søgen mod tryghed (selvfølgelig undtagelser).
Man skal være en nice person over for hende, og det skal man selvfølgelig kun gøre på et kæresteplan hvor man betaficere sig selv, fordi man føler for det. Synes derfor snakken om alfa/beta er lidt for ensidig. - Den er måske ensidig fordi der skal meget til at rykke folk på de her punkter.
Synes dog game burde deles op i get laid og get a girlfriend, eller have en klarere adskillelse omkring hvad du gør afhængig af ønsker.
Det er der noget om - der er nu guruer der har nogen gode tanker om forhold, f.eks. Frank B. Kermit kan jeg godt lide, og Franco selvfølgelig. Man ja - tror også de fejler ved at lægge for meget over i alfa-delen og for lidt på de andre ting (fortrolighed, følsomhed, kommunikation og hvad vej jeg). Du har ret i at der ikke findes en game-forholdsmanual der bare VIRKER mens f.eks. Sex God Method jo bare virker, og en del af scoretingene gør også sådan nogenlunde. Man kan undgå NOGEN ting ved at undgå betaficering, men der er mange andre ting i det end det jo.[/quote]
Jeg tror selv det er fordi at forhold jo tager lang TID til at nogen kan få nok erfaring med det - det er umuligt for folk at køre 30 forhold i rap og så se hvad der virker og ikke virker. Mens for sexen er det jo praktisk muligt (for nogen heldige lol) at knalde 30 piger i rap og teste hvad der gør at sexen bliver god.non-related: Synes derudover også det er sjovt at der bliver talt om at komme ud af sin comfort zone, men så snart folk begynder at få lays, så dropper de den attitude i stor stil.
Shit jeg er en kaffetræt studerende ligenu, håber jeg giver lidt mening.[/quote]
When a brod's down between your legs sucking your dick, you don't give a FUCK about what her face looks like. - David X
Brugeravatar
Fætter Stream
Troldmanden i tårnet
 
Indlæg: 1385
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 11:37

Næste

Tilbage til Sex

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster