To interessante artikler om søstjerne-piger

FISSE samt fræk leg i numsen. Men hvordan?

Re: To interessante artikler om søstjerne-piger

Indlægaf Kami » fre 30. jan 2015 23:08

Kaizen, du får det til at lyde som om, at BJs bare er gok-gok, slik-slik, KOMME. Men som du evt. kan læse i Limas lange beskrivelse, kan et BJ være meget mere end dét. Det er ærgerligt, at du ikke har oplevet det endnu.

Ift. det med oralsex på kvinder, så husk at jeg har en del erfaring på dette område også. Hvis man ved, hvad man laver, er det ikke noget større problem at give en kvinde en klit-orgasme, hvis det bare handler om at klargøre hende inden sex.

For om du bryder dig om det eller ej, så skal en kvinde varmes op, enten mentalt eller fysisk, inden hendes krop er klar til penetrering.

Og her vil jeg gerne indskyde, at hvis du starter sex-delen med at give hende en masse orgasmer, så vil hun være så udmattet, at det er svært for hende at være givende senere hen i samme ombæring. Alle de små og store muskler trækker sig jo sammen - jeg har oplevet, at få kramper i de små muskler i inderlårene efter sex, på samme måde som jeg kan få det efter hård træning af samme område hvis jeg glemmer at strække ud før/efter.
Så hvis du starter sex med at smadre igennem på kvindens orgasmer, kunne du lige så godt lade hende løbe en halvmarathon først og ja, så får du ikke så meget igen efterfølgende.
Det giver derfor god mening, at du oplever mangel på indsats hvis du giver hende 10 orgasmer til at starte med.


Ift. BJs oplever jeg selv, at jeg skal være tryg ved fyren inden - det er yderst sjældent jeg vil give et BJ på første date. For mig handler det rigtig meget om, at der ligger en stor indsats i at læse fyrens signaler og finde ud af, hvad lige HAN reagerer positivt på - en indsamling af empiri jeg ikke finder relevant, hvis vi skal knalde den ene gang og hvor jeg risikerer, at han kommer for hurtigt.
Samtidig kan nogle fyre godt lide et element i BJs, hvor der kommer lidt dominans ind over og det kræver for mit vedkommende også tillid. Det behøver ikke være noget, der kun sker med "love of my life", men jeg skal vide at fyren kan finde ud af at "samle mig op psykisk" bagefter, for jo hårdere man bliver brugt, jo mere kan man efterfølgende have brug for at blive bekræftet i, at man er noget værd, et sødt og godt menneske som fyren kan lide som person, og ikke bare det objekt man just har været reduceret til. Og dette også ift. fyre, hvor der ikke er de store romantiske følelser, for ellers føler jeg mig mærkelig og beskidt bagefter - og dét ligner mig jo SLET ikke.
Det er en meget almindelig psykisk mekanisme, som også er velkendt i S/M miljøet og hvor de gode herrer/dominaer er i stand til at "samle submissiv person op" bagefter, så det ender på en god måde for alle.

Anyway, det er den mere følelsesmæssige del af det og en grund til at comfort er ret vigtigt. Mange af de piger, som er "bange" for BJs, er det fordi de har haft dårlige oplevelser - oftest dårlige EMOTIONELLE oplevelser med det. Og man kan blive nødt til at kæmpe lidt med de negative associationer hun har, hvis man ikke har styr på sin comfort og trustbuilding.
Kami
 

Re: To interessante artikler om søstjerne-piger

Indlægaf Kaizen » lør 31. jan 2015 14:37

Post-blowjob anti-slut comfort building?

Hvorfor er der ikke nogen der har snakket om det før?
Think quantity, act quality http://danskpickup.dk/viewtopic.php?f=4&p=6851#p6851
Brugeravatar
Kaizen
T1000
 
Indlæg: 1652
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 14:34

Foregående

Tilbage til Sex

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster