Fisting sådan

FISSE samt fræk leg i numsen. Men hvordan?

Fisting sådan

Indlægaf Sung » tors 27. feb 2014 20:02

Fisting er en kanon oplevelse hvis den gøres rigtigt. Fisting går i al sin enkelthed ud på at en hånd opføres i, oftest, skeden og deroppe bevæger sig, udvider sig og skaber en helt unik oplevelse.

Din første tanke er vel om du/din kæreste rent faktisk kan fistes. Alle kan fistes, nogle kan tage selv store hænder, andre tager kun mindre hænder, og enkelte kan slet ikke tage andet end spinkle hænder, men generelt kan de fleste tage en gennemsnits hånd, især hvis man har født naturligt.

Hvordan gør man så? Jo. vandbaseret glidecreme er essentielt med mindre hun bliver meget fugtig! Næste skridt er at gøre hende tændt, rigtig tændt, så hun bliver så fugtig og afslappet i underlivet som muligt, det er i hvert fald vigtigt at hun er ekstremt tændt og det kræver for det meste man kender hendes krop.

Nu kan vi begynde på selve fistingen. Før langsomt et par fingre eller 3 op, godt fedtet ind i glidecreme, pir hende, kæl for hende med den anden hånd, få hende til at slappe helt af, nyde og åbne sig for dine hænder. Når de første fingre er oppe og hun igen slapper af, så øg antallet af fingre til 4, så det kun er tommeltotten, der mangler, og bearbejd hendes skød grundigt i bund. Når du føler du kan komme i bund uden problemer med alle 4 fingre, så er det tid til den sidste finger. Krøl fingeren ind foran de andre i selve håndfladen og før forsigtigt op, der må presses lidt, men endelig ikke for meget.

Viola, nu er vi oppe, nu begynder det gode. Med forsigtighed kan hånden drejes, åbnes, så den udvides oppe i skeden, og fingrene kan kærtegne hvad de nu kan nå. Forvent hun får en rigtig god oplevelse ud af det.

Når hånden igen skal ud går det lidt nemmere, der har I den naturlige fugt fra hendes fisse til hjælp. Får i problemer alligvel, så brug mere glidecreme på håndleddet og oppe i hende.

God fornøjelse.
Sung
Nyklækket
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: ons 15. feb 2012 22:29

Re: Fisting sådan

Indlægaf Kaizen » fre 28. feb 2014 15:32

Sung skrev:Når hånden igen skal ud går det lidt nemmere, der har I den naturlige fugt fra hendes fisse til hjælp. Får i problemer alligvel, så brug mere glidecreme på håndleddet og oppe i hende.

*Mentalt billede af at skulle sidde og vente 7 timer på skadestuens venteværelse bagefter*
Think quantity, act quality http://danskpickup.dk/viewtopic.php?f=4&p=6851#p6851
Brugeravatar
Kaizen
T1000
 
Indlæg: 1652
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 14:34

Re: Fisting sådan

Indlægaf pikhund » man 10. mar 2014 01:19

Vil du anbefale denne teknik til fisting på første date?
god jul dit svin
Brugeravatar
pikhund
Seargeant O'Hara
 
Indlæg: 45
Tilmeldt: søn 10. feb 2013 20:44

Re: Fisting sådan

Indlægaf Kami » ons 12. mar 2014 22:52

Det er vel vigtigt lige at indskyde, at man bør snakke med sin partner, INDEN man begynder at fiste. Det er helt på linje med den gode stil det er, at pigen spørger, INDEN hun stikker en finger i røven på manden mens hun blower ham.
Kami
 


Tilbage til Sex

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster