Side 1 af 1

Sextips

Indlæg: tirs 7. okt 2014 13:36
af Noah
Hey boys!

Synes lidt den her tråd mangler herinde. En tråd, hvor man smider sine bedste sextips ind til gavn for andre. Og lad nu vær med at anbefale ting du bare har læst, men aldrig selv har prøvet. Det skal sgu være personal experience.

And go!

Re: Sextips

Indlæg: tirs 7. okt 2014 16:23
af Kaizer
I weekenden kom bæltet frem, kan stærkt anbefale det. http://redpillgame.com/how-to-use-belt-during-sex/

Re: Sextips

Indlæg: tirs 7. okt 2014 22:23
af Noah
Det her råd er ikke verdens bedste, men det kan hjælpe dig med at holde længere, hvis du har brug for det.

Hvis du skal være sammen med en pige som du gerne vil give den helt store omgang, men er bange for, at du ikke kan holde til det, så lad vær med at trække forhuden helt tilbage og så rul et kondom ned over. Du bliver helt følelsesløs og det er røvsygt for dig. Tilgengæld kan du køre som en maskine.

Jeg gjorde det en gang imellem da jeg var yngre. De gange jeg har gjort det kunne jeg fortsætte i evigheder - man kommer aldrig.

Vil hellere anbefale, at du lærer at holde dig, men det er et fint quick fix.

Re: Sextips

Indlæg: ons 8. okt 2014 01:43
af Fætter Stream
Ros dem hele tiden. "Sikke en fræk og lækker fisse du har". "Hvor er du bare sexet når du sidder sådan". "Dine brystvorter er så frække".

Mange kvinder har issues med deres krop og er bange for at se grimme ud osv, det kan få dem til at slappe af at man viser dem man er vild med deres krop.

Re: Sextips

Indlæg: tors 9. okt 2014 21:39
af Cheriot
Det bedste men også mest grundlæggende sextip IMO må at være tilstedeværende og virkelig mærke efter, lytte til, undersøge og opleve ens partners krop med oprigtig nysgerrighed og lyst :) Altså at have fokus på at nyde og opdage hvordan den andens krop præcis fungerer. Nyde at der ligger den her flotte, lækre og spændende mande/kvindekrop foran en. I stedet for straks at prøve at huske og følge alverdens guides til punkt og prikke, at være alt fokuseret på at skulle præstere ordentligt eller fx tænke "Det her virkede trods alt på de sidste 7 piger/fyre, så det må være det sikre sats". Oftest er det med denne tilgang at man virkelig finder ud af hvordan man tilfredsstiller sin partner bedst muligt og hvad der særligt virker for lige præcis den her pige/fyr. Selvom det selvfølgelig ikke skader at lære af sine erfaringer og sex guides, hvor man nok kan finde ud af generelle tendenser ved mande/kvindekroppen – så længe man bare ikke lader sig styre fuldkommen af det og glemmer at mærke efter og lytte til ens partner.

Det lyder måske ikke som noget særligt. Men det er i hvertfald min oplevelse at den slags hurtigt kan blive glemt hos fyre og at de let ender med mere fokus på at skulle præstere ordentligt, holde længe nok under sex osv. i stedet for at bruge deres fokus på at være virkelig nærværende og mærke efter hvad der fungerer for netop den enkelte pige.

Re: Sextips

Indlæg: ons 11. nov 2015 00:39
af thatwoman
Nu er jeg kvinde og kan fortælle hvad der ihvertfald virker på mig. :P

At blive varmet godt op med komplimenter. Få rørt hele kroppen (Vendt gerne med at gå ned til fissen. Stille og roligt. Vis du nyder min krop!) kærtegn gerne bryster, nederste del af maven (lige ved grænsen, hvor de kilder), smæk i måsen og ryst den godt. - Så er du godt på vej, og jeg bliver hvertfald MEGET våd og villig.
Når I knepper, så husk at hold godt fast om pigen. Rør hende stadig. Leg med klitoris!

Re: Sextips

Indlæg: tors 12. nov 2015 13:51
af kcid
Jeg har rigtig god erfaring med nogle små klassiske dyder, som man måske nemt kan glemme hvis man ikke minder sig selv om.
Husk hele tiden at tease under forspillet og ikke give hende for meget. F.eks. ifht. at udskyde berøringen af fisse og evt. bryster, til hun er ved at eksplodere.
På samme måde er det min oplevelse at det er rigtig effektivt at berøre hende uden på tøjet / BH/g-streng længe som optakt indtil man går til the naked truth ;)
Husk det videnskabeligt bevist at kvinders opfattelse af god sex, starter lang tid før sex-agen. Hun skal forstille sig at det vil være godt, for at det opfattes godt.

Når man først er i gang er min erfaring, at de fleste kvinder tænder på man langsomt bliver mere og mere dominerende. Ikke nødvendigvis lige i starten, men stille og roligt. Det giver hendes underbevidsthed lov til bare at nyde som kvinde, fordi hun mærker fyren har styr på det og at hun ikke behøver at tænke over hvad der skal ske.

Re: Sextips

Indlæg: tors 12. nov 2015 17:41
af Happytalk
David Shade - foundation, alle almindelige orgasmer. Clitoris, apunkt, gpunkt, deepspot, anal

Steve picus - White tiger tantra ; sprøjteorgasmer

http://www.sexinfo101.com/allsexpositions.shtml

Når det skal Være lidt ekstra sjovt:
https://www.paradiss.dk/dk/aquaglide-anal-100-ml

Joan oerting - sexskolen, mener det var på tv 3

N_L_P uddannelse, hvis du vil give hende orgasme uden at røre hende :D

Så er du virkelig godt på vej :) om ikke andet lære du både at give hende 4-6 forskellige orgasmer og lidt sprøjteorgasmer O:-)

Det kilder alle de rigtige steder;-)

Re: Sextips

Indlæg: tirs 17. nov 2015 15:55
af Kami
Alle andre råd kan smides i skraldespanden ift hvordan den anden opfatter kvaliteten af sexen med det simple råd, der følger her.

Det er ren sex jedi, så hold nu godt fast....

Lyt og kalibrer.

That's all you need! Jeg har knaldet på den sjove side af bum bum, 100, kvinder måske? Og et par mænd er også røget i svinget. Ups. ;)

Der er gengangere ift teknikker og tricks, men folk er altså forskellige. Hvad der virkede i går, virker måske ikke i dag. Så lyt efter åndedrag, støn, gisp... Hjertebanken.... Og brug den viden I får til enten at gøre noget andet eller forsigtigt gøre det I gør noget mere...