Side 1 af 2

BDSM

Indlæg: man 16. mar 2015 11:34
af Action
Nogen der har erfaring og kan anbefale et godt sted at læse lidt op? En bog?
Jeg har en kæreste der er frisk på lidt pisk, halsbånd osv. - Dominans.

Re: BDSM

Indlæg: man 16. mar 2015 22:03
af Lucard
Jeg har temmelig meget erfaring med den slags.

Hmmm, en bog? Jeg har hørt godt om både SM 101 af Jay Wiseman og The New Topping Book af Dossie Easton.

Men mest af alt handler det om at i skal kommunikere virkelig meget nu. For det er så nemt at gå fejl af hinanden som begyndere! Så for Guds skyld start langsomt! Og HUSK stopord! Og husk at det er helt ok at stoppe op i en seance hvis noget ikke føles helt rigtigt. Og husk desuden, at det der tænder hende, ikke nødvendigvis tænder dig. Og omvendt. Og det er meget bedre at slutte mens hun stadig gerne vil have mere, fremfor at smide alt hvad du ved + køkkenvasken efter hende. Brug evt. tricket med at fortælle fantasier til hinanden. Eller få hende til at skrive en ned til dig og se om der er noget af det, der kunne tænde dig.

Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

PS. Glem alt om Fifty Shades. Deres forhold er alt andet end SSC (Safe, Sane and Consensual).

Re: BDSM

Indlæg: tirs 17. mar 2015 13:03
af Fame
+ til Lucard for godt svar.

Action; Lucard ved seriøst hvad han taler om :)

Re: BDSM

Indlæg: ons 18. mar 2015 13:38
af Kaizen
Fame er Lucards lille bitch :p

Re: BDSM

Indlæg: ons 18. mar 2015 14:51
af Fame
Totalt! Jeg kunne dårligt gå bagefter :-)

Re: BDSM

Indlæg: ons 18. mar 2015 15:32
af Lucard
Ah ja Action, det glemte jeg at nævne. Den bedste måde at lære om Det Sorte Univers er at være i hænderne på en erfaren Dominant 8-)

Re: BDSM

Indlæg: fre 20. mar 2015 17:21
af Kami
Jeg vil blot understrege en pointe, der allerede er nævnt.

Stopord skal altid respekteres!

Den eneste forskel på en voldtægtsfantasi der føres ud i livet og en rigtig voldtægt, er at begge parter véd, at siges/signaleres stopordet, så stopper voldtægten. Det betyder med andre ord, at hvis du beslutter dig for at ignorere at hun siger fra, så reduceres du til intet andet end en voldtægtsforbryder og voldelig psykopat.

Mange tænker ikke over det, men en del af charmen med den slags lege er, at det faktisk er den underdanige der har en stor del af magten i relationen. For hvis den underdanige/submissive siger stop, skal det altid respekteres.

Det er samtidig dit værktøj til at føle dig sikker på, at du ikke ved et uheld får overskredet din kærestes grænser. Det kan man især have brug for at vide, når man dyrker den slags i et etableret parforhold med følelser, for man kan godt holde sig selv tilbage ud fra ønsket om, ikke at såre sin kæreste eller gøre noget, hun ikke kan li'. Med et stopord ved du, at det ikke vil ske.

--- Jeg nævner det særligt grundet 50 Shades of Grey. I bøgerne og filmen ignoreres den kvindelige hovedrolles stopord, og det er fandeme så misvisende og nederen ift. hvad denne type sjov og ballade egentlig bør handle om og indeholde.


Bonus-tip
En del begyndere har udover et stop-ord, også volumen-ord. Med dette menes ord, er enten dikterer "Ja tak, mere af dét" eller "Det er lige ved at være lidt for meget, skru lidt med igen".
Det er for nogle en rigtig god metode til ikke at ødelægge stemningen, men samtidig lade den anden vide, om man synes det er hot eller not, det som de har gang i.

Re: BDSM

Indlæg: lør 21. mar 2015 19:54
af Happytalk
Hvilken lyd siger du i de der vulume ord? Øøøøøøøøffff?? :D

Re: BDSM

Indlæg: søn 22. mar 2015 21:41
af Kami
Happytalk skrev:Hvilken lyd siger du i de der vulume ord? Øøøøøøøøffff?? :D


Jeg bruger dem ikke selv. Jeg ved, at andre har sagt ting som "Jeg er slem" eller "Jeg er sød" for at skrue hhv. op eller ned (ud fra devisen "De slemme skal straffes" = det bliver hårdere).

Man vælger jo selv. Jeg er rimelig vanille, så det er ikke lige noget, jeg har særlig in-field erfaring med, men 80% af min omgangskreds kommer i BDSM-miljøet i KBH og Odense.

Re: BDSM

Indlæg: søn 22. mar 2015 23:45
af Lucard
Det mest almindelige stopord i Danmark er "Cirkus". Idéen er at have et ord, der ikke kan misforståes. "Av" ville være et temmelig skidt stopord.

I engelsktalende områder er trafiklyset meget brugt. Altså grøn for fortsæt, jeg er ok, gul for sæt intensiteten lidt ned og rød for stop fuldstændig lige nu.