Side 1 af 1

Kvinder træt af Fuckboys

Indlæg: lør 15. jul 2017 13:51
af Thebond
Hey bois! 8-) , kan i huske at jeg har nævnt engang her i forummet at kvinder er så trætte af de fuckboys. I ved dem der scorer kvinder ved hjælp af 6 liters osv.
Nu er den første kendte person træt af det og offentligøre det. Det er Fie Laursen. Nu når fuckboy stil er for kedeligt, gad vide hvad det næste bliver 8-)

Jeg ved godt at hun er et dårligt eksempel, men her kan i se at kvinder er ved at blive trætte af fuckboys:

http://www.bt.dk/kendte/fie-laursen-faa ... e-fuckboys

Re: Kvinder træt af Fuckboys

Indlæg: lør 15. jul 2017 14:05
af Kaizer
Hvad kvinder på et logisk plan siger, at de reagerer på, og hvad de emotionelt reagerer på er to forskellige ting. Der er altid kognitiv dissonans. Så ville ikke lytte så meget til Fie her, men mere se på hvilke type fyre hun og andre tydeligvis involverer sig med ;-)

Re: Kvinder træt af Fuckboys

Indlæg: lør 15. jul 2017 14:29
af vUlpeS
Jeg gad fanmar godt se JB rulle li'l Fie i noget mudder. Helst noget med masser af silt i, så det bliver rigtig klistret og klamt. Ad ad ad! :freak:

Re: Kvinder træt af Fuckboys

Indlæg: lør 15. jul 2017 18:56
af Thebond
Hahaha i har nok ret guys, awesome kommentarer :lol:

Re: Kvinder træt af Fuckboys

Indlæg: ons 19. jul 2017 18:16
af Kaizer
Kunne ikke lade være med at undersøge, hvem hendes eks er.

Truth be told so er hans game åndsvagt..


Re: Kvinder træt af Fuckboys

Indlæg: ons 19. jul 2017 18:36
af Chacruna
Lige et dumt spørgsmål, men hvad er en Fuckboy helt præcist? :D

Re: Kvinder træt af Fuckboys

Indlæg: ons 19. jul 2017 18:44
af Kaizer
En fuckboy er en fyr, som har sex med rigtig mange kvinder uden at tilbyde dem commitment og/eller ressourcer.

Re: Kvinder træt af Fuckboys

Indlæg: ons 19. jul 2017 21:18
af Chacruna
I see, tænkte nok det var noget i den retning :D

Men med mig, så er jeg vel en "fuckboy" for langt de fleste kvinder jeg møder, ganske enkelt fordi det er meget få kvinder jeg ønsker at have LTR med. Men de få gange jeg møder en kvinde, som jeg ønsker at have et forhold med, så er jeg jo ikke en "fuckboy". Så hvis kvinder er sammen med mig og synes jeg er en "fuckboy", fordi jeg ikke vil have et monogamt forhold til dem, så er det vel snarere dem der går efter en forkert fyr :D

Jeg stiller ekstremt høje krav til mig selv på en lang række punkter, der er meget vigtige for mig, så naturligvis vil jeg have en kvinde, der stiller tilsvarende høje krav til sig selv for at jeg overhovedet vil overveje et forhold. Uden at kende hende, og kun have set den ene video, vil jeg tro at Fie er MEGET langt fra at kunne blive min kæreste. Og det er på ingen måde noget personligt. Jeg er totalt for monogami og dropper pickup instantly, det øjeblik jeg møder den rigtige for mig, men det er højst 0,01% af kvinder. Så der kan være lang vej igen :D