Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for nye

Find og scor ham du vil have

Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for nye

Indlægaf Kami » tirs 28. jul 2015 14:58

Denne lille guide er rettet imod de piger/kvinder, som forvilder sig herind og overvejer, at foretage seriøse ændringer i deres tilgang til mænd, sex og dating.
Jeg håber, at det dermed kan blive nemmere for piger/kvinder at forstå, hvad de kan opnå med en fokuseret indsats og får lyst til at blive hængende. :)

En kort introduktion af mig
Kamikee, Kami, Prosperity, Lulu. Kært barn har mange navne og jeg har huseret på danske pick-up/game-hjemmesider i 11 år. Jeg er en kvinde nær de 30 år.
Der er meget delte meninger omkring mig, da jeg havde et mentalt sammenbrud for nogle år siden, hvor jeg fik fucket tingene grundigt op, såret en masse m.m. Jeg har det godt i dag, men jeg er nok i manges øjne en kontroversiel personlighed.

Jeg er den første kvindelige pick-up artist i Danmark. True story. Der var andre kvinder i miljøet før mig, men jeg var den første som deltog på mændenes vilkår. Jeg var ude at daygame. Nightgame. Jeg prøvede teknikkerne og rutinerne af på både mænd og kvinder.
Dette giver mig et unikt indblik i dels game i al almindelighed, samt hvad game er og kan, hvis man er kvinde.
Udover over et årtis erfaring, har jeg uddannelses- og arbejdsmæssigt haft fokus på mennesker og menneskelige relationer samt interaktion. Nu læser jeg en kandidat inden for samme område, men i mere institutionel regi.

Jeg har tidligere arbejdet som ungdomsvejleder for unge piger. Men jeg er hverken psykolog eller coach. De råd jeg giver, kommer fra mit liv og min egen erfaring.En kort introduktion af Game, samt drengene herinde
Game er en fællesbetegnelse for alle de teknikker, "rutiner" og bevidste handlinger eller tanker, der knytter sig til pick-up ... dvs. at score. Hvis nogen er gode til at score, via disse teknikker og idéer, siger man: "H*n har godt game!".

Game skal anses som et værktøj. Game er hverken godt eller dårligt, ligesom en hammer heller ikke er hverken god eller ond. Det handler om, hvem der bruger hammeren og til hvad; man kan bygge et hus, eller man kan slå nogen oven i hovedet med den.
Har du oplevet at blive røvrendt af en gamer, så er det gameren der er et svin. Det er ikke gamet i sig selv, som har gjort dig noget ondt.

Det sagt, så en advarsel: Mænd er konkurrenceprægede og liderlige. At du bliver en del af pick-up miljøet i Danmark og en del af dette forum, betyder ikke at du er "fredet". Hvis de synes, du er lækker, så vil de forsøge at score dig m/u brug af game-teknikker.
Det er ikke anderledes end alle andre fyre, du lærer at kende inklusive dine venner og bekendte. :) Gamer-fyre er hverken værre eller bedre end alle andre mænd, den eneste forskel er, at de forsøger at blive mere bevidste omkring deres interaktioner med piger, så de forhåbentlig i højere grad kan få mere sex.

Game er ikke magi. Du kan ikke blive lokket eller presset eller tvunget til noget, du ikke har lyst til, via game. Så at mødes med PUAs (pick-up artists) fra dette forum er ufarligt. Med mindre du synes, en af dem er pæn og sød. For så får du nok lyst til at knalde med ham, og det skal du bare gøre, for sex er dejligt og ufarligt, så længe du husker kondomet og at det er i orden at bruge ordet "nej". :)
Husk, at der er forskel på at fortryde sex efter man har haft det og så at blive lokket til noget imod sin vilje. Føler du, at du er ved at blive lokket til noget, du vil fortryde næste dag, så er mit bedste råd: Tag hjem. Der kommer altid en bytur til. Og nogle af de her drenge er MEGET pæne og MEGET søde.
You have been warned. ;)


FORTSÆTTES...
Kami
 

Re: Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for

Indlægaf Kami » tirs 28. jul 2015 15:16

FORTSÆTTELSE 1

Din motivation, og hvorfor den er vigtig

Jeg aner ikke, hvorfor du har forvildet dig herind. Mit gæt er, at du

- har overhørt venner/bekendte snakke om game, og er blevet nysgerrig
- er blevet fortalt om game af en ven, som er inde i det, og har forsøgt at bruge dig som pivot/winggirl
- er blevet (forsøgt) røvrendt af en gamer.

Uanset hvordan du landede her, så er du nødt til at give slip på det.
For nu handler det ikke længere om mændene. Nu handler det om dig. Hvis du er herinde af andre årsager end for at skabe et bedre socialt liv for dig selv, få mere styr på dine sociale koder, -signaler og -handlinger, så mister du interessen om nogle dage/uger og arbejdet er spildt.

Man bliver ikke god til game af, at stå i hjørnet og være pæn. Det er der så mange piger, der kan. Man bliver heller ikke bedre af, at stå på sidelinjen og se drengene være i gang.
Man bliver bedre af, at gøre det. Benhårdt arbejde. Refleksioner herinde, afprøve ting i praksis, snakke med folk, SCORE... Du skal være motiveret for at GØRE NOGET og min erfaring er, at kvinder er dovne og nederen. De gider ikke rent faktisk tage handling på deres problemer.

Hvis du er anderledes indrettet, så bevis det.


Din første udfordring: Seksuel frigørelse

OK, jeg siger ikke at du skal være en slutty ho og knalde rundt, hvis det ikke er din stil. Men du er nødt til at frigøre dig selv, omend ikke i handling, så i tanke og følelser.

Her er lidt baggrund:

I flere hundrede år, har kvindens sociale værdi været afhængig af hendes sociale status og hendes skønhed. Hendes sociale kapital været direkte knyttet til hendes fisse, og hvor nærig/lettilgængelig den var for mændene.
I hine tider kunne en kvinde forhandle sig til mere social status, ved at bolle mænd der havde mere social status end hende selv, gerne på tværs af klasseskel. Enten som deres elskerinder eller via ægteskab.
Men paradoksalt nok: Jo mere en kvinde deler ud af sin fisse, jo mere falder den i værdi. Mænd har altid været besatte om tanken om jomfruer og uskyld, og i de højere sociale lag var det vigtigt, at kvinden var ærbar, dvs. urørt.

Denne tankegang sidder vi stadig til dels fast i anno 2015. En pige, som er "nem", ser man lidt ned på. En kvinde, som spiller kostbar og tænder en mands jagtinstinkt, har mere social værdi (social value).

Problemet i denne tankengang er, at den ikke levner plads til kvindens lyst. Hvor mange gange har du været liderlig, enten generelt eller efter en specifik fyr, men lagt bånd på dig selv fordi "Det kunne man da ikke" og "Hvad ville andre ikke tænke?".

En del piger har også svært ved at adskille sex og følelser. Dette er den nye ærbarhed. OK, de færreste er jomfruer hele livet, men at have sex bare for at have sex er stadig ikke helt kosher, særligt for de unge (jo ældre du bliver, jo mere afslappet bliver dine omgivelser også omkring det, at du har sex og med hvem).
Du skal vide, at dels er denne reaktion betinget af social indoktrinering, hvor du har været underlagt en Disneyficering af din fisse og sex, og hvordan "man" som kvinde bør tænke/føle. Med andre ord, du er hjernevasket.
Og dels er denne reaktion biologisk betinget. Din indre abe-kvinde vil gerne holde på abe-manden med næb og klør, for har hun sex med ham kan det føre til unger, som skal beskyttes og abe-manden er større og stærkere. Det er en god idé at holde på ham - derfor får du lyst til at holde på ham, ved at du bliver forelsket i ham og derfor vil arbejde for, at han ikke bare smutter.

I hvor høj en grad du er villig til at være underlagt hjernevask og biologi, er op til dig selv. Det er dit liv. Nogle kan kaste det helt bort, Samantha fra Sex and the City -style. Andre er underlagt det i større eller mindre grad.
Tit er det en proces, hvor man med tiden bliver mere og mere afslappet. Som nævnt: Jo ældre du og din omgangskreds bliver, jo mere afslappede bliver I også seksuelt.
--- Men DU lever DIT liv. Så intet er forkert her. Eksperimenter, pres dig selv ud af tryghedszonen (comfort zone), men lyt efter din mavefornemmelse. Respekter dine egne grænser. Hav selvrespekt.


FORTSÆTTES...
Kami
 

Re: Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for

Indlægaf Kami » tirs 28. jul 2015 15:41

FORTSÆTTELSE 2

Myte: Kvindegame findes ikke

Der er nogle som vil forsøge at bilde dig ind, at det eneste en kvinde har brug for, for at score, er at have en stram krop, et pænt fjæs og være god til at sutte pik.
Denne myte er opstået ved, at en del gamere og mænd generelt, er meget bange for kvindelige PUAs. Tanken om at ende sammen med en grim, tyk pige der ikke er god i sengen, er meget skræmmende for dem. Så er det bedre at reducere kvindegame til overfladiskheder, det føles mere trygt for dem. Stakkels mænd.

Dette er ikke som sådan forkert - disse ting hjælper.


Men der er nogle indvendinger imod denne logik.- Vi vil gerne have et liv uden for fitnesscentret.
For nogle kvinder er det nemt at holde en stram krop, for andre er det en kamp blot at holde ekstra kilo på afstand (og nogle gange taber de kampen). Hånden på hjertet: Vi er bare ikke alle sammen født heldige, og den tid og de ressourcer det ville kræve, at underlægge sig mandsdominerede skønhedsidealer, er bedre brugt mange andre steder.

Hvis du også skal have plads til et studie, et arbejde, venner og familie, og en hobby som beriger dit liv og gør dig mere interessant... og du også skal nå at sove, og slappe af (stress er dødeligt). Hvor mange timer kan du så lægge i fitnesscentret?

Det er vigtigt at være sund. Spis rigtigt og dyrk motion.
Men for helvede - op i røven med mændenes porno-idealer.

Du kan sagtens score, selvom du vejer 5 eller 10 kilo mere end modellerne inde på Connery.dk.


- Plastikkirurgi er farligt, dyrt og mærkeligt
Det er fint at lave næsen mindre eller brysterne større. Men alle typer indgreb er farlige: Narkose, infektionsrisiko, ar, fejl under operation osv. Plus - man skal selv kunne acceptere ændringerne, og måske vil man selv synes, at man ser mærkelig ud med en mindre næse, selvom det ville være mere idealistisk?

Sørg for at holde din hud ren og pæn, lær at bruge make-up (less is more) og fremhæve dine bedste features, og søg kun permanent ændring for de ting, DU gerne vil have ændret.
Perfektion findes ikke, heller ikke for Katy Perry.


- Sex er for din skyld, ikke hans
Det er fint at sutte godt pik. Der er også en guide herinde. Men i mange tilfælde tænder mænd ufatteligt meget på kvinder, der ved hvad de vil have og går efter det. Når han kan se, at du kommer ud over hans pik fordi det bare er for nice, så booster det hans ego - også selvom du undervejs har hjulpet ham på rette vej.
Plus: Hvis du ikke har sex for din egen skyld, hvorfor i alverden så have det?

Lær din krop at kende. Ja, jeg mener faktisk også det der hippie-shit med at glo på sin fisse i et spejl. Lær den at kende, lær dine egne orgasmer at kende (kan du ikke selv give dig orgasme, bliver det svært for andre).
Brug gerne en dildo, vær varsom med vibratoren da den kan gøre dine nerver fucked så du får svært ved at komme ved håndkraft.

Og gå efter det, der føles godt for dig i sengen. Initiativ er sexet, ansvar for egen orgasme er sexet.

Resten lærer du hen ad vejen. Du kan også altid få et sex-forhold til en mere erfaren fyr, der kan lære dig ting og sager. Du kan også altid starte et rollespil med fyren, hvor han er læreren og du er den villige elev.
Men få styr på dig selv først. Sut pik fordi du ikke kan lade være - ikke fordi du føler, at du skal.


FORTSÆTTES...
Kami
 

Re: Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for

Indlægaf Maggiez » fre 31. jul 2015 06:13

Hey Kamikee super fed guide til damerne.. det kan vi godt bruge mere af.. helt sikkert en jeg vil vise min eks kæreste som jeg forsøgte at træne op i game inden vi slog op sidste sommer.. fordi jeg ville game for meget.. nu er vi venner og hun deltager tit til mine events og workshops..
haha vidste ikke det var dig der var Lulu.. kan huske jeg chattede mig dig og Lima på TGO for 5 år siden.. går i to stadig ud sammen..?? mødte også Lima for 5 år siden hvor jeg faldt for hendes pige game.. så pas på fyre pigegame virker i aller højeste grad!! ;)
Hey girls, I was not the man you were looking for, but here I am. Got my charm, my swag and my game!
Hey guys, I will cya soon in the field any day anytime call me and I will be your wingman!
PickUp since 2010..
Brugeravatar
Maggiez
Witch King of Angmar
 
Indlæg: 477
Tilmeldt: tirs 1. maj 2012 15:25
Geografisk sted: Aalborg (25 years)

Re: Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for

Indlægaf Happytalk » fre 31. jul 2015 11:42

Lol.. Lima er så giftig! Husker tydelig da vi var ved at uddanne hende til coach hos os.. Og jeg fik til opgave at coache hende i byen. Hun køre på ren autopilot! Efter ti minutter stod hun og sammenlignede to fyres sixpack hbor de havde hevet bluserne af inde på heidis i København. Må sige hun fik dem spillet godt ud imod hinanden.. De savlede :-)

Piger: Lige en sidenote; Det bedste er sku når en pige kommet spåntagen over og spørger om du vil have en øl, uden i har snakket før. Fyren ser dig med det samme som gudestatus, det er ikke noget en fyr oplever særlig mange gange i sit liv og på den måde skiller du dig virkelig ud!!!
Nothing to loose.
Find. Seduce. Repeat.

Min Log - Fra de sidste 13+ år i gamet:
http://www.danskpickup.dk/viewtopic.php?f=4&t=2815
Brugeravatar
Happytalk
Chuck Norris
 
Indlæg: 807
Tilmeldt: fre 24. feb 2012 04:05

Re: Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for

Indlægaf Kami » fre 31. jul 2015 12:25

Maggiez skrev:Hey Kamikee super fed guide til damerne.. det kan vi godt bruge mere af.. helt sikkert en jeg vil vise min eks kæreste som jeg forsøgte at træne op i game inden vi slog op sidste sommer.. fordi jeg ville game for meget.. nu er vi venner og hun deltager tit til mine events og workshops..
haha vidste ikke det var dig der var Lulu.. kan huske jeg chattede mig dig og Lima på TGO for 5 år siden.. går i to stadig ud sammen..?? mødte også Lima for 5 år siden hvor jeg faldt for hendes pige game.. så pas på fyre pigegame virker i aller højeste grad!! ;)


1. Der kommer mere senere. Denne guide er mest for at introducere kvinder for game og hjælpe dem i gang. Det sværeste for kvinder er at komme i gang og forstå, hvad PU kan gøre for dem, for der er nogle sociale strukturer omkring social værdi, som de skal komme over. Ligesom at deres største udfordring er deres egne følelser og reaktioner.
Eks. at forstå LMR, tolke følelsen korrekt (føler jeg pludselig modstand grundet social indoktrinering om at være "en pæn pige" eller ER jeg bare ikke vild nok med fyren til at knalde nu? Hvad har jeg brug for, for at komme dertil? Hvordan får jeg fyren til at levere dette?) og at handle ud fra dette, så man kan få en fed oplevelse og hverken bremser sig selv i sin scoring, eller får overskredet sine egne grænser.

Pigegame handler rigtig meget om det indre battle - det er ikke så svært at score mænd, med mindre man virkelig scorer opad på HB-skalaen ift. hvor man selv er placeret.

2. Nej, det gør vi ikke. Vi snakker ikke sammen mere. Vi havde nogle fede oplevelser sammen, og ja Lima er en af de dygtigste, hvis ikke dén dygtigste, kvindelige PUA i Danmark. Ligesom mig tog hun tingene alvorligt, cashede mange timer infield ind, og pressede sine grænser, og hun er et fint eksempel på, hvad man som PUA - både mand og kvinde - kan drive det til, hvis man gider lægge arbejdet. Hun knoklede, og kunne høste sin succes derefter.
Men hun sad jo aldrig bare i hjørnet og var pæn heller. Hun var/er en handlingens kvinde.

Happytalk skrev:Lol.. Lima er så giftig! Husker tydelig da vi var ved at uddanne hende til coach hos os.. Og jeg fik til opgave at coache hende i byen. Hun køre på ren autopilot! Efter ti minutter stod hun og sammenlignede to fyres sixpack hbor de havde hevet bluserne af inde på heidis i København. Må sige hun fik dem spillet godt ud imod hinanden.. De savlede :-)


Vi havde nogle sjove tider sammen. Det kan godt være farligt, når man bliver rigtig god, fordi det er fristende at "lege med maden". Så længe det bare er sjov og spas, er det helt fint, men at fucke en fyr op mentalt, bare for at udøve en eller anden social magt, er tegn på usikkerhed. Lima var dog god til at kende grænserne, hun kunne godt spille lidt med musklerne (særligt over for flabede gamere, der forsøgte at fucke med hende først .... MAGGIEZ ;) ) og havde behov for at teste fyrene grundigt af i sin screeningproces som var wild, men hun havde nogenlunde styr på sit moralske kompas undervejs (nogenlunde = alderssvarende).
Det samme kunne jo desværre ikke siges om mig selv. Lima er vel det gode eksempel, og jeg er det dårlige.

Piger: Lige en sidenote; Det bedste er sku når en pige kommet spOntaNt over og spørger om du vil have en øl, uden i har snakket før. Fyren ser dig med det samme som gudestatus, det er ikke noget en fyr oplever særlig mange gange i sit liv og på den måde skiller du dig virkelig ud!!!


En piges udfordring er ikke i approachet som sådan. Det er snarere at styre, hvad fyren tolker ved hendes approach, dvs. framecontrol, perception, percieved social value og percieved intent.

Approacher man en fyr for aggressivt, kan kan finde på et sætte én i bås som en useriøs liderlig tøs, og det er jo helt fint hvis man bare gerne vil knalde uden følelser.
Men ret surt, hvis man ville mere (LTR) eller noget andet (en date).

Piger lider generelt ofte af massivt AA, da de ikke er vant til at approache og det for kvinder er et endnu større tab af social value at få en afvisning end det er for mænd.
Det er én ting at være fuld og gøgle rundt for sjov med sine veninder, men når man begynder at tage det seriøst og approache de fyre, man er max tiltrukket af, er det enormt grænseoverskridende for kvinder.
For udover at de skal deale med de almindelige ting ved AA. Så er det bare, som du nævner Happy, så langt ude over de gængse sociale normer, at det kan være rigtig svært at navigere sit game, fordi man forlader zonen for, hvordan kønenes samspil normalt fungerer (mand ser kvinde, mand approacher kvinde).

En del kvinder forfalder så til at sende en milliard IOIs til fyren i håbet om, at han så fatter en hentydning og åbner. Men ak, har man ikke kastet sit øje på enten en gamer eller en natural, er det ikke sikkert at han fatter en hentydning ELLER har balls til at åbne.
Og man kan gøre det sværere for sig selv, ved ikke at sikre tilgængelighed for ham... hvilket ofte betyder at dumpe sine veninder og at isolere sig selv, men det er man jo nødt til at vide er en god idé. ;)

Alt det skriver jeg mere om senere. :)
Kami
 

Re: Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for

Indlægaf Zeus » fre 31. jul 2015 14:47

Super fedt med denne guide! - min rigtig rigtig gode veninde kommer altid og spørger mig til råds med fyrer. Hvordan vi tænker. Hvad hun skal gøre ift dit og dat. Og ærligt talt, så er tror jeg fandme ikke hun kan bruge mine råd til særlig meget. Har jo kun mig selv som pejle-punkt, og kun rådgive ud fra hvordan jeg ville reagere hvis hun gjorde dit og dat.

Hun er den ene af to som jeg åbent har fortalt om min nye livstil. Så igen, fedt! Vil følge med her. Evt invitere hende på forummet. Tvivler dog på det en livstil hun vil tage til sig. Men er overbevist om at dine råd er bedre end mine :-D
/ Zeus
Brugeravatar
Zeus
Happy Meal
 
Indlæg: 58
Tilmeldt: søn 29. mar 2015 14:15
Geografisk sted: København / Sønderjylland

Re: Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for

Indlægaf Desire » fre 31. jul 2015 15:16

Fed fed fed post kami. Vil kigge med her af ren og skær interesse.
"You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
Brugeravatar
Desire
T1000
 
Indlæg: 1953
Tilmeldt: fre 21. nov 2014 23:12
Geografisk sted: København

Re: Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for

Indlægaf Kami » fre 31. jul 2015 16:06

Zeus skrev:Super fedt med denne guide! - min rigtig rigtig gode veninde kommer altid og spørger mig til råds med fyrer. Hvordan vi tænker. Hvad hun skal gøre ift dit og dat. Og ærligt talt, så er tror jeg fandme ikke hun kan bruge mine råd til særlig meget. Har jo kun mig selv som pejle-punkt, og kun rådgive ud fra hvordan jeg ville reagere hvis hun gjorde dit og dat.

Hun er den ene af to som jeg åbent har fortalt om min nye livstil. Så igen, fedt! Vil følge med her. Evt invitere hende på forummet. Tvivler dog på det en livstil hun vil tage til sig. Men er overbevist om at dine råd er bedre end mine :-D


Hvis du skriver et spørgsmål fra pigerne i min log (bare en af dem, enten under Logs eller Inderkredsen), skal jeg nok svare efter bedste evne. :)

Der er nogle forskelle, og mange ligheder, og mænd er mere komplicerede end de vil være ved. Til gengæld er de ret stabile i deres kompliceretheder, hvor kvinder har humørsvingninger, der gør dem til omvandrende bomber engang imellem, hahaha :D
Kami
 

Re: Kvindelig pick-up artist? Kom godt i gang. En guide for

Indlægaf Dreamz » tirs 4. aug 2015 10:35

det her forum har manglet den her tråd fra denne specifikke bidragyder...

jeg bukker mig i støvet, bogmærker for første gang EVER på et forum en tråd, og venter i spænding på fortsættelse(r)n(e) ...

PS: Lima var / er en dygtig gamer. Du var / er mindst lige så god Lulz.
HOPELESS ROMANTIC <-> SEEKS FILTHY WHORE(S)
'Therefore one who is good at martial arts overcomes others' forces without battle, conquers others' cities without siege, destroys others' nations without taking a long time.' -Sun Tzu
Brugeravatar
Dreamz
Patrokles
 
Indlæg: 1030
Tilmeldt: lør 2. nov 2013 12:03
Geografisk sted: DK Øst

Næste

Tilbage til Pigegame

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 4 gæster