Dating tips til kvinder: build attraction m.m.

Find og scor ham du vil have

Dating tips til kvinder: build attraction m.m.

Indlægaf Circe » søn 28. jul 2013 14:08

Tips til din næste date

Her en liste med gode råd til den næste date med en dejlig mand. Det er godt og blandet; konkrete tips og generelle overvejelser du kan gøre dig om, hvordan du viser en mand de kvaliteter, som du som kvinde besidder, og som han sukker efter.


  1. Brug ikke for lang tid på at gøre dig klar til en date. Kvinder elsker at gøre noget ud af sig selv, men når man bruger for lang tid på sig selv og på at studere ”imperfections”, er der risiko for at blive mere nervøs. Tænk bare på, at de bedste ture i byen ofte er spontane, lige efter arbejde eller lign. Hvorfor? Man slapper af, retter sit fokus ud mod andre, i stedet for ind i sig selv. Man slapper mere af i kroppen og det hele er ”mega ligegyldigt, så lad os bare have det sjovt”. De fleste mænd foretrækker i øvrigt, at kvinder er rimelig naturlige.

  2. Kino fra start. Et tæt kram, et kys på kinden. Hvis I sidder i en park eller en sofa, så hold dig så tæt på ham, at du kan røre ham. Vi taler ikke om seksuelle berøringer, men kan være drillerier, hvor man puffer lidt til hinanden. Hvis I snakker om jeres hænder, så rør ved hans hænder, når du kigger på dem. Hvis du skal forbi ham, så læg en hånd på ham, som om du vil ”flytte ham”. Det gør en kæmpe forskel, når man senere på daten gerne vil eskalere til kys og andet mere intimt, fordi det bare er en naturlig forlængelse af det der allerede er sket.

  3. Start ikke din date med at beklage dig. Hvis han spørger ”Hvordan går det?”, så vær positiv. I er ved at sælge Jer selv til hinanden og hvis du starter med at være negativ (især om dit liv i det hele taget), så vil det første indtryk af dig være, at du er utilfreds og har problemer. Vi vil alle gerne have en, der hviler i sig selv, er tilfreds og positiv.

  4. Lad ham være alfa og føre an på daten. Begynd ikke at argumentere imod hans planer for daten. Vis, du har brug for ham til at føre an og tag imod hans gestus, fx bære taske, låne dig en jakke hvis du fryser. En mand vil gerne føle, at hans kvinde har brug for ham, så giv ham en chance for at være romantisk og gøre noget for dig.

  5. Være ikke bange for pinlig tavshed. Slap af og kig dig omkring, kig på ham og smil. Der er to om at være tavse, så bare vent og tal, når du er klar til det igen. Han vil formentlig tage initiativet før dig.

  6. Grin! Mænd kan godt lide kvinder, der får dem til at føle sig sjove og underholdende. Sådan er det bare og det øger attraction.

  7. Vis ham hele dine personlighed. Mænd kan godt lide kvinder, der har mange facetter. Sexet, generøs, legesyg, sød. Vær hende, han både kan tage med hjem til forældre og præsentere for gutterne. Så kom rundt om dig selv og glem, at du bare skal være sexet eller pæn pige (eller hvad du nu har sat dig for).

  8. Vær autentisk! Vær åben for oplevelser, vær imødekommende og tilgængelig. Faren ved dette er selvfølgelig, at man hurtigt finder ud af, at man ikke matcher, men så kan man hurtigere komme videre.

  9. Snak ikke om din eks! Hvis han spørger ind til tidligere forhold, giv ham et hurtigt svar og kom videre med samtalen. Selvom han spørger, er der ingen der rigtig har lyst til at høre det. Bliv i nuet!

  10. Hav masser af øjenkontakt. Ikke på den creepy måde, men det skaber meget mere attraction og connection, hvis der er intens øjenkontakt. Det er ret let – vend dig mod ham og kig ham dybt i øjnene, når han taler i stedet for at kigge på dine hænder, kaffekoppen, græsset eller andet.

  11. Forførende, feminint kropssprog giver mænd kuldegysninger. Lad fingrene glide gennem dit hår, smil og kig ned i jorden, rør dig selv – ikke overdrevent, men gør ham opmærksom på din krop og din sensualitet.

  12. Hold daten kort, men god. Man kan sagtens signalere, at man har det godt i den andens selskab på kort tid. Hvis daten trækker ud er der risiko for, at energien forsvinder og samtalen dør ud. Bevar spænding og intensitet: Leave him wanting more!

  13. Stol på din feminine energi. Manden er vant til at udleve en masse maskulin energi på arbejde, gennem venner og i fritiden – og derfor smelter mænd, når de kan være sammen med en kvinde, der er forstående, blød, omsorgsfuld og lattermild. Der skal ikke så meget til ud over, at du er til stede.

Tilføj gerne :-)
Brugeravatar
Circe
Uglúk of Isengard
 
Indlæg: 357
Tilmeldt: ons 20. feb 2013 22:03

Re: Dating tips til kvinder: build attraction m.m.

Indlægaf Bark » søn 28. jul 2013 17:29

Spot on. Og især det med at man tør sige sin mening (autentisk). Det kan godt være man så ikke er enig, og måske ikke matcher overhovedet, men det er fandme tiltrækkende når en kvinde er stærk, har en mening og ikke bare nikker med.
Abundance
Brugeravatar
Bark
Voodoo Master
 
Indlæg: 179
Tilmeldt: tors 16. feb 2012 12:45


Tilbage til Pigegame

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster